13 inšpirácií, ako vyzdobiť auto na svadbu: Vsaď na jedinečnosť a štýl

13 inšpirácií, ako vyzdobiť auto na svadbu: Vsaď na jedinečnosť a štýl

Výber svadobných dekorácií je dôležitou súčasťou procesu plánovania svadby. Musíte si premyslieť, ako vyzdobíte svadobnú uličku, priestor pre svadobnú recepciu, stoly a pod. Samozrejme, v tomto prípade netreba zabúdať ani na svadobné auto.

Ak sa plánujete dopraviť na svoj veľký deň v nejakom luxusnom aute alebo vo veteráne, tak aj to môžete vkusne vyzdobiť. Navyše, ak už budete mať k dispozícií vyzdobené auto, budete mať skvelú kulisu na svadobné fotenie. Ale, ako presne svadobné auto vyzdobiť? V prípade, že hľadáte skvelé inšpirácie, ste na správnom mieste. Máme pre vás 13 inšpirácií, ktoré vás dozaista nadchnú!

Pozri aj: Svadba ako z rozprávky? Zaobstaraj si svadobný koč!

Ako vyzdobiť auto na svadbu? Inšpirujte sa!

Koľko zahraničných filmov, kde sa konala nejaká svadba, ste videli? Možno ani jeden a možno desiatky. Každopádne, videli ste v aspoň jednom z nich plechovky priviazané k autu novomanželov? Pri jazde vytvárali rámus a tak každý vedel, ktorá bije a že mladý pár uzavrel sviatok manželstva. U nás plechovky nepatria k tradičnej výzdobe. Tradičnejšie sú stuhy, rôzne dekoratívne srdiečka či kvety. No čo ďalšie je možné do výzdoby auta zakomponovať?

  • Ceduľky / bannery – ak chcete svetu oznámiť, že ste si práve povedali svoje „ÁNO“, skvelým spôsobom sú ceduľky s nápisom NOVOMANŽELIA / MLADOMANŽELIA. U nás sú veľmi populárne aj ŠPZ-tky na autá s týmito nápismi. Poprípade priezvisko mladomanželov.
  • Balóny – skôr praktickejšou ozdobou na fotenie než na jazdu, sú balóny. Každopádne, môžete sa s nimi vyhrať. Voľte len vaše iniciálky, nápis LÁSKA, MLADOMANŽELIA a pod. Môžete ich pripevniť na kapotu auta, kľučky dverí, spätné zrkadlá či na iné časti vášho auta.  
  • Mašle – vyzerajú žensky a romanticky. Ak v tomto duchu plánujete celú svoju svadbu, tak ich môžete pripevniť na samotnú kapotu či inú časť auta. Voľte však také mašle, ktoré vyniknú a zároveň budú ladiť aj s vašou svadobnou výzdobou či celkovou témou svadby.
  • Kvety – kvetinová girlanda, kytica kvetov či okvetné lístky – výber je len na vás. Každopádne, kvety sú vždy skvelou voľbou.
  • Personalizovaná vlajka – vytvorte si vlastný dizajn vlajky na auto a buďte vo výzdobe svadobného auta unikátni.

Auto môžete skutočne vyzdobiť rôznorodo. Skvelou voľbou sú aj rôzne svetelné reťaze, ktoré najviac parády robia večer a teda pri večernom svadobnom fotení. Túžite skôr po niečom osobnejšom? Tak v tom prípade voľte LED nápis – ten si prispôsobte svojim požiadavkám.

- Výzdoba na auto
1 z 13

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní