Svadobná manikúra 2021: Každá nevesta si príde na svoje

Svadobná manikúra 2021: Každá nevesta si príde na svoje

Svadobná manikúra je asi to posledné, na čo každá nevesta myslí. Ale popravde, aj na jej výbere by ste si mali dať záležať, pretože je nesmierne dôležitá (napokon ako aj svadobné šaty, účes, topánky atď.). Vaše ruky budú na množstve svadobných fotografií (fotka, kde vám manžel nasúva obrúčku, fotka so svadobnou kyticou, fotka rúk nevesty a ženícha), preto by ste výber vhodnej manikúry mali poriadne zvážiť.

Existuje množstvo elegantných a krásnych vzorov na manikúru pre nevesty, ktoré rozhodne zapôsobia. Možno väčšina neviest by si vybrala bielu farbu na svadobnú manikúru, pretože je to nevinná a kráľovská voľba. Avšak existuje mnoho rôznych vzorov (kvety, čipka, mašle,...) a farieb, ktoré sú očarujúce pre svadobné nechty. Aké sú aktuálne trendy, ktoré sú viac-menej nesmrteľnou klasikou a hodia sa do každého ročného obdobia?

manikúra s trblietkami

Zdroj: pinterest.com

Trblietavý dizajn svadobnej manikúry

Máte rady trblietky v akejkoľvek podobe? Tak v tom prípade vás dozaista očarí trblietavá manikúra, ktorá môže mať množstvo rôznych podôb. Môžu byť iskrivé všetky vaše nechty, ktoré budú celé zahalené trblietkami. Alebo sa môže lesknúť len jeden necht na vašej ruke, poprípade trblietky môžete jemne poprášiť či už na špičky nechtov, alebo na celé nechty. Nebojte sa s trblietkami vyhrať alebo nechajte to na vašu manikérku.

Klasické, jednoduché a možno aj vzorované nechty

Namiesto trblietok môžete voliť niečo skôr prirodzenejšie a nude. Nahé nechty alebo biele nechty budú ladiť s akýmikoľvek šatami. Nebojte sa však siahnuť aj po rôznych dizajnoch, ktoré vás nadchnú aj pár dní po samotnej svadbe. Napríklad taká čipka alebo kvetiny nikdy nevyjdú módy. A osvedčili sa aj pri tvorbe manikúry.

Odporúčame: Najlepšie brúsky na nechty podľa recenzií a testu

francúzska manikúra

Zdroj: pinterest.com

Francúzska manikúra v rôznych podobách

Francúzska manikúra je rozhodne nesmrteľnou klasikou, ktorou sa nedá nič pokaziť. Avšak aj taký klasický dizajn môže mať svoje „aktualizácie“ a byť niečím iný. V tomto roku sa tento dizajn rozšíril a pozmenil, vďaka čomu je trendy dvojitá francúzska manikúra. Tiež platí, že francúzska manikúra môže byť aj obrátená a nemusí byť zákonite len biela. Pokojne ju dozdobte kamienkami alebo už spomínanými trblietkami.

Ombre manikúra

Ombre dizajn sa už dávnejšie vkradol aj do nechtového sveta. Možnosti tejto nechtovej techniky sú nekonečné, preto sa nemusíte báť experimentovať. Zjemnený prechod medzi použitými lakmi vyzerá zaujímavo.

Zaujme ťa: Rose Quartz nails: Nežná kryštálová manikúra, ktorú si zamilujete!

svadobná manikúra

Zdroj: pinterest.com

Výrazná aj nenápadná manikúra

Nikde nie je napísané, že svadobná manikúra musí byť nevýrazná a splývajúca s nevestou a jej svadobnými šatami. Pri výbere manikúry sa môžete inšpirovať aj vašou svadobnou témou či ústrednou farbou, ktorú ste si na svadbu vybrali. Ak je to modrá, žltá, oranžová, zelená alebo iná farba, tak sa ju nebojte do manikúry zakomponovať.

Opakom výraznej je nenápadná manikúra, ktorá nemusí byt ničím výnimočná ani ozvláštnená. Ak si nepotrpíte na rôznych dizajnoch, jednofarebná manikúra v nevýraznej farbe nič nepokazí!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní