Zlatá svadobná torta s ohromnými detailmi: Luxus už na pohľad

Zlatá svadobná torta s ohromnými detailmi: Luxus už na pohľad

Zarezervovali ste si perfektné miesto, vybrali tému svadobnej hostiny a teraz je čas na ďalší krok – ponorte sa do dizajnovania svojej svadobnej torty. Možnosti sú bohaté až priam by sme povedali, že je ťažké si vybrať. Rôzne dizajny, farebné prevedenia a kombinácie, dekorácie, a to nehovoríme o príchuti samotnej plnky. Čo tak však zvoliť ako to pozlátko svadobnej torty priamo zlato a zlatý akcent, ktorý vyzerá kovovo a luxusne? My sme rozhodne ZA! Kovový detail je v dnešnej dobe veľmi žiadaný a je jedno, či ide o bronz, striebro alebo zlato.

Zlatá svadobná torta ako luxusný prvok

Existuje mnoho spôsobov, ako zakomponovať zlatý detail aj do svadobnej torty. Nemusí byť celá torta pozlátená a odetá do zlatej farby. Skvelo bude vyzerať zlatá v kombinácii s bielou. Stačí teda, aby len jedno poschodie svadobnej torty bolo pozlátené. Môžete tiež voliť len zlaté iniciálky vašich mien, ktoré budú vrchnou ozdobou. Rozpustená biela čokoláda dofarebná zlatým potravinárskym práškom alebo farbou pomaly stekajúca po jednotlivých poschodiach svadobnej torty – priam dokonalé. Zlatá vyzerá očarujúco aj v kombinácii s čiernou alebo jesennou bordovou farbou či marsala farbou.

Populárne sú tiež torty s ťahmi štetcom. Okrem toho aj zlaté kvety, listy či konáriky a pod. Už si len stačí vybrať z bohatej ponuky. Nechajte sa inšpirovať našou galériou nižšie a vyberte si svadobnú tortu so zlatými detailmi.

Odporúčame: Bordovo-zlatá svadobná výzdoba: Nedá sa do nej nezamilovať

- Zlatá svadobná torta
1 z 31

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná torta

Čo čítajú ostatní