Leto sa blíži a svadby v exteriéri sú stále viac IN!

Leto sa blíži a svadby v exteriéri sú stále viac IN!

Svadobný deň je jedným z najdôležitejších dní v živote muža a ženy. Je to deň kedy sa spečatí láska dvoch ľudí a svadobná hostina je prejavom vďaky rodičom a príbuzným za ich podporu. Azda každý mladomanželský pár túži, aby počas ich svadobného dňa bolo slnečné počasie a príjemné teploty. Aj preto sa snúbenci rozhodnú najčastejšie vstúpiť do manželstva počas rozkvitnutých jarných, horúcich letných alebo farebných jesenných mesiacov.

Vôňa kvetov, zvučný spev vtákov a zelený trávnatý koberec čoraz viac lákajú páry k svadbe pod holým nebom. Portál Hauzi pre Vás pripravil niekoľko tipov na nezabudnuteľný svadobný deň a na čo myslieť pri výbere ubytovania na svadbu.

Odporúčame: Chill out zóna na svadbe: Ako ju zariadiť a vytvoriť?

vonkajšia svadba

Zdroj: pixabay.com/sk/users/olcayertem-2028938/

Kritériá pri výbere miesta na svadbu

Či sa rozhodnete povedať si svoje ÁNO na úrade, v kostole alebo v prírode, vždy bude dôležité aj miesto a lokalita kde sa uskutoční samotná hostina. Jedným z hlavných kritérií je ročné obdobie pre realizáciu svadby a počet svadobných hostí. Pri väčšom počte hostí nastáva niekedy problém s kapacitnými obmedzeniami, práve preto je dôležité pri plánovaní svadby vedieť aspoň približný počet svadobčanov.

Plánovanie svadby sa vo veľkej miere odvíja aj od samotných predstáv o charaktere a štýle svadby a v neposlednom rade aj od finančných možností. Ubytovanie na svadbu je vhodné mať v blízkosti konania samotnej hostiny. Ideálne je zvoliť miesto svadby tak, aby vyhovovalo hlavne snúbencom, ale treba myslieť aj na ostatných. V prípade, že máte rodinu a príbuzných roztrúsených po celom Slovensku, treba myslieť aj na dopravu a ubytovanie svadobčanov. Výbornou voľbou môžu byť penzióny v blízkosti miesta svadby, kde pod jednou strechou ubytujete väčší počet ľudí.

Štýlové miesta na svadbu snov

Prinášame niekoľko originálnych a štýlových miest na váš vysnívaný svadobný deň. Vyberte si vášmu srdcu najbližšie miesto a zažite tak nezabudnuteľný svadobný deň, o ktorom budete rozprávať svojim deťom a vnúčatám.

Svadba v záhrade

Výhodou svadby v exteriéri je neopakovateľná atmosféra a nádherné aranžmány, ktoré dokáže vyčarovať len samotná príroda. Stačí len zvoliť správny štýl svadobnej výzdoby, svadobných šiat či svadobnej hostiny. Priestor v exteriéri jednoducho prispôsobíte počtu hostí, takže si nebudete musieť lámať hlavu s kapacitou. Nevýhodou je však počasie, ktoré nevieme dopredu naplánovať.

Neprehliadni: Svadobné náušnice pre nevestu podľa typu tváre: Aké zvoliť?

záhradná svadba

Zdroj: unsplash.com/@spiritvisionstudios

Svadba v stodole

Romantickú svadbu s nádychom tradičného vidieka a prírodou navôkol so sebou prináša svadba v stodole. Stodoly ponúkajú veľa priestoru, ale aj napriek svojej veľkosti pôsobia príjemne a útulne. Okolie stodoly zas ponúka zákutia pre čarokrásne romantické zábery. Stodola je čoraz viac populárnym miestom na dokonalý svadobný deň.

Svadba vo vinohrade

Zelené kopce s pravidelnými koľajami viniča, kamenné vínne pivnice s nádychom histórie, sedliacke domy s rozľahlými dvormi - skvelá predstava. Vinice patria medzi obľúbené miesta na svadbu, ktoré svojou atmosférou a štýlom pripomínajú zúčastneným Provensálsko, či Toskánsko. Svadba vo vinohrade je kombináciou vznešenosti, romantiky a ľahkosti, kde sa všetci budete cítiť veľmi príjemne.

Inšpiruj sa: Ako napísať svadobný príhovor: Podľa tohto návodu bude dokonalý

vonkajšia svadba

Zdroj: unsplash.com/@alvarocvg

Svadba v kaštieli alebo v zámku

Kaštieľ alebo zámok je dokonalým miestom na rozprávkovú svadbu princa a princeznej. Prostredie dýchajúce noblesov, výnimočnosťou a nezabudnuteľnou atmosférou, kde prežijete svoj vytúžený deň “D”. Svadobné priestory v historických budovách majú svoje osobité čaro a môžete si byť istý, že vy aj vaši príbuzný sa budete cítiť príjemne.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba

Čo čítajú ostatní