Kvetinová fotostena ako výzdoba na svadbe: Zamiluješ sa!

Kvetinová fotostena ako výzdoba na svadbe: Zamiluješ sa!

Existuje nejaký detail, ktorý je na svadbe veľkolepejší než sú kvetinové steny? Myslíme, že určite nie! Kvety sú súčasťou každej svadby – veď napríklad počas obradu drží nevesta v rukách svadobnú kyticu, kvety nájdeme aj vo svadobnom pierku ženícha i vo svadobnej výzdobe. Avšak kvetinové steny sú úžasným spôsobom, ako vytvoriť „wow efekt“ na svadbe. A hoci sa môže na prvý pohľad zdať, že takéto steny nie sú vôbec lacnou záležitosťou, opak je pravdou. Vždy si ich totižto môžete prispôsobiť svojim požiadavkám i finančnému rozpočtu.

Jednou z výhod takýchto kvetinových stien je, že sa dajú využiť rôznymi spôsobmi. Môžu byť súčasťou svadobného obradu ako pozadie, pri ktorom si s partnerom poviete ÁNO, alebo svadobnej výzdoby (dekorácia za stolom mladomanželov), môžu zakryť nevzhľadné steny a dokonca poslúžiť aj ako fotostena vo foto kútiku, pri ktorej môžu svadobní hostia pózovať.  

Odporúčame: Svadobné náušnice pre nevestu podľa typu tváre: Aké zvoliť?

kvetinová stena na svadbu

Zdroj: pinterest.com/VeilOfGrace//

Kvety vhodné na kvetinové steny

Nie všetky kvety vyzerajú na kvetinových stenách očarujúco, preto nie všetky sa na takúto stenu hodia. Vo všeobecnosti platí, že by ste mali zvoliť odolné kvety, ktoré si držia svoj tvar a vydržia zopár hodín aj bez vody. Vhodnou voľbou sú napríklad ruže, ktoré patria medzi odolné kvety, majú rôznu farbu i vzhľad – pri nich máte istotu, že vo fotostene skutočne vydržia. Vhodné sú aj sukulenty, pivonky, hortenzie alebo aj orchidey.

Lacná kvetinová fotostena?

Buďme úprimní – v dnešnej dobe všetko niečo stojí a ani taká kvetinová fotostena nemusí byť lacnou záležitosťou. Ak nemáte nafukovací bankový účet, ktorý sa sám plní, nenechajte sa odradiť. Vydajte sa na kvetinové trhy alebo do veľkoskladu kvetov a nakúpte kvety za prijateľnejšie ceny. Ak aj napriek tomu máte pocit, že takáto fotostena rapídne navýši váš rozpočet, tak voľte inú alternatívu – kvetinová fotostena na prenájom. Môžete si na svadbu prenajať umelú kvetinovú fotostenu, ktorá rovnako spraví svoje čaro.

Ďalšou možnosťou sú menšie kvetinové fotosteny. Nikde nie je napísané, že taká fotostena musí byť od vrchu po spodok posiata živými kvetmi. Nebojte sa experimentovať a vytvoriť si napríklad len svadobný kruh alebo svadobný oblúk, okolo ktorého budú pripevnené kvety.

Inšpirujte sa kvetinovými fotostenami, ktoré sme pre vás našli. Možno v nasledujúcej galérií nájdete kvetinovú inšpiráciu, ktoré vás dostane.

- Kvetinová fotostena
1 z 19

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní