Biela svadobná výzdoba: 23 inšpirácií pre elegantnú svadbu

Biela svadobná výzdoba: 23 inšpirácií pre elegantnú svadbu

Biela ako sneh. Biela ako ľalia. Biela je už oddávna spájaná so svadbou. Už od čias kráľovnej Viktórie, ktorá ako prvá na svoju svadbu zvolila práve biele svadobné šaty. Od roku 1840 sa teda nevesty obliekajú do bielych šiat, ktoré sú symbolom bohatstva a luxusu. Samozrejme, v každej krajine biela farba symbolizuje niečo iné, no u nás je symbolom čistoty, nevinnosti a elegancie. A presne taká je aj svadobná výzdoba v tejto farbe. Biela svadobná výzdoba na jednej strane pôsobí minimalisticky, no na strane druhej pôsobí elegantne a pompézne.

Pokiaľ sa jedna o bielu výzdobu, tak väčšinou všetky nevesty vsádzajú na rôzne farebné kombinácie. Neudržujú tú bielu čistotu a sterilitu, ktorú by mohla takáto výzdoba predstavovať. Vo väčšine prípadov tak môžeme natrafiť na sviežu kombináciu bielej a žltej, bielej a zelenej, no krásne ladí aj so striebornou, ružovou, modrou a vlastne so všetkými farbami sveta. Biela je vďačnou farbou, ktorá si náramne rozumie aj s inými farbami, a tak vytvára dokonalú súhru vo svadobnej výzdobe.

Biela všade navôkol

Už pri plánovaní svadby môžete začať uvažovať o bielej svadobnej výzdobe. A nielen to! Bielu môžete zvoliť ako ústrednú farbu pri svadobných oznámeniach. Do bielej môžete obliecť aj svoje družičky. Aj keď sa hovorí, že biele šaty by mala mať v deň D na sebe len samotná nevesta, ak sa nebojíte, že by vás mohli družičky zatieniť, tak vyberte biele šaty aj pre ne. Veď napokon, vaše šaty budú aj tak pompéznejšie a v inom štýle.

Ak by sme mali pokračovať vo vymenovávaní všetkého, čo by na svadbe mohlo byť v bielej farbe, tak by sme sa dostali aj ku svadobnej kytici, ktorá bude vyzerať očarujúco. Nahliadnite však spolu s nami do galérie plnej inšpirácií zo sociálnej siete Pinterest. Určite v nej nájdete množstvo nápadov na bielu svadobnú výzdobu.

Zaujímavosť: Biela už po stáročia symbolizuje čistotu a nevinnosť. Je symbolom nového začiatku, ktorý svadobným dňom nastáva.

Neprehliadni: Svadobné noviny: Novinka, ktorá poteší hostí, snúbencov aj rodičov!

- Inšpirácie na bielu svadobnú výzdobu
1 z 23

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní