Svadba vo farbe ružového zlata: Luxusná a ženská elegancia

Svadba vo farbe ružového zlata: Luxusná a ženská elegancia

Ružové zlato je romantické, elegantné a štýlové – ideálne pre všetky snové svadby a nevesty, ktoré si potrpia na dokonalosti a všetkých detailoch. Svadby s doplnkami vo farbe ružového zlata, respektíve s touto ústrednou farbou sa rozbehli predovšetkým v roku 2016, kedy bola farba ružového zlata vyhlásená spoločnosťou Pantone za farbu roka. Odvtedy je symbolom nadčasovosti a príťažlivosti.

Elegantná rose gold farba je prekvapivo všestranná. Môžeme o nej hovoriť ako o jemnej, ženskej a romantickej farbe, no môže svadobnej výzdobe dodať úplne grády a v kombinácii s inými farbami môže pôsobiť odvážnejšie a živšie. Hodí sa do vintage svadobného štýlu, ale ani v modernom poňatí sa nestratí. Ružové zlato je viac ako len nejaká obyčajná farba. Bez ohľadu na to či sa nachádza na svadobnej pozvánke alebo pôsobí ako dekoračný lem na svadobných tanieroch, všetkému dodáva textúru.

Ružové zlato vo svadobnej výzdobe

Asi len máloktorá dáma by odolala ružovému zlatu v akejkoľvek podobe. Ak ste sa do tohto ružovkastého kovového odtieňa zamilovali, tak neváhajte po ňom siahnuť. Dokonca v tomto roku patrí výzdoba v tejto farbe medzi najtrendovejšie a najžiadanejšie. Vymeňte teda tradičnú bielu na svadobných topánkach za niečo viac sofistikovanejšie a nadčasovejšie. Ladičky vo farbe ružového zlatá sú očarujúce a svadobnému výzoru nevesty dodajú punc luxusu, ženskosti a elegancie. Od žiarivých dekorácií na stôl až po svadobné pozvánky, od svadobnej torty až po šaty družičiek, od svadobnej výzdoby až po svadobné doplnky nevesty – rose gold farba krásne vynikne a vdýchne kúsok romantického nádychu akémukoľvek miestu.

Ružové zlato je navyše vhodné kombinovať aj s inými farbami. Krásne ladí s bielou i s farbou šampanského, no nezabudnite do výzdoby zakomponovať aj dostatok zelene. Pre bohatú a možno trošku aj odvážnu atmosféru sa nebojte skombinovať farbu ružového zlata s vínovou alebo zemitými odtieňmi, ako je terakotová či smaragdovo zelená.

Ružové zlato sa teda stáva čoraz viac obľúbenejšou voľbou, a my vieme, prečo. Ružové zlato totižto kombinuje pôvab a eleganciu zlata s jemným ružovým odtieňom, preto niet pochýb, že ide o dokonalú romantickú kombináciu. Ak plánujete svadbu vo farbe rúžového zlata alebo si ešte len ústrednú farbu na svoju svadbu vyberáte, tak sa nechajte inšpirovať, ako začleniť ružové zlato do svojho svadobného dňa.

Odporúčame: Inšpirácia na romantické svadobné fotografie: Eskimácky bozk

1 z 17

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní