Svadobná výzdoba vo farbe Very Peri: Poteší hostí aj družičky

Svadobná výzdoba vo farbe Very Peri: Poteší hostí aj družičky

Very Peri je oficiálne farbou roka 2022, ktorú každoročne vyhlasuje spoločnosť Pantone. Ak sa budete vydávať v tomto roku, ale aj ak nie, tak sa inšpirujte touto krásnou farbou, ktorú môžete zakomponovať do svadobnej výzdoby, svadobného outfitu a pod. Ide o nežnú a vkusnú farbu, ktorá sa dá jednoducho ladiť s ďalšími výraznejšími alebo monochromatickými odtieňmi. Very Peri je zmesou fialovej a modrej s podtónom červenej. Je to taký chameleón, ktorý dokáže nadchnúť každú nevestu. Spárovať ju môžete dokonca aj s neutrálnymi tónmi, ale aj výraznejšou fialovou i modrou.

Very Peri vo svadobnou outfite

Patríte k tým nevestám, ktoré sa neboja odviazať a ísť úplne proti prúdu? Aj keď sa vraví, že svadobné šaty by mali byť biele (teda platí to od čias kráľovnej Viktórie), nemusíte sa vôbec báť a siahnuť po inej farebnej škále. Napríklad temné nevesty sa neboja vydávať v čiernych svadobných šatách. V minulý rokoch boli trendy modré svadobné šaty a v tomto môžete voliť jemné fialkové svadobné šaty so strihom podľa vašich predstáv. Nie je to nič pre vás? Tak ponúknite túto farbu vašim družičkám – možno práve im sa tento odtieň zaľúbi. Navyše, ak Very Peri zvolíte ako ústrednú farbu svojej svadobnej hostiny, družičky vo fialkových šatách budú vašou „ozdobou“.

Neobchádzajte ani pánov. Pre nich môžete voliť kravatu alebo motýlika v tejto farbe. Je to malý doplnok, ktorý však bude krásne ladiť s vami. Ak je váš partner odvážnejší a je rád stredobodom pozornosti, tak mu môžete vybrať svadobné sako v tejto nežnej farbe.

Pozri aj: Trendy zásnubné prstene roku 2022: Pri týchto sa rozplynie každá žena

svadobné pierko

Zdroj: Shutterstock®

Very Peri svadobná výzdoba

Zamýšľate sa nad farebnou škálou vašej svadobnej výzdoby? Aké farby sa hodia k fialovej farbe Very Peri? Po prvé neutrálne a pastelové, po druhé výrazné a kontrastné odtiene, ako je bordová či výraznejšia slivková farba. V prvom rade voľte kvety v tejto krásnej farbe a potom ich už len kombinujte s ďalšími prvkami. Táto farba krásne vynikne aj na svadobnom oznámení, na svadobnom prestieraní i svadobnej torte.

Very Peri doplnky

Aj taký malý detail dokáže spraviť „vau“ efekt. V prvom rade vaším doplnkom bude svadobná kytica, ktorá v kombinácii s bielymi šatami vynikne najviac. Aj svadobné pierko ženícha s fialovými kvetmi bude krásnou ozdobou ženíchovho saka. V druhom rade však môžete voliť aj iné doplnky v tejto farbe. Či už to budú svadobné topánky, opasok, spona vo vlasoch, náušnice alebo náhrdelník, je to len na vás.

- Svadba vo farbe Very Peri
1 z 21

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Pavlína Vaksmundská 14.02.22 13:59

PV
karma
113.00

Krásna farba, krásna výzdoba, torta .. všetko . Vedela by som si predstaviť nádhernú svadbu v týchto farbách .. biele šaty s touto nádhernou kyticou ♥

  • 0
Odpovedať

Simona Káčerová 16.02.22 08:39

SK
karma
107.00

Krásna farba, vedela by som si ju predstaviť aj na svojej svadobnej hostine.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

levandulová svadba
fialová svadba

Čo čítajú ostatní