Perly v svadobnom účese: Vsaďte aj vy na tento romantický doplnok

Perly v svadobnom účese: Vsaďte aj vy na tento romantický doplnok
  • 29.01.2024
  • Michaela Kožáková

Medzi všetkými doplnkami, ktorými môžete ozdobiť svoj svadobný účes, perly vynikajú svojou noblesou, eleganciou a príťažlivosťou. To je presne dôvod, prečo si nimi čoraz viac neviest necháva zdobiť vlasy počas ich veľkého dňa.

Perlové svadobné účesy zažívajú významný moment a práve teraz sú obrovským trendom. Či už chcete, aby vám vlasy vynikli v celej svojej kráse a dĺžke, alebo si ich dáte upraviť do drdola či copu – kúzlo perál môžete dodať svojim svadobným vlasom viacerými spôsobmi. A samozrejme, môžete si vybrať, či perly využijete minimálne alebo nimi bohato ozdobíte svoj účes.

Ak túžite po nadčasovom, romantickom a zároveň nápaditom svadobnom účese, vsaďte aj vy na perly. Prinášame vám zopár inšpirácií.

Neprehliadni: Dlhý, čipkovaný, vintage? Ktorý svadobný závoj si vybrať?

Perly ako horúci trend pre svadobnú sezónu 2024

Perlové šperky, perlové náušnice, perlový náhrdelník, svadobné čelenky, korunka s perlami, perlová svadobná výzdoba, perlový svadobný závoj, perlové svadobné šaty, topánky s perlami, opasok s perlami, perlová svadobná manikúra, rukavičky s perlami, svadobné dekorácie s perlami či ďalšie svadobné doplnky a svadobné šperky- perly sú jednoducho „must have" tohto roku.

Tento elegantný a zároveň neprehliadnuteľný prvok jednoducho ku svadbe a svadobnému dňu patrí. Podľa jednej povery sú perly na svadbe vhodným šperkom, pretože ak ich má nevesta na sebe v svadobný deň, v manželstve nebude plakať. Či už sa riadite poverami alebo nie, perly dokážu oživiť svadobnú výzdobu, neveste dodať nezameniteľný pôvab a svadobnej torte dávku luxusu. 

Ako vybrať správne vlasové doplnky s perlami?

  • Zvážte svoje šaty: Či už vaše šaty zachytávajú atmosféru inšpirovanú vintage alebo podliehajú súčasným trendom, bude to dôležité pri zúžení vášho výberu. Ak sú vaše šaty zdobené zložitou čipkou alebo korálkovou výšivkou, vyberte si jednoduchšiu sadu sponiek do vlasov alebo čelenku. Minimalistické šaty spárujte s prepracovanejšou perlovou korunou alebo perlovým svadobným závojom.
  • Na účese záleží: Jemné sponky do vlasov sú ideálne na úpravu vyčesaných účesov. Premýšľate o tom, že by ste si zvolili rozpustené vlasy? Bočné hrebene, čelenky, korunky, sponka s perlou alebo svadobné tiary dodajú voľným kučerám krásny vzhľad.
  • Aký je váš štýl? Uprednostňujete vzhľad klasickej elegancie alebo inklinujete k modernému? Nechajte vyniknúť váš štýl so správne zvolenými doplnkami.
  • Vyváženosť a proporcie: Pre dokonalý vzhľad je dôležité zvážiť veľkosť a pomer doplnku k zvyšku vášho vzhľadu – vrátane účesu a tvaru tváre.
Svadobný účes s perlami v podobe drdola

Zdroj: PINTEREST/fabmood.com

Svadobný účes v podobe drdola s perlami

Vlasy vypnuté do drdola sú najpreferovanejšou voľbou medzi nevestami, pokiaľ ide o svadobný deň. Ale ak hľadáte niečo viac ako klasický drdol zdobený sponkami s kryštálmi či kvetmi, perly sú presne to, čo potrebujete. Stačí len zopár jemných perál a váš účes bude pôsobiť naozaj krásne. Drdol môžete omotať aj šnúrkami s perlami a dodať mu dávku sofistikovanej dramatickosti.

Svadobný účes s perlami v podobe rozpustených vlasov

Zdroj: PINTEREST/youtube.com

Svadobné perly v rozpustených vlasoch

Princeznovský nádych dodá každej neveste svadobný účes tvorený rozpustenými vlasmi s niekoľkými perlami rozsypanými po celej dĺžke. Na prvý pohľad ide o veľmi jednoduchý účes, ktorý však dodá tú správnu dávku glamu nejednej neveste. Tento spôsob začlenenia perál do svadobného účesu však nie je len pre dlhovlásky. Perly krásne vyniknú i v polodlhých, ba dokonca i v krátkych vlasoch.

Pozri aj: Akú manikúru zvoliť na svadbu? S našimi tipmi určite nič nepokazíš!

SVadobný účes s perlami v podobe copu

Zdroj: PINTEREST/weddingforward.com

Ako nosiť perly v účese? Vsaďte na vrkoče a copy

Chvost či cop, vrkoč - dodajte vášmu svadobnému účesu tú správnu dávku šarmu a pridajte do ňho perly. Väčšie či menšie, gumičky do vlasov, svadobné vlásenky, perlové sponky alebo iné perlové vlasové doplnky, perly jednoducho pozdvihnú váš účes na elegantnú úroveň. Takáto úprava vlasov je vhodná nielen pre nevesty, ktoré plánujú stráviť svoj svadobný deň na parkete a chcú mať pevný a zároveň príťažlivý účes.

Svadobné perly v podobe čelenky

Zdroj: PINTEREST/etsy.com

Perlové vlasové doplnky v podobe čelenky

Romantické čelenky s perlami rôznych veľkostí očaria nielen vás, ale aj vašich svadobných hostí. Rozpustené vlasy s čelenkou alebo jemný cop či drdol doplnený týmto vlasovým doplnkom je výbornou voľbou pre všetky nevesty, ktoré túžia po trendovom účese. K decentnému účesu v podobe rozpustených vlasov si môžete zvoliť jemné perlové náušnice, visiace perlové náušnice či jednoduché perlové šperky. Pozor, aby ste to však neprehnali.

Odporúčame: Juliet cap závoj pre nevesty milujúce vintage: Niečo pre teba?

Svadobný účes v podobe perlového závoja

Zdroj: PINTEREST/noononthemoon.com

Perlové svadobné závoje

Ak hľadáte dokonalý účes na svadbu a zároveň moderný vzhľad doplnený závojom, vyskúšajte perlový závoj. Tento nádherný romantický doplnok sa hodí najmä k minimalistickým svadobným šatom, ktorým dodá ten správny slávnostný efekt. 

INŠPIRUJTE SA: Svadobné perly v účesoch

Svadobný účes s perlami v podobe drdola

Zdroj: PINTEREST/youtu.be

Svadoný účes v podobe rozpustených vlasov s perlami

Zdroj: PINTEREST/onefabday.com

Svadobný závoj s perlami

Zdroj: PINTEREST/lostinlovephotography.com

Svadbný účes s perlami v rozpustených vlasoch

Zdroj: PINTEREST/midaybeauty.com

Svadobná tiara s perlami

Zdroj: PINTEREST/imogenevephotography.co.uk

Svadobný účes s perlami

Zdroj: PINTEREST/weddingforward.com

Svadobný závoj s perlami

Zdroj: PINTEREST/graceloveslace.com

Svadobný účes s perlami

Zdroj: PINTEREST/hshahsuxhdu ace

Svadobná mašľa s perlami

Zdroj: PINTEREST/wildrina.com

Svadobný účes s perlami

Zdroj: PINTEREST/society.beyondtheponytail.com

Svadobný účes s perlami

Zdroj: PINTEREST/glowandglitters

Svadobná čelenka s perlami

Zdroj: PINTEREST/bhldn.com

Svadobný účes s perlami

Zdroj: PINTEREST/lovehairstyles.com

Zdroj foto: PINTEREST/etsy.com, PINTEREST/Alexis Christine, PINTEREST/glamourmagazine.co.uk
 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobný účes

Čo čítajú ostatní