Svadobné fotenie s koňmi, ale aj svadobný odvoz: Sen každej nevesty?

Svadobné fotenie s koňmi, ale aj svadobný odvoz: Sen každej nevesty?
  • 29.06.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Starý čínsky test osobnosti vás požiada o to, aby ste poukladali zvieratá od najmilšieho po najmenej milé. Bude to pes, kôň, mačka a prasa. Podľa toho, čo si vyberiete ako prvé, sa určia vaše životné priority. Ak ste si ako prvé vybrali prasiatko, tak na prvé miesto kladiete materiálne hodnoty a pohodlie, ak ste si vybrali koňa, na prvom mieste je u vás rodina. Svadobný odvoz pre vás v tomto prípade môže znamenať aj to, že namiesto koní pod kapotou zvolíte koníka živého.

Pozri aj: Svadobná cesta na Madagaskar: Exotika, luxus a krásna príroda

fotenie s koňmi

Zdroj: pinterest.com

Obľúbený tátoš

Jazda na koni patrí k stále viac obľúbeným športom. Je to blízke spojenie človeka so zvieraťom, kedy sa môžete cítiť spolu celkom zrastení a stávate sa jedným. Je to krásny pocit a kto ho zažíva pravidelne, vie, že pohľad z chrbta koňa je skutočne ten najkrajší. Svet sa odrazu zdá iný, lepší a tie nepríjemné prízemné starosti sú vzdialenejšie. Minimálne na vzdialenosť konských nôh.

svadobné fotografie

Zdroj: pinterest.com

Rekvizity na fotenie?

Obľúbené na drievkach nalepené rekvizity sú, samozrejme, fajn. Pobavia hostí a veselé fotografie sa len tak množia. Ak ale máte možnosť, koňa vlastníte alebo si ho viete požičať, určite si nechajte urobiť krásne svadobné fotografie na chrbte alebo aspoň v blízkosti týchto nádherných zvierat.

svadobné fotografie s koňmi

Zdroj: pinterest.com

Väčšina klasických jazdcov nemá veľmi rada kone v postrojoch. Takže klasickému koču sa vyhnú. Je to najmä preto, lebo tvrdý povrch asfaltu veľmi poškodzuje ich kĺby. Pohyb mimo lesa, lúk či polí si teda vyžaduje špeciálne konské „obutie“. Teda podkovy so špeciálnymi hrotmi.

svadobný kôň

Zdroj: pinterest.com

V prírode a prírodne

Ak teda chcete zažiť pekné fotenie v prírode s koníkmi, odporúčame nájsť si chvíľku a vyraziť za nimi. Do prírody, do ich prirodzeného prostredia. Nebudete tak musieť myslieť na to, že sa ich kopytá na ceste cítia nepríjemne.

Fotky z prírody sú aj tak najkrajšie. A ak k nim pridáte aj konské povozy, budete sa cítiť ako dokonalá princezná. Popoluška pred polnocou, princezná Fantaghiró alebo akákoľvek rozprávková hrdinka, ktorú máte rady.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Frederika Kinkorová 28.07.19 13:27

FK
karma
-1.00

krasne,vedela by som si to predstavit,horsie by bolo presvedcit polovicku:)

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 12.08.19 08:02

MC
karma
109.00

Pekné svadobné snímky s krásnym zvieratkom ,hlavne pre tých ktorý majú vzťah s koňmi.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 07.04.21 09:42

KS
karma
133.00

Kone sú nádherné a vznešené zvieratá, takéto fotky musia byť snom každej ženy, ktorá aspoň raz túžila byť princeznou :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní