Juliet cap závoj pre nevesty milujúce vintage: Niečo pre teba?

Juliet cap závoj pre nevesty milujúce vintage: Niečo pre teba?

Trendy svadobné doplnky do vlasov sú pre tento rok známe! Okrem čeleniek, sponiek a svadobných klobúkov budeme u neviest vídať tzv. Juliet cap závoje, ktoré zapadajú do vintage štýlu neviest. Ako hovorí Vera Wang, svadobný závoj je posvätný a zvodný. A to je dôvod, prečo nevesty siahajú práve po takomto doplnku.

No niekedy aj ten najobyčajnejší závoj dokáže vyraziť dych. Po závojoch so španielskou čipkou, kaplnkových a katedrálnych závojoch prichádza Juliet cap závoj. Tento druh závoja je pomerne netradičný a iný ako tie klasické, ktoré vídame u všetkých neviest.

Juliet cap závoj sa najčastejšie spája s 20. a 30. rokmi, pre ktoré boli typické aj nadrozmerné kytice či hodvábne svadobné šaty. Juliet cap závoj je akýmsi spojením bežného závoja a čiapky zo závoja. 

Ak by ste hľadali pôvod tohto trendu, tak nazrieť môžete do jednej z najromantickejších hier od Shakespeara – Rómeo a Júlia. Práve Júlia bola na pôvodných kresbách vyobrazovaná s „čiapkou“, ktorá úhľadne lemovala rysy jej hlavy.

Juliet cap závoj pre vintage nevesty

Ak sa neviete nabažiť vintage štýlu, ktorý vás zaujal zo všetkých najviac, pričom plánujete svoju svadbu práve s vintage prvkami, tak tento ohromujúci závoj bude zapadať do vášho vysnívaného štýlu. Závoj s charakteristickou čiapočkou, ktorá je lemovaná čipkou (nemusí byť), poprípade s bohatým štrasom, vás skutočne okúzli.

Podmanivej kráse týchto závojov neodolali ani známe osobnosti, ako je Kate Moss alebo Jackie Kennedy a práve vy môžete byť ďalšou vintage nevestou, ktorá svadobných hostí ohúri takýmto svadobným doplnkom, akým je práve Juliet cap závoj.

Zaujal vás takýto svadobný závoj? Ak áno a chcete načerpať viac inšpirácií, tak nahliadnite spolu s nami do galérie, v ktorej nájdete množstvo inšpirácie zo sociálnej siete Pinterest.

Odporúčame: Ako zabaviť deti na svadbe? Týmto určite upútaš ich pozornos

juliet cap

Zdroj: pinterest.com/taniamarasbride/

závoj

Zdroj: pinterest.com/CVBrides/

svadobný závoj

Zdroj: pinterest.com/katiearmour/

závoj pre nevestu

Zdroj: pinterest.com/winitizihu25/

závoj pre nevestu

Zdroj: pinterest.com/weddingqueen/

Zdroj foto - úvodná koláž: pinterest.com

Aktualizovaný článok: 19.5.2023


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Kristína Sekeráková 16.02.20 19:50

KS
karma
133.00

Vyzerá to veľmi pekne :-)

  • 0
Odpovedať

Erika Semanová 17.02.20 12:46

ES
karma
-1.00

Vyzerá to krásne a vintage.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 25.02.20 12:31

karma
100.00

Sú krásne wau

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní