Trendy zásnubné prstene roku 2022: Pri týchto sa rozplynie každá žena

Trendy zásnubné prstene roku 2022: Pri týchto sa rozplynie každá žena

S príchodom nového roka prichádzajú aj nové trendy. V prvom rade spoločnosť Pantone vyhlásila novú farbu roka 2022, ktorou sa stal fialový odtieň Very Peri. V móde sa do centra pozornosti dostávajú výrazné farby a rozhodne nezaostávajú aj trendy týkajúce sa interiéru či starostlivosti o pleť. Každý totižto hľadá všetky „cool a šik“ spôsoby, ako vyzerať za každých okolností čo najlepšie. Zopár trendov sa pretavilo aj do svadobného priemyslu. Netýkajú sa však len svadobných šiat, závojov či topánok, ale aj prsteňov. Prinášame vám 5 trendy zásnubné prstene, s ktorými sa stretnete v tomto roku. Páni, ak sa rozhodnete pred svoju vyvolenú pokľaknúť, tak to spravte so štýlovým prsteňom, ktorý jej vyrazí dych.

Zásnubný prsteň s dvomi alebo tromi diamantmi

Zásnubný prsteň píše príbeh lásky. Lásky dvoch ľudí, ktorých spájajú spoločné záujmy, názory a predovšetkým ich spája náklonnosť jedného k druhému. Dvojkamenné diamantové prstene, známe tiež ako „toi et moi“ (ty a ja) predstavujú príbeh lásky a partnerstvá, preto sa stály populárnymi a trendy aj v tomto roku. Podobný prsteň môžete vidieť nosiť Emily Ratajkowski alebo Arianu Grande.

O pozornosť sa však v tomto roku budú hlásiť aj zásnubné prstene s tromi diamantmi. Avšak s tromi dominantnými diamantmi, ktoré budú vzbudzovať pozornosť. Takým sa môže pochváliť napríklad Paris Hilton.

Pozri aj: Sprievodca materiálmi svadobných oblekov: Ako si vybrať?

prsteň s diamantom

Zdroj: Shutterstock®

Prstene s oválnymi diamantmi

Oválne kamene sú trendy, pretože sú nadčasové a lichotia každej ženskej ruke. Takýto oválny tvar opticky zväčšuje kameň, takže v konečnom dôsledku môže pôsobiť, že je oveľa väčší než v skutočnosti. Navyše oválne diamanty krásne predlžujú ženské prsty. Zaujímavé však je, že tento typ zásnubného prsteňa je trendy už 6. rok po sebe. Možno je to vďaka Kourtney Kardashian a Hailey Bieber, ktoré sa takými prsteňmi na svojich rukách neboja pochváliť aj na sociálnych sieťach.  

Vintage zásnubné prstene

Viete, kto sa takým môže pochváliť? Ak sledujete všetko dianie ohľadom kráľovskej rodiny, tak určite viete, že takýto vintage zásnubný prsteň s hrdosťou nosí vojvodkyňa Kate. Vintage zásnubný prsteň s modrým diamantom je jej dokonalou ozdobou už od roku 2010, kedy sa Kate a William zasnúbili. Od tej doby sú vintage zásnubné prstene populárne a v tomto roku ich v ponukách zlatníctiev uvidíme tiež. Spojenie elegantného vintage štýlu s niečím moderným je priam dokonalá!

Pozri tiež: Perly nielen ako šperky: Najdokonalejšie svadobné doplnky, ktoré chceš

vintage prsteň

Zdroj: Shutterstock®

Zásnubné prstene s mohutnejším rámom

Čo si pod tým predstavíte? Nemusíte si lámať hlavu, pretože mohutnejší rám v tomto prípade poníma rám, v ktorom je umiestnený diamant. Vďaka tomu aj ten najmenší diamant môže pôsobiť robustnejšie a honosnejšie. Ide o vkusný a jemne estetický vzhľad, ktorý dostal moderný nádych a je odlišný od všetkých ostatných zásnubných prsteňov.

Zásnubný prsteň s umelo vytvoreným diamantom

Ekológia a záujem o životné prostredie je nám čoraz bližšie a neobchádza ani svet svadieb. Ak patríte k párom, ktoré dbajú na klimatické zmeny a ste ohľaduplní k životnému prostrediu, tento typ zásnubných prsteňov je pre vás to pravé orechové. Vyzerajú ako prírodné diamanty, avšak sú vytvorené v laboratóriu, čím sú šetrenejšie k prírode, nakoľko sa nezískavajú zo žiadnej ťažby. Takéto syntetické diamanty sú zároveň aj o niečo lacnejšie.

Neprehliadni: Svadobné šaty s balónovými rukávmi: V roku 2022 im možno neodoláš!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní