Personalizovaný svadobný dar pre mladomanželov: Týmto ich zaručene potešíš!

Personalizovaný svadobný dar pre mladomanželov: Týmto ich zaručene potešíš!

Všetci milujeme svadby a zábavu do bieleho rána. Je to presne tá príležitosť, na ktorú sa môžeme poriadne vyfintiť a zároveň kde sa môžeme stretnúť so všetkými členmi rodiny. Občas nás svadby dojmú k slzám, prinútia nás zaspomínať si na našu vlastnú svadbu alebo o tej svojej ešte len snívať. Môžeme sa zabaviť, porozprávať a vychutnať si miešané drinky či chutné pokrmy a zákusky, bez ktorých by svadba nemohla ani existovať. Avšak s pozvánkou na svadbu prichádza aj „povinnosť“ priniesť svadobný dar pre mladomanželov. A presne ten je kameňom úrazu.

Kedysi platilo, že mladomanželia dostavali do daru vybavenie do domácnosti. Aspoň 3 obedové súpravy pre prípad, že by sa nejaké taniere rozbili. No tieto časy sú už dávno preč. Väčšinou sa mladí berú vtedy, keď už majú svoje bývanie, ktoré majú riadne vybavené. Ak ste teda dosali pozvánku na svadbu a už začínate byť v strese, pretože neviete, čo mladomanželom podarovať, tak sa nechajte inšpirovať. Áno, peniaze sú tým najlepším darom, no ak im chcete venovať niečo personalizované, čo im tento deň bude ešte dlho pripomínať, tak voľte skôr obraz – s ním vám faux pas nehrozí.  

Neprehliadni: Svadobný drdol z dlhších vlasov: Účesy, ktoré nikdy nevyjdú z módy

plagáty Desenio

Zdroj: Desenio

Spomienkové obrazy pre mladomanželov

Od zásnub cez svadbu až po rôzne výročia sú fotografie alebo obrazy sentimentálnym spôsobom na uchovanie obľúbených okamihov. Torta je rozkrájaná, hudba stíchla, svadobné cesty skončili, no obrazy stále ostávajú a sú skvelým spôsobom, vďaka ktorému si tento výnimočný deň budú novomanželia pripomínať. Taký obraz je v podstate vizuálnym príbehom každého nášho dobrodružstva a špeciálnej udalosti, vďaka čomu sa časom stávajú cennou pamiatkou, ktorá môže byť uchovaná aj pre ďalšie generácie.

A nejde len o fotografie zo svadby či svadobnej cesty. V dnešnej dobe aj personalizované obrazy alebo plagáty sú skvelým moderným tipom na dar pre mladomanželov, ktorý im bude tento deň navždy pripomínať. Peniaze sa minú, ale spomienky ostanú navždy. Ak teda hľadáte skvelý tip na darček pre mladomanželov, tak voľte personalizovaný obraz, respektíve plagát. Práve plagáty sú trendom v interiéri na rok 2021. Ide hlavne o finančne nenáročný dar, ktorý môže dojať k slzám. A to predovšetkým v prípade, že je vytvorený na mieru a darovaný z lásky.

plagát ako svadobný dar

Zdroj: Desenio

Škandinávsky svadobný dizajn

Hľadanie originálnych nápadov na svadobný dar môže spôsobiť hlavy bolenie, pretože existuje veľa možností, čo mladomanželom darovať. No darček by mal byť predovšetkým hodnotný a mal by za ním stať nejaký príbeh. Plagáty majú moc uchovať príbeh a dotknúť sa sŕdc ľudí. Spoločnosť Desenio má vo svojej ponuke množstvo personalizovaných plagátov, ktoré vyčaria mladomanželom úsmev na tvári. Poznáte presné súradnice, kde sa bude konať svadba? Tak im ich venujte na plagáte, kam môžete dopísať aj ich mena či dátum svadby. Veľkým trendom sú v tejto dobe aj abstraktné tváre a perokresby, ktoré môžu mať podobu zamilovaného páru alebo spojených rúk. Aj takýto plagát môžete doplniť o mená snúbencov a dátum ich svadby. Je teda len na vás, aký personalizovaný plagát im vyberiete. Nezabudnite však aj na to, že taký plagát si zaslúži aj svoj rám. Veľký výber rámov nájdete na desenio.sk.

svadobný dar

Zdroj: Shutterstock®

Tipy na darčeky pre mladomanželov

Dnes si už nemusíte lámať hlavu nad tým, čo mladomanželom podarovať. Je totižto veľmi moderné, že budúci pár vytvára zoznam predmetov, ktoré potrebujú do domácnosti alebo ktoré by im spravili radosť. Hostia sa teda riadia týmto zoznamom, vďaka čomu sa nestáva, že novomanželia dostávajú zbytočnosti, na ktoré len sadá prach.

Ak chcete byť predsa len originálni a mladomanželov poznáte do poslednej bodky, tak pre nich niečo vyrobte alebo im kúpte to, čo ich skutočne poteší. Môžete to byť wellness pobyt alebo zoskok s padákom. Potešiť ich môže aj let balónom alebo menším lietadlom, poprípade kurz varenia – veď predsa láska ide cez žalúdok. Skvelou voľbou sú aj darčekové koše, kvalitné posteľné obliečky či župany z kvalitného materiálu.

„Mať jeden pre druhého čas je v manželstve dôležitejšie, než mať peniaze.“ (Hans-Christian Oeser)


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobčania
svadobný deň

Čo čítajú ostatní