Značkové obleky, ktoré si môžete kúpiť v Košiciach

Značkové obleky, ktoré si môžete kúpiť v Košiciach

Potrebujete nový oblek do rodiny? Pre syna oblek na stužkovú, pre toho staršieho už oblek svadobný a pre manžela oblek na obe udalosti (a to sa už v diaľke črtá aj krst)? Neviete, ktorým smerom sa vydať, aby ste si vybrali ten pravý? Ušetrite si stres aj čas a nechajte sa inšpirovať našim prehľadom, ktorý sme pripravili za vás pre vás.

MONO

Ako prvú vám predstavíme predajňu MONO na Južnej triede 117. Svojou rozlohou 525m² je totiž najväčšou predajňou s pánskymi oblekmi v Košiciach. Priamo na predajni disponujú aj vlastnou krajčírskou dielňou, kde vám pomocou 29 úprav stály tím krajčírok vie doladiť odev presne na vás.

Na jednom mieste tu nájdete až 14 renomovaných značiek. Pri výbere tak nie ste obmedzení len jedným výrobcom, ale môžete si vyskúšať rôzne varianty a pohodlne tak zistiť, ktorá značka vyhovuje práve vám.

Vďaka obrovskej ponuke, na predajni majú viac ako 1000ks oblekov, je veľmi široká aj variabilita ceny. Obleky sú pre vás pripravené v cene už od 175€. Na svoje si však prídu aj milovníci luxusných, či extravagantných kúskov. Stačí si prísť vybrať.

Predajňa MONO

Zdroj: MONO

OZETA

V metropole východu má táto slovenská spoločnosť hneď 3 predajne – Aupark, Atrium Optima a na pešej zóne na Hlavnej. V ponuke majú výhradne svoju značku, pričom všetky svoje obleky šijú vo svojom závode v Topoľčanoch. Na trhu sú už viac ako 80 rokov.

Zákazníci majú možnosť zaregistrovať sa do klubu Ozeta. Na prvý nákup tak môžete získať zľavu 5%. Ak sa rozhodnete u nich opätovne nakupovať, zľavy sa odvíjajú od sumy vašich nákupov.

BLAŽEK

Známa česká značka bola založená v roku 1992. V českej republike majú 21 obchodov, na Slovensku 8 – dva z toho sú v Košiciach: Aupark a Atrium Optima. V ponuke majú výhradne svoju značku.

Blažek sa zameriava predovšetkým na vysokú kvalitu, precízne spracovanie a nadštandardné doplnkové služby, ako sú napríklad individuálne úpravy odevov a módne poradenstvo. Aj tu je možnosť stať sa členom ich klubu a využívať výhody z toho plynúce.

značky pánskych oblekov

Zdroj: MONO

PACO ROMANO

Svoju prvú predajňu otvorili v roku 1999. Zameriavajú sa na eleganciu a exkluzivitu, ktorú propagujú práve svojou značkou prepojenou s európskym krajčírstvom. Ponuku tvorí celá škála pánskeho oblečenia, ktorá je nielen elegantná, ale aj praktická. Svoju predajňu majú umiestnenú v Atrium Optima.

ADAM

Táto slovenská firma sa zaoberá výrobou a predajom pánskej a dámskej konfekcie od roku 1994. Výrobu a sídlo majú v obci Lubeník. Disponujú viac ako 20 predajňami po celom Slovensku – 2 z nich sú v Košiciach: OC Galéria a Atrium Optima.

Ich hlavnou prioritou je prinášať zákazníkom precíznosť a rokmi overenú kvalitu.

Bordový pánsky oblek

Zdroj: pexels.com

MICHAEL

Michael je slovenský výrobca s výrobou priamo v Košiciach. Špecializuje sa na výrobu oblekov, kabátov a módnych doplnkov svojej značky. Firma bola založená v roku 2007, predajne majú v 8 mestách Slovenska. Tá košická sa nachádza v OD Dargov.

Vysoká produktivita a módne technológie im pomáhajú držať nízku cenu a vysokú kvalitu ich výrobkov. Taktiež vám vedia upraviť výrobky na vašu mieru.

C&A a H&M

Ak uprednostňujete anonymitu veľkých obchodov, možno vás zaujme informácia, že pánske obleky ponúkajú aj reťazce s oblečením C&A a H&M. Oba obchody sa nachádzajú aj v Auparku aj v Atrium Optima.

C&A: charakterizujú sa ako jedno z najdlhšie fungujúcich a najviac priekopníckych predajcov svetového módneho odvetvia. Spoločnosť existuje viac ako 170 rokov.

H&M: švédska odevná spoločnosť bola založená v roku 1947. Špecializuje sa na módne oblečenie pre ženy, mužov aj deti.

V týchto obchodoch však musíte počítať s tým, že výber je len a len na vás. Nebudete mať k dispozícii žiadneho poradcu tak, ako je to v špecializovaných predajniach uvedených vyššie.

Šedý pánsky oblek

Zdroj: freepik.com

Tak to bol veľký prehľad značiek pánskych oblekov, ktoré na vás čakajú v Košiciach.1

Ak však máte ďalšie otázky, uľahčite si život a obráťte sa priamo na odborníkov. Radi vám so všetkým poradia a vysvetlia všetko, čo vás bude zaujímať. Sú tu len pre vás.

1Všetky informácie o firmách, predajniach a spoločnostiach uvedené v článku sú čerpané z oficiálnych webových stránok týchto subjektov, zverejnených ku dňu 28.07.2022


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní