Uvítacia tabuľa na svadbu: Najkrajšie inšpirácie, ktoré ťa oslovia

Uvítacia tabuľa na svadbu: Najkrajšie inšpirácie, ktoré ťa oslovia

Svadba je udalosťou roka. Hlavne pre mladomanželov, ale aj pre svadobných hostí, ktorí sa radi inšpirujú a ešte radšej všetko komentujú aj týždne po samotnej svadobnej hostine. 

Svadbu mnohí plánujeme a pripravujeme pre seba. Najdôležitejšie totižto je, aby si samotný deň D užili predovšetkým mladomanželia. Aj keď sa môže zdať, že celá tá paráda sa koná len kvôli hosťom, opak je pravdou. Celá svadba je pripravená na obraz budúcich manželov. Tí mesiace dopredu plánujú výzdobu, vyberajú svadobné menu, riešia svadobné oznámenia, menovky a pozvánky, pri ktorých vymýšľajú predovšetkým grafiku a dizajn. 

Pozri aj: Starejší na svadbe: Kopec tradícií a neskutočná zábava

Pozornosť hostí pravdepodobne upúta každý detail vašej svadby, od inštalácie oltára až po behúne na stôl. Ale, ak chcete urobiť skvelý prvý dojem hneď pri príchode vašich priateľov a rodiny, vystavte uvítací nápis - tabuľu VITAJTE.

Svadobná uvítacia tabuľa

Štýlová tabuľa patrí medzi svadobné doplnky a predstavuje štýlové privítanie hostí na svadbe. Je to totižto prvý dekoračný predmet, s ktorým sa hostia stretnú len čo vkročia na miesto svadobnej hostiny.

Uvítacia tabuľa na svadbu dokonca udáva tón vašej udalosti a umožňuje nahliadnuť hosťom do celkovej estetiky samotnej svadby. Platí totižto, že uvítacia svadobná tabuľa by mala byť vytvorená v rovnakom štýle, v akom sa bude odohrávať svadobná hostina.  

Zaujme ťa aj: Prečo si naplánovať svadobnú cestu na neskôr? TOTO sú dôvody, prečo neisť hneď!

Napríklad tlačené tabuľky alebo tabuľka vyrytá kaligrafiou a ozdobená kvetmi môže naznačovať očarujúcu záhradnú atmosféru. Drevená uvítacia tabuľa s motívom palmy bude pravdepodobne odkazovať na tropickú slávnosť alebo môže naznačovať, že sa svadba bude odohrávať v prírodnom duchu.

Aj keď hovoríme o akomsi svadobnom doplnku, resp. dekorácii na svadbe, svadobné tabuľky majú aj informačný charakter. Hoci väčšina z nich obsahuje mená mladomanželov a dátum svadby.

Súčasťou uvítacej tabule môže byť aj nejaká forma „uvítacieho" slovného spojenia - mnohé páry tieto tabuľky dopĺňajú aj o vlastný text. Tým môže byť napr. hashtag pre príspevky na sociálnych sieťach, itinerár dňa alebo požiadavky na to, aby svadobní hostia odložili telefóny a užívali si túto udalosť plnými dúškami. 

uvítacia tabuľa na svadbu

Zdroj: pinterest.com/etsy/

Uvítacie tabule - vitajte na našej svadbe

V konečnom dôsledku je na vás, aký dizajn a znenie si vyberiete, ale odporúčame použiť motívy, ktoré sa nachádzajú v celom zvyšku vašej udalosti, ako je gravírovanie, farby a zeleň, aby ste im vtlačili pocit súdržnosti. Ak hľadáte viac inšpirácie, zhromaždili sme niektoré z našich obľúbených uvítacích tabúľ.

Uvítacia svadobná tabuľa - TOP inšpirácie

V prvom rade musíme poznamenať, že uvítacie tabule je potrebné nejakým spôsobom nainštalovať k vchodu do svadobnej sály. Najčastejšie sa využíva drevený stojan na uvítaciu tabuľu. Privítajte hostí teda už pri samotnom vchode a očarte ich originálnou tabuľou. Dekoračná funkcia, ale aj informatívna funkcia tabule s jednotným dizajnom bude pôsobiť dokonalo.

Populárne sú plexisklové tabuľky (PVC tabuľa), ale aj drevená uvítacia tabuľa, sklenená tabuľa, papierová, tabuľa na plátne a pod. Nechajte sa inšpirovať a privítajte vašich hostí originálnou uvítacou tabuľou.

Samozrejme, niektoré originálne tabule „vitajte" si vyžadujú úpravu grafiky, ako je napríklad vygravírovanie grafiky, potlačenie tabule a pod. Ak sa teda nechcete púšťať do realizácie na vlastnú päsť, voľte kompaktné spracovanie uvítacej tabule šikovnými rukami odborníkov. Vyrobiť uvítaciu tabuľu môže byť totižto náročné, keď nepatríte k tým najzručnejším alebo neviete, ako na to! 

uvítacia tabuľa

Zdroj: pinterest.com/etsy_UK/

uvítacia tabuľa

Zdroj: pinterest.com/wedinstyle/

uvítacia tabuľa

Zdroj: pinterest.com/featheredarrowevents/

uvítacia tabuľa

Zdroj: pinterest.com/biancanichole_andco/

uvítacia tabuľa

Zdroj: pinterest.com/elegantwinvites/

uvítacia tabuľa

Zdroj: pinterest.com/hitchedcouk/

uvítacia tabuľa

Zdroj: pinterest.com/wedding5926/

uvítacia tabuľa

Zdroj: pinterest.com/rockmywedding/

uvítacia tabuľa

Zdroj: pinterest.com/lovemydressblog/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní