Návod pre nevesty: Ako si vybrať svadobné topánky?

Návod pre nevesty: Ako si vybrať svadobné topánky?

Pre mnohé nevesty je najdôležitejší výber svadobných šiat. Keď sa im nepáči ponúka v jednom svadobnom salóne, tak idú do druhého, tretieho,... či využijú e-shope na mieru pre budúce nevesty. Avšak ani výber svadobných topánok netreba podceniť, pretože v nich nevesty strávia celý deň. Ak sa neplánujete prezúvať do popolnočných topánok, tak vsaďte na kvalitu a pohodlnosť.

Svadobné topánky v dnešnej dobe zoženiete kdekoľvek. Dokonca aj mnohé svadobné salóny ponúkajú svadobné topánky či ďalšie doplnky, ktoré by mohla nevesta oceniť. Avšak, ak máte svoj obľúbený obchod s topánkami, kde nakupujete najčastejšie, tak skúste sa poobzerať po svadobných črievičkách práve tam.

Ak nebudete úspešné, tak zúfať nemusíte, pretože okrem kamenných obchodov existuje aj množstvo online obchodov, kde topánky zoženiete. Samozrejme, myslíte na to, že ak sa rozhodnete topánky kúpiť v nejakom e-shope, mali by ste si ich objednať v dostatočnom predstihu. Najideálnejšie je mať topánky už pri skúške svadobných šiat, aby vám ich dĺžku dokázali prispôsobiť na mieru.

svadobné lodičky

Zdroj: Shutterstock®

Topánky na svadbu – z čoho všetkého si môžu nevesty vyberať?

Ak ste si mysleli, že výber topánok je jednoduchý, tak vás asi sklameme, pretože nie je. Široká ponúka obchodov nás núti uvažovať nad tým, čo by bolo pre nás vhodné a v akých topánkach by sme sa cítili najpríjemnejšie.

Svadobné lodičky 

Klasika, ktorá sa nezaprie sú práve svadobné lodičky. Pôsobia žensky a elegantne. Aj keď mnohé siahajú práve po bielych, tak sa nemusíte báť odviazať. Ak máte stanovenú farbu svadobnej výzdoby a chcete sa k nej zladiť, tak si vyberte farebné lodičky – dnes to už nie je netradičné. Dôležitejšie však je vybrať si správnu výšku podpätku – v príliš vysokých lodičkách nemusíte vydržať celý deň.

Svadobné balerínky  

Nie všetky dámy majú rady topánky na podpätku. V takom prípade sú ideálnou voľbou elegantné balerínky, ktoré prispejú k vášmu komfortu. Navyše, ak plánujete záhradnú svadbu alebo svadbu v prírode, balerínky dozaista oceníte.

Svadobné sandále

Počas letných mesiacov je vhodné voliť sandále namiesto uzavretej obuvi. Či už s podpätkom alebo bez, je to na vás. Môžete siahnuť po jednoduchých sandáloch alebo po takých, ktoré majú na sebe rôzne aplikácie a sú niečím zaujímavé.

Svadobné tenisky

Už pár rokov moderný trend, ktorý volia mnohé nevesty, predovšetkým tie športovo založené. Sú pohodlné, nikde vás neotlačia a navyše v nich vydržíte celý deň. Ak nechcete rozbiť váš svadobný výzor, tak voľte biele tenisky s aplikáciami alebo bez nich. Ak chcete byť modernými nevestami, tak siahnite po rôznych farebných výstrelkoch. Originalite sa medze nekladú.

Svadobné čižmičky

Pre tie, ktoré sa chcú vydávať v zimných mesiacoch. Či budete voliť tie nad kolená, členkové alebo niečo medzi, je na vás a na tom, v ktorom zimnom mesiaci si poviete so svojim vyvoleným ÁNO.

Zaujme ťa: 3 alternatívy svadobnej hostiny, ktoré sa oplatí zvážiť

topánky na svadbu

Zdroj: Shutterstock®

Na čo sa pri výbere svadobných topánok zamerať?

V prvom rade na pohodlie, ktoré počas svadobného dňa oceníte. Keď sa vyberiete na „lov“ správnych topánok, tak podľa American Orthopedic Foot and Ankle Society by ste tak mali spraviť vo večerných hodinách. Po práci a celodennom chodení môžu byť vaše nohy opuchnuté a práve v tom čase by ste si mali vyberať obuv. Je jasné, že takto si vyberiete o niečo väčšie topánky (max o štvrť alebo pol čísla), ktoré vás tak nebudú omínať a tlačiť. Nepreceňujte sa a nekupujte si menšie topánky. Otlakom by ste sa určite nevyhli.  

Tiež je vhodné mať v zálohe aj plán B, a to záložné topánky, pretože nikdy neviete, čo sa počas dňa stane!

Neprehliadni: Saténové svadobné šaty: Stavíš aj ty na romantiku a eleganciu?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní