Kvetinové svadobné šaty: Trend, pre všetky romantické nevesty

Kvetinové svadobné šaty: Trend, pre všetky romantické nevesty

Kvety. Bez nich by svadba nemohla byť! Ako bez nevesty a ženícha, tak ani bez kvetov by svadba nebola dokonalou. Jednoducho k svadobnej výzdobe patria. O tom niet pochýb! Samozrejme, sú súčasťou aj svadobnej kytice nevesty, kytíc družičiek či dokonca sa používajú aj pri tvorbe svadobných účesov. Kvetinová korunka zo živých kvetov či kvety v účese pôsobia pôvabne.

Nevesty však môžu kvety jedinečným spôsobom zakomponovať aj do svadobných šiat. Zvoľte svadobné šaty s kvetinovými detailmi, vďaka čomu budete pôsobiť romanticky a hlavne trendy. Práve svadobné šaty s kvetinovými ozdobami sú trendom tohto roka

Kvetinové detaily na svadobných šatách

Existuje mnoho spôsobov, ako zakomponovať kvetinové detaily do svadobných šiat. Niektoré šaty majú na sebe kvetinové aplikácie, ktoré sú zvyčajne vyrobené z čipky alebo korálok a sú na šaty ručne našité. A to buď na živôtiku, sukni, rukávoch šiat a pod.

Ďalšou možnosťou je vybrať si svadobné šaty s kvetinovou potlačou. Tieto šaty môžu mať rôzne potlače, od jemných a nenápadných až po výrazné a farebné.

Čo by ste povedali na farebný akcent? Ak túžite po výraznejších šatách, tak voľte svadobné šaty s farebnými výšivkami. Výšivka sa môže použiť na zvýraznenie konkrétnych častí šiat, ako je napríklad lem alebo výstrih, alebo sa môže použiť aj na sukni.

Svadobné šaty s kvetinovými detailmi sú skvelou voľbou pre nevesty, ktoré chcú svojmu odevu dodať ženský a romantický nádych. Tieto šaty sú k dispozícii v rôznych štýloch, od tradičných a formálnych až po bohémske a ležérne, vďaka čomu sú vhodné na rôzne svadobné témy a miesta.

Pozri aj: Folklórne svadobné šaty: Necháš sa zlákať ľudovou tradíciou?

svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com/weddingforward/

Kvetinové svadobné šaty na každý štýl svadby

  • Biele čipkované kvetinové svadobné šaty - sú ideálne pre nevesty, ktoré chcú vo svoj veľký deň vyzerať nadčasovo a zároveň žensky. Či už si vyberiete šaty s plnou sukňou, alebo elegantnú, priliehavú siluetu, čipkované kvetinové svadobné šaty určite zaujmú.
  • Svadobné šaty s kvetinovou aplikáciou – šaty len s niekoľkými kvetmi roztrúsenými po sukni a živôtiku alebo šaty, ktoré sú od vrchu po spodok pokryté kvetinovými aplikáciami? Nech už zvolíte akékoľvek, vo svoj svadobný deň spravíte veľký dojem.
  • Bohémske kvetinové šaty – s čipkovanými kvetinovými aplikáciami a dlhou vlečkou sú ideálne pre slobodomyseľné nevesty, ktoré chcú vo svoje deň D pôsobiť romanticky a rozmarne.
  • Svadobné šaty s 3D kvetmi – výšivky alebo kvetinová čipka nie je nič pre vás? Ak chcete vo svoj deň vyzerať bezkonkurenčne, zvoľte 3D kvety. Farebné 3D kvety dodajú šatám nádych rozmarnosti.
  • Kvetinová potlač na šatách – hravé, no stále romantické svadobné šaty ideálne na akýkoľvek typ svadby. Či už sa budete vydávať pod holým nebom alebo v stodole, budete pôsobiť elegantne a sofistikovane.

Inšpiruj sa: Nevieš si vybrať?! Toto sú najobľúbenejšie príchute svadobnej torty

svadobné šaty s kvetmi

Zdroj: pinterest.com/floralneverland/

romantické svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com/weddingforward/

čipkované svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com/thereavegladys/

tylové svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com/weddingforward/

svadobné šaty s potlačou

Zdroj: pinterest.com/100layercake/

šaty pre nevestu

Zdroj: pinterest.com/praisewedding/

svadobné šaty pre nevestu

Zdroj: pinterest.com/weddingforward/

svadobné šaty s čipkou

Zdroj: pinterest.com/weddingdressesg/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobné šaty

Čo čítajú ostatní