Svadobná krabička na blahoželanie či peňažné dary: Inšpirácie, ktoré zapadnú aj do výzdoby

Svadobná krabička na blahoželanie či peňažné dary: Inšpirácie, ktoré zapadnú aj do výzdoby

Svadba je o novomanželoch, ale aj o spôsobe samotnej prezentácie vás dvoch. Svadba by mala byť odrazom vášho štýlu, preferencií a predovšetkým o vašom živote. Niekto si potrpí na luxuse, iní skôr preferujú minimalizmus, čo sa, pochopiteľne, odráža aj vo svadobnej výzdobe svadobnej sály.

Pri svadbe vždy záleží na prezentácii. Aj keď sa to na prvý pohľad možno nezdá, hostia si vždy všímajú aj ten najmenší detail. Každý jeden kvet vo výzdobe, balón, zákusky v candy bare alebo v slanom bare – proste všetko! A tak je dôležité plánovať dopredu a nenechávať si všetko na poslednú chvíľu. Naplánujte si preto aj svadobnú krabičku na všetky blahoželania, svadobné dary a pod.

Samozrejme, svadobní hostia poväčšine na svadbu prichádzajú aj so svadobným darom. Už dávno sú preč tie časy, keď mladomanželia dostávali obedové súpravy, hrnce, periny, posteľnú bielizeň a iné praktické vybavenie do domácnosti. Dnes sa svadobní hostia netrápia pri vymýšľaní svadobného daru – vložia peniaze do obálky, vypíšu kartičku s blahoželaním a dar majú vymyslený a vytvorený v priebehu chvíľky.

Ak plánujete veľkú svadbu, určite nám dáte za pravdu, že dodatočné gratulácie v sále od všetkých hostí by zabrali veľa času. Práve preto je jedným z riešení svadobná krabička, do ktorej vám svadobní hostia môžu vložiť svadobné blahoželania, ale aj milé odkazy a pod.

Na výber máte veľa možností. Môžete voliť krabice s monogramami či iné kreatívne štýly, ktoré zapadnú do vašej svadobnej výzdoby. Ak nad takou krabicou premýšľate, nechajte sa inšpirovať našim výberom nižšie.

Odporúčame: Svadobný oblek pre štýlového muža: Čo tak zabudnúť na klasiku?

box na dary

Zdroj: pinterest.com/hitchedcouk/

Čo zvážiť pri výbere svadobnej krabice na dary?

Pri nákupe svadobnej schránky je potrebné zvážiť niekoľko vecí. Prvou je veľkosť – ak máte veľký počet hostí, budete musieť nájsť primerane veľkú škatuľu, do ktorej sa zmestí veľa kartičiek.

Medzi ďalšie vlastnosti, ktoré by ste mali zvážiť, patrí odolnosť, štýl a personalizácia. Ak máte svadbu v exteriéri, hľadajte možnosti vyrobené z odolného akrylu alebo dreva, aby vydržali pôsobenie prírodných živlov.

Krabica na karty môže tiež ladiť s témou svadby a farbami vašej svadby (alebo dokonca s interiérom či osobným štýlom, ak ju plánujete po obrade znovu použiť), aby pôsobila úplne jednotne.

Kam umiestniť krabicu na blahoželania?

Ako prvé sa núka položiť ju na darčekový stôl, napr. na stôl s darčekmi pre vašich hostí. Môžete ju tiež umiestniť do blízkosti vašej knihy hostí. Ak nechcete, aby krabicu vaši hostia prehliadli, tak ju pokojne umiestnite aj ku vchodu do svadobnej sály. Ak plánujete mať vchod vyzdobený, tak krabica do výzdoby krásne zapadne.

krabica na blahoželanie

Zdroj: pinterest.com/NCYPgarden/

box na blahoželanie

Zdroj: pinterest.com/ruffled/

box na karty

Zdroj: pinterest.com/perfectcardbox/

krabica na svadobné blahoželanie

Zdroj: pinterest.com/lovemydressblog/

box na svadobné dary

Zdroj: pinterest.com/clemATC/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba

Čo čítajú ostatní