Inšpirácia na romantické svadobné fotografie: Eskimácky bozk

Inšpirácia na romantické svadobné fotografie: Eskimácky bozk

Najkrajšie spomienky na svadobný deň sú tie, ktoré sa nám navždy vryjú do pamäte. A ak sa na svadobnej hostine stane niečo vtipné, zapamätajú si to navždy aj svadobní hostia. No ďalšou krásnou spomienkou na svadobný deň sú zhmotnené svadobné fotografie, ktoré si mnohé páry vystavujú vo svojej domácnosti. No keď sa jedná o fotenie, to môže byť aj kameňom úrazu, pretože málokto sa dokáže tváriť na fotografiách profesionálne.

Pózovanie pred objektívom nie je každému po chuti, preto sa najčastejšie realizujú momentky, ktoré zachytávajú prirodzenosť mladomanželov. Žiadne strojené pózy a úsmev nasilu. Prirodzenosť je predsa realistickejšia než čokoľvek iné. Byť však prirodzený pred niekým ďalším, kto vás pozoruje, nie je vôbec jednoduché. Čo však robiť pre to, aby ste na fotografiách vyzerali prirodzene, neusmievali sa nasilu a fotografie vás dokonalo vystihovali aj vo váš svadobný deň? 

Svadobné fotografovanie – ako na prirodzenosť a romantiku zároveň?

Populárne sú svadobné fotografie s dymovou bombou, ktoré robia na fotkách krásne efekty. Svoje čaro má aj fotenie pri západe slnka alebo na loďke. Aktuálne však na fotografiách kraľuje „eskimácky bozk“. Nejde však o bozk v pravom zmysle slova. Eskimácky bozk predstavuje skôr len dotýkanie sa nosmi, a to so zatvorenými očami, čo vyzerá neskutočne romantický. Hravo a zábavne však vyzerá takýto bozk aj s otvorenými očami alebo pokrčenými nosmi. Keď sa pár smeje a krčí pri tom nos, sú fotky autentickejšie a prirodzenejšie. Nechajte sa inšpirovať galériou nižšie a dohodnite sa aj vy so svojim fotografom na podobných fotografiách – budú krásnou spomienkou na svadobné fotenie a na stene vo vašej spálni budú vyzerať úchvatne.

Pri fotení je najťažšie vymyslieť nejakú pózu. Fotografi však v tomto majú úplne jasno – buďte prirodzení. V prvom rade sa nepozerajte priamo do objektívu, pretože sa automaticky prepnete do režimu strojenosti. Pozerajte sa s manželom na seba, usmievajte sa, bláznite sa a hlavne ukážte svoju zaľúbenosť. Uvoľnite sa, nežmúrte očami a nezakrývajte si tvár. Aj keď si ruky k tvári priložíte, nemali by ju zakrývať a nemali by byť na fotke dominantné.

Pozri aj: Ovocná svadobná torta: Farebný koláč so správnym šmrncom

1 z 14

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné fotografie

Čo čítajú ostatní