Svadobný účes DRDOL: Zvládneš ho aj ty v priebehu niekoľkých sekúnd

Svadobný účes DRDOL: Zvládneš ho aj ty v priebehu niekoľkých sekúnd

Šik, nadčasový a romantický – to sú zvyčajne prívlastky, podľa ktorých sa rozhodujeme o svadobnom účese. Samozrejme, veľa závisí aj od štýlu svadobných šiat či dokonca témy celej svadby, ale pokiaľ ide o drdol, ten patrí k univerzálnym účesom. Je to spoločenský účes, ktorý je vhodný ako pre nevesty na svadbu, tak aj pre svadobných hostí. Je praktický a hodí sa takmer ku každému typu tváre. Je lichotivý a dá sa pripraviť na množstvo rôznych spôsobov. Pokiaľ má dáma redšie vlasy, často sa používajú rôzne výplne, vďaka ktorým drdol vyzerá bohatšie a modernejšie.

Hladký drdol sa hodí pre nevesty, ktoré si zvolili luxusnú, elegantnú a nadčasovú svadbu. Rozstrapatený drdol je vhodný pre nevesty, ktorých svadba sa bude niesť v uvoľnenom štýle a ktoré nelipnú na dokonalosti. A keďže taký drdol má rôzne variácie, vo videu nižšie nájdete inšpiráciu na svadobný účes, ktorý si môžete vytvoriť aj samé – bez pomoci kaderníka. Drdol posadený na stranu je vždy skvelou voľbou a hotový ho budete mať v priebehu 1 minútky. Stačí ho len poriadne zalakovať a vydrží vám celý svadobný deň. Neváhajte ho dozdobiť živými alebo umelými kvetmi, zaujímavými sponami či inými vlasovými aplikáciami. Bude vyzerať o niečo viac elegantnejšie.

Ako na účes s drdolom?

Ako prvé si vlasy uhlaďte. Ak chcete, ponechajte si cestičku v strede hlavy, následne na temene zopnite jeden prameň vlasov. Hotový cop prevlečte ponad gumičku. Takto zopnite ďalší prameň a napokon zopnite všetky vlasy gumičkou. Teraz si už len vytvorte uhladený drdol (obmotajte vlasy okolo seba) – buď na strane hlavy alebo vzadu, je to len na vás. Povytiahnite zopár pramienkov a nechajte ich lemovať vašu tvár. Pokojne ich natočte na širokú kulmu, no nezabudnite ich poriadne zafixovať.

Ak vás „drdolové účesy“ bavia, tak sa nechajte inšpirovať aj nasledujúcou galériou. Našli sme pre vás množstvo inšpirácii na účesy s drdolom.

- Účes s drdolom
1 z 17

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní