Ovocná svadobná torta: Farebný koláč so správnym šmrncom

Ovocná svadobná torta: Farebný koláč so správnym šmrncom

Môžeme povedať, že existuje hneď niekoľko skvelých dôvodov, prečo si naplánovať letnú svadbu. Aj keď môže byť drahšia, keďže ide o obdobie svadieb, to počasie za to skutočne stojí. A nielen krásne počasie, ale aj množstvo čerstvých produktov a kvetinových možností robia z leta skutočne splnený sen vo svadobnom priemysle.

S letom prichádza aj možnosť zakomponovať do svojej svadby rôzne žiarivé farby, ktoré sa s letom spájajú najčastejšie. Na mysli máme predovšetkým rôzne odtiene oranžovej, žltej, povznášajúce odtiene zelenej, pastelové farby a mnoho ďalších. A nemusíte sa vôbec báť odviazať. Letné farby môžete zakomponovať do svojej svadby rôznymi spôsobmi. Počnúc dekoráciami cez kvety až po šaty družičiek. No ďalšou možnosťou je ich zakomponovanie aj do svadobnej torty, a to aj prostredníctvom sezónneho ovocia.

Dalo by sa povedať, že ovocie svadobnú tortu oživí. Je to doplnok, ktorý doladí tortu najkrajším a najfarebnejším spôsobom, no zároveň ide o kreatívnejšie zdobenie samotnej torty. Ak vás nelákajú fondánové alebo typické kvetinové ozdoby, tak voľte ovocie, ktoré je správnou voľbou.

Svadobná torta s ovocím – potešenie pre každého!

Nastáva tú však otázka, ako ovocie do svadobnej torty zakomponovať. Veď v podstate sa ovocie na výrobu torty používa. Áno, súhlasíme! Ovocie sa častokrát pridáva do krému, vďaka čomu torta získava ovocný nádych zvnútra. No ovocie je vhodné použiť aj na záverečné doladenie vzhľadu svadobnej torty.

Čo je počas leta najosviežujúcejšie? Jednoznačne citrusy! Ak máte radi skôr minimalizmus, tak voľte bielu svadobnú tortu, ktorú sa oplatí dozdobiť plátkami pomaranča, ktorý má jasné oranžové farby. Tie proste kričia LETO naďaleko. Pre leto sú tiež typické rôzne druhy bobuľového ovocia, ktoré stojí za to zakomponovať aj do svadobnej torty. Maliny, čučoriedky, černice, ale aj jahody sa budú na torte krásne vynímať.

A čo také figy, grep, marhule, broskyne, čerešne, višne a ďalšie druhy ovocia, ktoré dozrieva práve v tomto období? Nebojte sa odviazať a zvoľte správnu kombináciu chutí, ktorá dodá svadobnej torte na sviežosti i lahodnosti zároveň.

Nechajte sa inšpirovať nasledujúcou galériou a vyberte si letnú tortu na svadbu, ktorá vás osloví najviac.

Odporúčame: Svadobný bedeker kvetín: Kvety na svadbu v lete – ktoré sú ideálne?

1 z 24

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní