Bordovo-zlatá svadobná výzdoba: Nedá sa do nej nezamilovať

Bordovo-zlatá svadobná výzdoba: Nedá sa do nej nezamilovať

Burgundy, bordová, farba marsala je farbou francúzskych kráľov – je to farba elegancie, noblesy a šarmu, preto sa ju oplatí zakomponovať aj do svadobnej výzdoby. Farba marsala bola v roku 2015 vyhlásená spoločnosťou Pantone za farbu roka, no aj dnes je to dokonalá jesenná farba, ktorú sa oplatí zvoliť za ústrednú farbu na svadbu. V kombinácii so zlatou pôsobí noblesne a luxusne.

Bordová je chladná a bohatá farba, ktorá je vhodná ako na jesennú, tak aj na zimnú svadbu. V kombinácii so zlatými akcentmi vyzerá sviežo a ušľachtilo. Či už budete voliť dekorácie na svadbu alebo priamo spoločenské šaty v tejto farbe, budete pôsobiť moderne a elegantne. Podľa odborníkov ide o farebnú kombináciu, ktorá sa hodí na modernú svadbu, ale aj na vintage či iný druh svadby.

Bordové a zlaté doplnky, dekorácie a výzdoba

Ak nie ste pripravené ukázať sa v bordových šatách, pretože sa nehodia k vašej osobnosti alebo k typu vašej pokožky, tak zvoľte aspoň topánky v tejto farbe – budú vašou dokonalou ozdobou. Síce k bielym svadobným šatám budú veľkým kontrastom, no predstavte si ako nenápadne spod nich vykukujú – je to priam dokonalé pomyslenie. Ak bordové topánky sú na vás priveľmi odvážne, tak sa zastavme na chvíľu pri svadobnej kytici. Tá bude ladiť so svadobnou výzdobou a v prípade, že bordové kvety skombinujete s bielymi, kytica bude vašim krásnym doplnkom.

Ďalšou možnosťou, ako bordovú zakomponovať do vášho svadobného vzhľadu, je manikúra. Bordový lak skombinujte so zlatým a vytvorte si jesennú manikúru. Poprípade to nechajte na manikérku, ktorá si s týmito farbami hravo poradí. Pre temnejšie nevesty sa hodí aj bordový rúž alebo dymové líčenie, pri ktorom môžete skombinovať bordovú s čiernou.

Pri plánovaní svadby v bordovej a zlate farbe neobchádzajte ani ženícha. Menším doplnkom je svadobné pierko, no ak sa váš nastávajúci manžel nebojí extravagancie, tak preň vyberte brodové svadobné sako.

Nezabúdajme však ani na zlaté doplnky, ktoré môžu doladiť svadobné stoly. Zlatý „behúň“ uprostred stola, zlatý príbor, zlaté menovky či svietniky dodajú vašej svadobnej výzdobe lesklé akcenty.

Nechajte sa inšpirovať nasledujúcou galériou a začnite uvažovať o tejto jesennej kombinácii farieb.

Pozri aj: Svadobná výzdoba: Dáš prednosť červenej, zlatej či striebornej?

- Bordovo-zlatá svadobná výzdoba
1 z 23

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

jesenná svadba
zlatá svadba
svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní