Ideálna rozlúčka so slobodou? Rozlucky.com ju naplánujú za vás!

Ideálna rozlúčka so slobodou? Rozlucky.com ju naplánujú za vás!

Perličky šampanského, nablýskaná limuzína, vzrušujúce tance, minišaty a maxizábava s priateľkami – tak nejako vyzerá vysnívaná rozlúčka so slobodou mnohých neviest. Na jednu noc zahodiť zábrany, užívať si život plnými dúškami a vytvoriť spomienky na celý život. Chcete to všetko a navyše bez stresu? Objednajte si program šitý na mieru šťastnému páru na Rozlucky.com.

Časy, kedy rozlúčku so slobodou organizovali svedkovia alebo družičky úplne sami, sú už pravdepodobne za nami. Pohodlnejšie, rýchlejšie a s citom pre detail to za nás urobia profesionálne tímy organizátorov súkromných osláv. Na webovej stránke Rozlucky.com nájdete desiatky nápadov, ako potešiť svoju priateľku alebo dostať z vášho najbližšieho kamaráta nadšené: „Wow!. Desaťročné skúsenosti ich premenili na spoľahlivú agentúru, ktorá za vás vybaví program, miesto, dopravu, obsluhu a všetky drobné detaily, ktoré k tomu patria. Takže vy si iba vyložte nohy, nalejte pohár vína a zasnívajte sa spolu s nami.

tipy na rozlúčku so slobodou

Zdroj: Shutterstock®

Kde všade môžete prežiť úžasnú rozlúčku so slobodou?

Rozlucky.com ponúkajú trendy nápady v rôznych cenových reláciách a jednotlivé aktivity si môžete aj nakombinovať do úžasného víkendu pred svadbou. Vyskúšajte, napríklad, trendovú „staycation, teda dovolenku blízko domova, konkrétne v Bratislave a v Košiciach. Ak máte chuť trochu cestovať, Rozlucky.com vám pomôžu zorganizovať rozlúčku so slobodou aj v Prahe a v Brne. Každé mesto má svoju vlastnú atmosféru, ktorú dokázali naplno využiť. V tom prípade skombinujte rozlúčku s pobytom v krásnom hoteli a vychutnajte si krátku dovolenku.

Prečo využiť služby agentúry?

Stres nikomu nesvedčí a pri organizovaní spoločných aktivít nutne vzniká. Agentúra lepšie pozná prostredie, spolupracuje s overenými dodávateľmi a má za sebou mnoho skúseností, zatiaľ čo pre vás to môže byť prvá organizácia väčšej oslavy. Rozlucky.com ponúkajú svoje služby aj v sobotu, takže stačí, ak obetujete pár hodín zo svojho víkendu na to, aby ste porozprávali o svojich predstavách a preferenciách. Každý klient má svojho osobného online bookera, s ktorým môže kedykoľvek emailom či telefonicky komunikovať a tak vymodelovať program presný na mieru. Priateľské ceny, ochota meniť program podľa vašich požiadaviek a kreatívny prístup sú už iba povestnou čerešničkou na torte. Uznajte sami, takúto prácu by nikto nerobil viac ako desať rokov, ak by ho nebavila.

Inšpiruj sa: Hry a aktivity na rozlúčku so slobodou: Ako sa odviazať a zabaviť?

rozlúčka so slobodou vo wellnesse

Zdroj: Shutterstock®

Hlavne nech je to osobné!

Ruka hore, ružové boa okolo krku a torta v tvare mužských genitálií je pre jednu ženu zábavné naplnenie predstáv z puberty a pre inú nočná mora, z ktorej sa chce čo najskôr prebudiť. Našťastie, dnes nie je ťažké ušiť program rozlúčky so slobodou priamo na mieru neveste. Na svoje si prídu divošky, ktoré ocenia napríklad jazdu pártybusom so striptízom alebo s nápojovými balíkmi “all you can drink”. Alebo jej doprajete pocit filmovej hviezdy a jazdu v limuzíne?

Ak sa chcete zabaviť a pritom zachovať mierne šteklivú atmosféru bez prítomnosti mužov, môžete si vybrať kurz erotického tanca alebo pole dance. Plánovanie svadby so sebou prináša kopec stresu, preto možno vaša priateľka ocení skôr oddych. Ak má nervy na prasknutie, môže ich vyventilovať na paintballe alebo rovno na strelnici. A potom šup na súkromný wellness v prekrásnom prostredí!

Pánska jazda na úrovni

Zážitky pre mužov sa nesú v podobnom duchu. Namiesto striptízu si môžete všetci užiť jazdu na motokárach alebo ochutnávku vína v kombinácii s dobrým jedlom. Extroverti sa môžu vyblázniť na beerbiku, kde pijú pivo, spoločne bicyklujú a spoznávajú pamiatky mesta. Skutočne originálne sú aj zápasy dievčat v bikinách v čokoláde. Nech vyberiete čokoľvek, myslite najmä na to, aby ste nevyberali sami pre seba. Pokiaľ ženích nie je pivár, investujte peniaze radšej do dobrého jedla alebo do wellnessu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní