Astrológia, symbolika, nostalgia: Zisti, ako si vybrať dátum svadby

Astrológia, symbolika, nostalgia: Zisti, ako si vybrať dátum svadby

Plánujete svadbu, ale nemáte ešte stanovený presný termín, pretože sa jednoducho neviete rozhodnúť? My vám to uľahčíme a prezradíme, čo všetko treba brať do úvahy pri stanovení dátumu vášho veľkého dňa D, jednoducho, ako si vybrať dátum svadby. No áno, nepopierame, svadba je hotová veda (a toto je len začiatok). Ale žiadny strach, s nami všetko zvládnete hravo a bez zbytočných vrások. :-)

Nie je dátum ako dátum

Nie je žiadnou novinkou, že také lukratívne dátumy, ako 2.2., 3.3. či 7.7., sú vždy doslova „vybookované“ na prasknutie, pokiaľ ide o uzatváranie manželstiev. Nepopierame, že takéto zdvojené dátumy majú nielen svoje čaro a dobre sa vynímajú na svadobných oznámeniach, avšak zanedbateľná nie je ani ich praktická stránka – ľahko sa pamätajú, však, páni? Ak už teda máte svoju predstavu o tom, ako by mala vaša svadba vyzerať a dokonca máte jasno aj v tom, kde sa bude konať, na rade je stanovenie si vhodného dátumu.

Prečítaj si: Sebarozvoj s koučkou: Čo s unáhlenosťou?

podľa čoho si vybrať termín svadby

Zdroj: Shutterstock®

Vyberá za vás nostalgia, symbolika alebo rozum?

Mnohí si z nostalgie stanovia termín svojho svadobného dňa podľa toho, kedy sa zoznámili, kedy si dali prvý bozk a podobne. Avšak pozor, ak aj máte vo svojom dátume svadby vopred jasno, príliš sa na to nefixujte, pretože sa môže veľmi ľahko stať (a aj stáva), že tento termín už nebude voľný – na matrike, v kostole, prípadne v reštaurácii, ktorú ste si vysnívali ešte pred zásnubami.

Vedeli ste, že numerológia verí aj v silu dátumu svadby? Podľa nej vie termín vášho svadobného dňa výrazne ovplyvniť, akým smerom sa bude vaše manželstvo uberať. Či už tomu veríte alebo ste čisto pragmatické typy (= hlavne nech je to sobota!), nahliadnite s nami aspoň jedným očkom do výberu dátumu svadby práve z numerologického hľadiska.

ako si naplánovať svadbu

Zdroj: Shutterstock®

Pozor na priveľa jednotiek a mesiac pred narodeninami!

Hoci vyššie spomenuté dátumy, kde deň je totožný s mesiacom, vyzerajú napohľad lákavo a ešte sa aj ľahko uložia do pamäti, numerológia takéto dátumy príliš neodporúča. Neodporúča ani dátumy, v ktorých je priveľa jednotiek a takisto ani mesiace, tesne pred našimi narodeninami (sme vraj vtedy oslabení a nie celkom pripravení na akékoľvek nové začiatky).

Naopak, vhodné je vraj vybrať si dátum s rozmanitejšími číslami, ktoré budú spolu tvoriť jeden harmonický celok. Každé číslo má totiž svoju vlastnú silu, energiu, symboliku, svoju vibráciu.

Zaujme ťa: Svadba v ľudovom štýle: Láka aj teba? Inšpiruj sa!

vhodné dátumy svadby

Zdroj: Shutterstock®

Sobáš ako narodeninový darček? Radšej nie!

Veľmi priaznivým číslom pre romantiku, lásku a harmóniu, je číslo osem, ako aj každé, ktoré sa osmičkou končí - toto zase tvrdí čínska filozofia feng šuej. Ako úplne základný krok sa však, z ezoterického hľadiska, odporúča vylúčiť z dátumu svadby mesiac, v ktorom ste sa narodili vy alebo váš nastávajúci. Nuž, ak ste nás čítali naozaj pozorne aj s kalendárom v ruke, veľa možností na vhodný dátum svadby vám zrejme nezostalo. Nezúfajte – ak ste v silnom, harmonickom a úprimnom vzťahu, nech už sa rozhodnete uzavrieť manželstvo so svojím vyvoleným kedykoľvek, žiadne mágie a filozofie sveta vám ho nemôžu spochybniť ani naštrbiť. :-)

vhodný čas na svadbu

Zdroj: Shutterstock®

Zaujímavosti o výbere dátumu svadby:

  • každý šiesty pár sa pri výbere dátumu svadby riadi numerológiou!
  • Astrológia odporúča naplánovať si svadbu na obdobie pribúdajúceho Mesiaca, prípadne aj na nedeľu (samozrejme, ak si môžete dovoliť vy aj vaši hostia dospávať v pondelok).
  • Už naše staré mamy nás vystríhali pred májovou svadbou – také manželstvá vraj bývajú nešťastné.

Bude sa ti páčiť: Dlhý, krátky, s čipkou či bez? Vyber si ten pravý svadobný závoj!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní