Elegantná nevesta s bruškom: Manželka Majka Spirita vám ukáže, ako na to

Elegantná nevesta s bruškom: Manželka Majka Spirita vám ukáže, ako na to
  • 02.09.2020
  • Radka Vargová

Asi žiadna žena si dopredu nenaplánuje to, že sa bude vydávať s tehotenským bruškom. No ak nemá inú možnosť, nemala by to brať tak tragicky. Predsa byť očarujúca, elegantná a nezabudnuteľná môžete byť i tak. Aj nevesta s bruškom môže zažiariť rovnako, ako tá bez. Ak vie, ako na to. V prvom rade by mala prestať brať svoje rastúce bruško ako záťaž a namiesto toho by sa nemala báť ho hrdo ukazovať. Ako?

Ukážkový spôsob, ako byť elegantnou tehotnou nevestou nedávno predviedla čerstvá manželka speváka Majka Spirita – Mária Dušičková. Rodená Ukrajinka a raper sa pred pár týždňami tajne vzali. A na Márii bolo jasne vidieť, že je už v pokročilom štádiu tehotenstva. Ale ani to jej nezabránilo obliecť si šaty, na ktoré by si možno niektoré ženy netrúfli. 

Pozri tiež: Dlhý, čipkovaný, vintage? Ktorý svadobný závoj si vybrať?

Ide to aj s bruškom

Mária zvolila na svoj veľký deň krásnu elegantnú róbu, respektíve šaty. Kokteilové šaty asymetrického strihu, ktoré krásne kopírovali jej postavu, a teda aj tehotenské bruško, jej sadli ako uliate. Zaujímavým detailom bol pierkový opasok nad bruškom, ktorý dodal celkovému looku glamour nádych. Mária rovnako zvolila aj jednoduchý make-up a účes. Jednoducho sa vybrala osvedčenou cestou – menej je viac a zafungovalo to na 100%, čo poviete? A podobne by ste na to mali ísť aj vy. Ak ste v pokročilom štádiu tehotenstva, zabudnite na preplácané vzory a nazberané modely, ale vždy voľte skôr takýto elegantný štýl. Jemné a čisté línie. 

Na fotkách, ktoré zverejnil samotný pár niekoľko týždňov po svadbe vidieť, že dvojica si svoj veľký deň užila presne tak, ako sa má. Novomanželom robili spoločnosť len blízki priatelia, rodina a fotograf, ktorý zachytil dokonalé momentky z ich dňa. A aj podľa nich je vidieť, že nevesta nebrala tehotenstvo ako prekážku. A preto by ste sa mali inšpirovať touto sympatickou ženou aj vy. Ak tak urobíte, môžete na svadbe zahviezdiť rovnako ako ona. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobný deň

Čo čítajú ostatní