Aké si vybrať svadobné šaty v roku 2023? 5 trendov tohto roka, ktoré zaujmú

Aké si vybrať svadobné šaty v roku 2023? 5 trendov tohto roka, ktoré zaujmú

Minulý rok bol v niečom iný. Po rokoch, kedy sa módne prehliadky konali len prostredníctvom online prehliadok, v roku 2023 konečne mohli dizajnéri svoje výtvory predviesť naživo. A že sa skutočne vyhrali so všetkým, ani nemusíme hovoriť. Dizajnéri na módnych prehliadkach predviedli pozoruhodné modely, ktoré dozaista zaujmú všetky nevesty.

Značky ako Elie Saab, Amsale a Monique Lhuillier predviedli úchvatné plesové šaty a vzdali hold tradičným trendom, ktoré tu v rámci svadobnej módy navždy zostanú. Naďalej sme boli svedkami aj nárastu súčasných modelov, ako sú mini šaty, farebné róby a „moderné separačné šaty“.

Ale aj napriek rôznorodej škále štýlov prezentovaných v tejto trhovej sezóne sa určite zhodneme na jednom, a to, že svadobný priemysel otvorene prijal zmenu. V súčasnosti existuje viac vzhľadov ako kedykoľvek predtým, ktoré vyhovujú nevestám všetkých estetických kategórií. Aké svadobné šaty budú v tomto roku trendy a mnohé nevesty ohúria?

Pozri aj: 13 inšpirácií, ako vyzdobiť auto na svadbu: Vsaď na jedinečnosť a štýl

modré svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com/weddingforward/

Modré svadobné šaty

Modrá je nová biela! Roky sme boli svedkami rôznych variácií ružových svadobných šiat, čiernych svadobných šiat či šiat v odtieňoch šampanského. Táto sezóna však do popredia stavia svadobné šaty v modrých odtieňoch.

priehľadné svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com/weddingforward/

Priehľadné svadobné šaty

Odvážne vzory sa dostali do nových výšin, keď sa návrhári rozhodli pre šaty z priehľadných látok. Niektorí dizajnéri však aj tento trend povýšili na trochu vyššiu úroveň, keď priehľadné látky doplnili o kryštálové ozdoby, trblietky a pod.

asymetrické svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com/lohobride/

Asymetrické výstrihy

Výstrihy sú vždy trendom, ktorý sledujú mnohé svadobné salóny i nevesty. A jedným z trendov tohto roka sú asymetrické výstrihy, ktoré ozvláštnia dekolt a šaty spravia o niečo viac zaujímavejšie. Ak by ste chceli odpútať pozornosť od inej partie tela, tak takéto výstrihy sú skvelou voľbou – teda šaty s asymetrickým výstrihom.

svadobné šaty so stojačikom

Zdroj: pinterest.com/parafotosapenas01/

Svadobné šaty so „stojačikom“

Čo si pod tým predstaviť? Ak milujete roláky a netúžite po svadobných šatách, ktoré by odhaľovali čo i len časť vášho dekoltu, tak voľte práve takéto svadobné šaty. Svadobné šaty inšpirované kráľovským štýlom, ktorý predstavili mnohí návrhári, budú v tomto roku veľmi žiadané. A vedzte, že sú ideálne aj na svadbu v zimnom období.

svadobný kostým

Zdroj: pinterest.com/voguemagazine/

Svadobný kostým

Ako sme mohli vidieť v posledných rokoch, nevesty sa dokážu vzdať klasických svadobných šiat v prospech niečoho nového a hlavne modernejšieho. Tým sú napríklad svadobné kostýmy. Ich výhodou je, že ich nevesta môže nosiť aj dlho po svadbe. Sako sa ľahko kombinuje a rovnako tak aj nohavice sa dajú nosiť aj na iné spoločenské akcie.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné šaty

Čo čítajú ostatní