A za zvukov svadobných zvonov – chrumkanie od slávnostného stolu! Do Svadobnej sady od Mixit sa novomanželia zamilujú

A za zvukov svadobných zvonov – chrumkanie od slávnostného stolu! Do Svadobnej sady od Mixit sa novomanželia zamilujú

Zabudnite na niečo nové, staré, požičané a modré. Mixit zavádza so svojím Svadobným mixom iné tradície! Nájdete v ňom niečo krehké, niečo blýskavé, niečo chrumkavé a niečo mrazom sušené! 

Dve porcelánové misky, dve zlaté lyžičky, dva tubusy lahodného müsli a dve balenia sladučkého ovocia sú perfektné darčeky do prvej výbavy.

SMM? Spoločný Mixit Manželom!

Mixit kuriatko sa tentokrát zahralo na bielu holubicu a prichystalo darčekové dvojbalenie, ktoré prechádza žalúdkom ako sama láska. Spoločný Mixit Manželom je lahodný a hádať sa oň rozhodne nebudú – všetko je v ňom totiž dvakrát!

Aké dobroty budú šťastných novomanželov sprevádzať prvými dňami (alebo hodinami, podľa toho, s akou chuťou sa do ochutnávania vrhnú) spoločného života?

  • 2 misky z pravého karlovarského porcelánu, krehké ako prvotná zamilovanosť, pevné a hlboké ako láska, ktorú im prajete
  • 2 zlaté lyžice, s ktorými sa preraňajkujú až k zlatej svadbe (minimálne!)
  • 2 tubusy Svadobného Mixu (440 g) sladkého ako medové týždne
  • 2 tubusy Svadobného Chrumkavého ovocia (70 g), ktorého sa nebudú môcť (rovnako ako seba) nabažiť

Pozri aj: Biele šaty pre družičku: Konkurujú šatám samotnej nevesty?

darček pre mladomanželov

Zdroj: Mixit

Ak poznáte ženícha s nevestou ako svoje topánky a chcete dať darčeku trochu osobnejší podpis, pri tejto sade môžete popustiť uzdu fantázií. Obsah veľkého i malého tubusu môžete vyladiť presne podľa chuti, namixovať podľa predstáv… a dokonca ich môžete aj pomenovať! V opačnom prípade zverte dôveru Mixiťákom. Na štítku tubusu müsli bude potom napísané „Svadobný mix", na štítku malého tubusu Chrumkavého ovocia „Svadobné chrumkavé ovocie" a zloženie bude nasledovné:

Svadobný Mix müsli: pšeničné lupienky, praclíky v mliečnej čokoláde, praclíky solené, čokoládové kúsky horké, bio mini maslové sušienky, jadrá kešu orechov, kokosové plátky, crispies so slaným karamelom, pšeničné guličky, kukuričné lupienky v mliečnej čokoláde, kukuričné lupienky, lyofilizovaný banán, lyofilizované jahody, lyofilizované maliny

Svadobné Chrumkavé ovocie: Lyofilizované ovocie (banán, slivka, jahody, maliny, ostružiny, pitahaya)

Krásny na povrchu a ešte lepší vo vnútri. Taký je Svadobný mix od Mixitu určite. A snáď taký bude aj vzťah novomanželov, ktorým ho darujete. A aj keby nie… müsli s ovocím prídu na chuť a miska s lyžičkou zostanú.

Svadobný mix ideálny ako svadobný dar kúpite na www.mixit.sk za 66,69 €.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní