Perly ako horúci trend pre rok 2024 - TAKTO ich môžete zahrnúť do svojho svadobného dňa

Perly ako horúci trend pre rok 2024 - TAKTO ich môžete zahrnúť do svojho svadobného dňa
  • 12.11.2023
  • Michaela Kožáková

Perly so svojou nadčasovou eleganciou a jemným leskom zažívajú veľký návrat v roku 2024. Tento horúci trend je o začlenení perál do rôznych aspektov svadobnej výzdoby, od svadobného oblečenia až po dekorácie miesta konania.

Svadby inšpirované perlami spájajú elegantnú estetiku s moderným štýlom. Perly sú už dlho klasickým vzhľadom pre svadby a dokonca sa považovali za „svadobný klenot“, pretože sa verilo, že perly zabezpečia manželskú blaženosť.

Perly sa dajú použiť mnohými kreatívnymi spôsobmi. Môžete ich pridať do svojej kytice, využiť ako originálne svadobné dekorácie, zahrnúť do ozdôb, kvetinových aranžmánov alebo ich dokonca začleniť do dizajnu svadobnej torty. I výzdoba svadobného miesta, svadobná výzdoba domu, svadobná výzdoba na auto, svadobné oznámenie či ďalšie svadobné doplnky môžete skrášliť nežnými perlami.

Ako ozdobiť perlami svadobný stôl? Aký kvetinový dizajn zvoliť ku perlám? Ako zahrnúť perly do svadobného vzhľadu nevesty?

Neprehliadni: Neónové nápisy na svadbe: Horúci trend, ktorý musíš mať aj ty!

Perlové svadobné šaty a doplnky

Perly nie sú len pre babičku! I svadobný look nevesty môže byť obohatený o svadobné perly. Tento doplnok pridá každej neveste romantický a nežný nádych. Ak hľadáte dokonalé svadobné šaty a túžite po jemných a zároveň štýlových šatách, vsaďte na svadobné šaty s perlami. Plánujete svadbu v zimných mesiacoch? Perly sú jednodznačne krásnym doplnkom pre zimné svadobné šaty. 

Perlový svadobný závoj je to, čo by mala zvážiť každá nevesta, ktorá plánuje svadbu v roku 2024. Jemný a ľahký závoj posiaty žiarivými perlami je nádherným doplnkom, ktorý dodáva čaro klasickej elegancie, ktorá nikdy nevyjde z módy.

Čo tak pár krásnych sandálov na vysokom podpätku alebo lodičiek, ktoré sú rafinovane zdobené perlami? Nádherný pár topánok s perlami dotvorí váš svadobný look. Uistite sa, že vaše topánky vyzerajú krásne, ale zároveň sú pohodlné. Ak pre vás vysoké opätky neprichádzajú do úvahy, jednoduché čipkované lodičky s líniou perál dodajú nádych sofistikovanosti a zároveň zaistia to, že môžete pretancovať celú noc. Pre nevesty, ktoré obľubujú ležérny štýl sú skvelou voľbou tenisky s perlami.

Či už sú to biele perly, ružové perly alebo iné farebné perly, môžete nimi dozdobiť i vašu svadobnú kyticu. Ak hľadáte niečo skutočne netradičné, vsaďte na svadobnú kyticu tvorenú iba z perál. I vaše družičky môžu mať jemné kytičky z perál. Nezabudnite i na svadobné pero s perlami pre vášho budúceho manžela.

Perlové šperky

Svadobné čelenky s perlami, perlové vlasové doplnky, opasok s perlami, rukavičky s perlami, korunka z perál, perlová svadobná manikúra - existuje veľa spôsobov, ako nevesta dokáže zahrnúť perly do svojho vzhľadu. Ozdobou nevesty je aj svadobný účes. Ten môžete skrášliť niekoľkými výraznejšími perlami.

A nezabudnime ani na perlové šperky. Klasický perlový náhrdelník, perlové náušnice, perlový náramok či perlový prsteň môže dodať každému svadobnému vzhľadu nádych sofistikovanosti.

Pozri aj: Trendy svadobné šaty pre rok 2024 - nechajte sa očariť úchvatnými modelmi

Perly

Zdroj: PINTEREST/Cynthia Alexanderm

Perly v svadobnej výzdobe

Vďaka ich jemnému, chladivému lesku a romantickému vzhľadu sú perly fantastickým akcentom svadobnej výzdoby. Jednoduchý perlový aranžmán na svadobných stoloch alebo krásne kvetinové inštalácie na oltári predstavujú len dve z nespočetne možností, ako pridať perly do výzdoby vašej svadby alebo hostiny.

Ak plánujete zahrnúť perly so svojej výzdoby, zvážte výber svadobných kvetov. K perlám sa najviac hodia ruže v bielej, krémovej a ružovej farbe, ale i sušené kvety a neprehliadnuteľné svadobné perá, ktoré môžete umiestniť do vysokých váz. Kvetinová výzdoba a svadobné kvetinové aranžmány s perlami získajú čaro vintage a nevtieravej elegancie.

Prírodné svadobné dekorácie či strieborné svadobné doplnky ešte viac vyniknú v kombinácií s perlami. Pozor, aby ste to však neprehnali. Perlovú svadobnú výzdobu vyberajte veľmi starostlivo, aby vaša svadba a svadobný deň nepôsobil ako jeden veľký nablýskaný gýč.

Svadobná torta s perlami

Svadobná torta je neoddeliteľnou súčasťou tradícií svadobného dňa. Jemný čipkovaný fondán so sladkými jedlými perlami alebo kvetinové košíčky s perleťovými akcentmi urobia z vášho svadobného dezertu ústredný bod svadobnej hostiny.

Podľa odborníkov v oblasti svadieb bude v roku 2024 obrovským trendom biela minimalistická svadobná torta posiata perlami. Ak sa chystáte mať svadbu budúci rok, tento sladký a vkusný svadobný doplnok by určite na vašej svadbe nemal chýbať.

INŠPIRUJTE SA: Perly v svadobnej výzdobe

Originálne svadobné dekorácie s perlami

Perly

Zdroj: PINTEREST/thegartergirl.com

Krásne topánky s perlami a perím

Perly

Zdroj: PINTEREST/wedluxe.com

Perly a svadobné perá so stojančekom ako honosná výzdoba

Perly

Zdroj: PINTEREST/elizabethannedesigns.com

Perly a juta v svadobnej výzdobe

Perly

Zdroj: PINTEREST/bemakeful.com

Svadobná kytica z perál

Kytica

Zdroj: PINTERES/LILIAN ESCARCEGA

Vintage svadobná výzdoba s perlami

Perly

Zdroj: PINTEREST/thearlingtonballroom.co.uk

Nádherná svadobná torta s perlami

Torta

Zdroj: PINTEREST/bellethemagazine.com

Ako si poradiť s darčekmi pre svadobných hostí? Využite perly

Perly

Zdroj: PINTEREST/etsy.com

Perlový svadobný závoj

Perly

Zdroj: PINTEREST/Vicky Gutierrez

Elegantné strieborné svadobné doplnky s perlami

Perly

Zdroj: PINTEREST/wedluxe.com

Perlová svadobná manikúra

Perly

Zdroj: PINTEREST/ɴᴀsᴛʏᴀ ᴢᴀᴇᴠᴀ

Zdroj foto: úvodná koláž: PINTEREST/decorfacil.com, PINTEREST/rockmywedding.co.uk, PINTEREST/wedluxe.com
 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobný deň
svadobná výzdoba
svadobná hostina
svadobná kytica
svadobné doplnky
svadobná torta

Čo čítajú ostatní