Zlaté svadobné šaty pre nevesty, ktoré milujú luxus: Buď trendy aj ty!

Zlaté svadobné šaty pre nevesty, ktoré milujú luxus: Buď trendy aj ty!

Zlato je jedným z najluxusnejších kovov na svete. Každý po ňom túži a nemôžeme poprieť, že každý si ho cení už po stáročia. A tak luxusne, ako pôsobí tento kov, tak pôsobia aj svadobné šaty vo farbe zlata. Dokonca zlaté svadobné šaty sú údajne najväčším trendom tohto a rovnako tak aj najobľúbenejším medzi nevestami.

Zlaté svadobné šaty môžu byť štýlové, elegantné alebo moderné a odvážne. Existuje toľko spôsobov, štýlov a strihov šiat, medzi ktorými si môžete vyberať. Vďaka tomu si každá budúca nevesta medzi nimi nájde svojho favorita, do ktorého sa v okamihu zamiluje.

Pamätajte však na to, že aj zlato má množstvo odtieňov. Nie je to len žlté zlato, ktoré si získalo svojich fanúšikov. Ale aj ružové zlato, zlato s jemnejšou farbou, ktorá by sa dala prirovnať k farbe šampanského.

Ako sme už spomínali, aj svadobné šaty v zlatej farbe môžu mať rôzne prevedenia. Môžete byť za éterické bohyne a siahnuť po boho svadobných šatách. Ak preferujete niečo sofistikovanejšie, ženskejšie a možno aj klasické, voľte svadobné šaty s čipkou. V prípade túžby po luxusnejšom výzore voľte trblietavé svadobné šaty s množstvom trblietavých detailov.

Zlaté svadobné šaty pre každú ženu

Zlato sa spája s bohatstvom, eleganciou, šťastím a múdrosťou. Je skvelou voľbou pre nevestu, ktorá sa chce vo svoj svadobný deň cítiť ako kráľovná. Zlatá farba vyzerá dobre aj na takmer každom tóne pleti! Vďaka lesku sa nositeľka vyníma z davu a žiari ako diamant.

Keď sa povie zlaté svadobné šaty, každému ako prvé napadne, že určite nebudú patriť k tým najlacnejším. Avšak, v tomto prípade veľa závisí od použitej látky, ozdôb a pod. Mnohokrát však platí, že zlaté svadobné šaty sú lacnejšie ako klasické biele. Dokonca krásne zlaté šaty môžete nájsť aj medzi spoločenskými šatami (večernými šatami), ktoré sú podstatne lacnejšie ako práve tie s nálepkou „svadobné“.

zlaté šaty

Zdroj: pinterest.com/weddingforward/

Šaty, v ktorých budete nezabudnuteľné!

Ak ešte stále váhate nad tým, čí sú zlaté svadobné šaty vhodné aj pre nevestu, tak za nás môžeme povedať, že určite áno. Ak plánujete poloformálnu svadbu, svadbu v štýle „black tie“, svadbu v štýle vintage alebo nezabudnuteľnú svadbu, počas ktorej sa chcete cítiť výnimočne, tak voľte práve zlaté svadobné šaty. Upustite od zaužívaných konvencií, že svadobné šaty musia byť biele – to už dávno neplatí.

Dnes mnohé nevesty volia svadobné šaty v rôznych farbách – v modrej, čiernej, ružovej a iných. Zlaté svadobné šaty poskytnú každej neveste dokonalú príležitosť vyjadriť svoju vnútornú iskru. Sú tiež skvelé, ak milujete trblietky a chcete niečo, čo skutočne vynikne.

svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com/emilyroseriggs/

šaty na svadbu

Zdroj: pinterest.com/eventective/

šaty pre nevestu

Zdroj: pinterest.com/oncewed/

šaty pre nevestu

Zdroj: pinterest.com/ruffled/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné šaty
zlatá svadba

Čo čítajú ostatní