Svadba počas COVID-19: Kreatívne a praktické spôsoby, ako dodržať opatrenia

Svadba počas COVID-19: Kreatívne a praktické spôsoby, ako dodržať opatrenia

Jedného dňa sa nečakane všetko zmenilo. Zrazu sa nemohli konať svadby a všetky nevesty museli hľadať náhradný termín, kedy by so svojimi hosťami oslávili tento veľký deň. Síce už nič nie je také ako predtým a musíme dodržiavať množstvo opatrení, život sa akosi opäť rozbehol a s ním aj samotné svadby. Aj keď sú svadby povolené, je potrebné myslieť na bezpečnosť a dodržiavanie odstupu.

V dôsledku neistoty sú mnohé páry nútené svadbu odložiť alebo uzavrieť manželstvo „sociálne vzdialeným“ spôsobom. Smutné na tom je, že všetky páry svadbu plánujú rok dopredu a ako blesk z jasného neba príde nejaký vírus, ktorý to celé prekazí. No vy si tento veľký deň pokaziť nenechajte. Máme totižto pre vás kreatívne a praktické spôsoby, ako dodržať opatrenia stanové vládou a zároveň si tento deň užiť naplno.

Svadba počas koronavírusu

Naplánovať svadbu počas celosvetovej pandémie je poriadnou výzvou, pretože nariadenia sa často menia. Kým niekoľko mesiacov nebolo možné, aby sa konali svadobné hostiny, dnes nariadenie vlády povoľuje svadobnú zábavu do 23 hodiny. Je isté, že zvyšok roku 2020 a možno aj rok 2021 sa bude niesť v znamení inakosti. Svadby budú síce vyzerať inak, ale aj napriek tomu môžeme povedať, že sa konať budú. Veď nie je nič krajšie, keď sa dvaja ľúbia a keď chcú svoju lásku spečatiť – či už s hosťami alebo bez nich.

Odporúčame: Svadba v štýle Art Deco: Aké prvky by na nej nemali chýbať?

- Na čo myslieť pri plánovaní svadby počas koronavírusu?
1 z 4

Svadobné rúško aj pre hostí

Najdôležitejší ochranný prvok, ktorý je potrebné používať v interiéry. Keď už ho musíme nosiť, tak si ho vyrobte podľa svojich predstáv. A potešiť môžete aj svadobných hostí, ktorým môžete podarovať rúško so svojimi iniciálkami alebo vašim logom či motívom, ktoré bude spomienkou na vašu svadbu.

Zdroj: brides.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
organizovanie svadby

Čo čítajú ostatní