Svadobná inšpirácia z červeného koberca: Tieto šaty vás uchvátia

Svadobná inšpirácia z červeného koberca: Tieto šaty vás uchvátia
  • 05.09.2020
  • Radka Vargová

Každá nevesta sa snaží nájsť si svadobné šaty, ktoré dokonalo podčiarknu jej osobnosť, nechajú vyniknúť jej prednosti, schovajú nedokonalosti a čo je hlavné, urobia z nej skutočne nezabudnuteľnú nevestu. Ak aj vás čaká veľký deň a ocitli ste sa v strese, pretože neviete, aké šaty si vybrať, prinášame vám zopár tipov. Svadobná inšpirácia sa dá totiž nájsť aj niekde inde, ako len v salónoch. Čo takto na červenom koberci? Niektoré hviezdy si na veľké akcie rady oblečú biele šaty, ktoré v podstate môžu byť tiež svadobné. 

Moderná popoluška

Nadýchaná sukňa a namiesto korzetu crop-top. Asi tak by sme charakterizovali šaty pre modernú popolušku. Niečo podobné si na svadbu môžete pokojne obliecť aj vy. Teda v tom prípade, že máte štíhlejšiu postavu. A nezabudnite, že celkový model je sám osebe nápaditý, tak aby ste sa vyvarovali gýčovosti, voľte radšej hladké materiály a vo výsledku jednoduchšie strihy. Výborne to dokombinujete s jedným výraznejším šperkom. A čo sa líčenia a účesu týka, zabudnite na výčesy a teatrálnosť. Choďte na to oveľa jednoduchšie. Rovnako ako herečka Dakota Johnson. 

Pozri tiež: Svadobná pláštenka: Trend, ktorý musíš mať aj ty!

Dakota Johnson

Zdroj: Shutterstock®

Niečo modré

Kto povedal, že svadobné šaty majú byť len biele či krémové. Dnes je trendom aj farebný nádych. Čo takto spojiť tradíciu nosenia modrej počas svadobného dňa, no tentokrát ju neschovávať, ale ukázať. Šaty s modrastým nádychom môžu byť veľmi originálne. Niečo podobné predviedla pred pár rokmi v Cannes herečka Blake Lively. Opäť musíme vyzdvihnúť celkový styling. Či už zvolené doplnky, účes alebo líčenie – všetko to do seba krásne zapadá a môže slúžiť ako inšpirácia pre budúce nevesty. 

Blake Lively

Zdroj: Shutterstock®

Sofistikovaná nevesta

Ak vyznávate sofistikovanosť a jednoduchosť, tak aj v tomto prípade nájdete inšpiráciu v Hollywoode. Konkrétne na jednej z najväčších módnych ikon súčasnosti, herečke Margot Robbie. Jej Chanel róba, ktorú predviedla na Oscaroch, stojí za pozornosť všetkých neviest, ktoré chcú niečo jednoduché. Strih kopírujúci postavu, jednoduchý materiál a jeden výrazný prvok navyše. Spojenie, ktoré sa neokuká a vy sa vďaka nemu vyhnete tomu, že budete gýčová. 

Margot Robbie

Zdroj: Shutterstock®

Sexi

Niektoré nevesty chcú byť stoj čo stoj sexi. A na tom nie je nič zlé. Len treba vedieť odhadnúť tú správnu mieru, aby ste to neprehnali. Spojenie sexi prvkov s dávkou elegancie a noblesnosti môže stáť za to. Tentokrát môžete nájsť inšpiráciu v róbe, ktorú sme mohli pred rokmi vidieť na červenom koberci na krásnej modelke Petre Nemcovej. Známa Češka vždy presne vie, čo si obliecť, aby zaujala a bola centrom pozornosti. A preto sa v tomto smere môžete nechať viesť práve jej štýlom. 

Petra Nemcova

Zdroj: Shutterstock®

Prvky ľudovosti

Určite ste postrehli, že v móde ako takej už nejakú tú sezónu bodujú aj ľudové motívy. Či už v podobe výšiviek alebo samotných strihov. A tento trend sa preniesol aj do svadobnej sféry. Ak chcete vyskúšať niečo originálne, skúste tradičnejšie strihy. Nadýchané rukávy, vzdušný materiál... Toto by mohla byť zaujímavá voľba. Dolaďte ju rovnako vzdušným účesom a červeným rúžom a váš looku okúzli všetkých, nie len ženícha. 

Emily Blunt

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobný deň

Čo čítajú ostatní