Horúce trendy pre svadobnú hostinu: Ktorý z nich si vyberieš?

Horúce trendy pre svadobnú hostinu: Ktorý z nich si vyberieš?
  • 28.07.2020
  • Michaela Kožáková

Čo znamená svadba? Pre ženícha, nevestu a ich rodičov kopec vybavovačiek, rozhodovaní, plánovanie, dohadovanie, stres, nedostatok spánku, prázdno na bankovom účte. A čo pre hostí? Konečne trochu vzrušujúca sobota, nákup nových šiat, skúška hlasiviek, tanec bez topánok, zábava, poriadna opica a veľa dobrého jedla. 

Každý mladomanželský pár chce, aby ich svadba bola dokonalá, výnimočná a aby na ňu všetci ešte dlho spomínali. V dobrom. Nikto predsa nechce, aby svadobčania zaspávali pri prázdnych stoloch, pretože dídžej si hrá len sám pre seba a zákusky nikto nedopĺňa. 

Dnes je veľa možností, ako spraviť svoj svadobný deň jedinečným a dopriať hosťom poriadnu zábavu. Existuje neobmedzené množstvo nápadov, inšpirácií a je len na neveste a ženíchovi, ktoré z nich si vyberú. Kreativite sa medze nekladú či už vo svadobnej výzdobe, v programe alebo v jedle.

Aké sú trendy pre svadobné menu? Ako svojich hostí ohúriť a zároveň im dopriať nezabudnuteľný zážitok? My vieme. Čítajte ďalej a nechajte sa inšpirovať.

Neprehliadni: Svadobná výzdoba DUSTY BLUE: Farba, ktorá poteší každé oko!

Dezertné stoly

Zdroj: pinterest.com

Stôl s pochúťkami

Kto by povedal „nie" zákusku? A ešte takému svadobnému, elegantne uloženému do pyramídy s ďalšími chutnými lahôdkami. Časy, keď sa do stredu stola poukladali taniere so zákuskami sú dávno preč. Potešte nielen chuťové poháriky, ale i zvedavé oko vašich hostí vkusnými dezertnými stolmi.  Máte radi sladké šišky? Alebo neodoláte talianskym majstrovským kúskom? Či chcete staviť na klasiku a ponúknuť svadobčanom čokoládové špice, poprípade šťavnaté punčovníky? Výborne! Pozvite svojich hostí ku vkusne dekorovaným stolom, kde si sami môžu vybrať sladké dezerty. Ak hľadáte niečo modernejšie, môžete si napríklad zvoliť cupcakes, francúzske makrónky, palacinky alebo cookie bar. Aj vám sa už zbiehajú slinky?

Food trucks

Zdroj: pinterest.com

Dva kopčeky vanilkovej, prosím!

Ak plánujete vidiecku, rustikálnu alebo jednoducho letnú svadbu, určite by ste mali pouvažovať nad týmto druhým horúcim svadobným trendom! Food Trucks alebo malé nákladné auto, auto s prívesom, ktoré servíruje určité jedlo. Môže to byť zmrzlina, popcorn, pizza, waffle, cukrová vata alebo i káva či víno. Počkať, nemáme teraz na mysli tie biele prívesy s pečenou klobásou a burčiakom na jarmokoch či dedinských hodoch. Tieto food trucks sú vkusne maľované, ozdobené s farebnými nápismi i svetelnými reťazami.

Chcete vašich svadobných hostí naozaj prekvapiť? Prenajmite si auto s grilovacími špecialitami a dodajte vašej svadbe ten správny letný šmrnc. I toto je spôsob, ako spraviť svoju svadbu naozaj neobyčajnou a výnimočnou.

Svadobné menu

Zdroj: pinterest.com

Explózia chutí

Okrem klasického menu s trochou ryže, pár zemiakmi, bravčovou panenkou s hubovou omáčkou, pripravte pre svadobčanov niekoľko chuťových zážitkov. Nebojte sa upustiť od klasiky v podobe švédskych stolov s rezňami, šalátmi a gulášom. Ponúknite im široký výber voňavých syrov, farebné jednohubky, lahodné steaky zdobené živými kvetmi. Dajte im možnosť, aby si sami namiešali kokteil, načapovali pivo alebo naliali čerstvej domácej limonády. Nachystajte pre nich domáce údené špeciality, mini burgery alebo hot dogy. Uvidíte, vaši hostia nebudú chcieť z vašej svadby odísť!

Pozri aj: Tmavá svadobná výzdoba: Necháš sa zlákať týmto svadobným trendom?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobné menu
svadobná hostina

Čo čítajú ostatní