Trendy svadobné fotografie: Najžiadanejšie témy pre romantické fotky

Trendy svadobné fotografie: Najžiadanejšie témy pre romantické fotky

V našom živote je niekoľko míľnikov, ktoré sa navždy vryjú do našej pamäte. Jedným takýmto míľnikom je aj svadba, na ktorú sa svedomito pripravujeme nejakú dobu. Všetko to plánovanie a realizovanie sa pre jeden deň v živote však stojí za to. O to viac, keď si po rokoch budete prezerať svadobné fotografie alebo svadobné video, ktoré je tou najkrajšou spomienkou na tento deň.

Treba však podotknúť, že aj tvorba svadobných fotografií podlieha trendom. Rovnako ako svadobné šaty, doplnky, účes, manikúra, tak aj svadobné fotografie by mali spĺňať vaše požiadavky. Dôležité je predostrieť ich svadobnému fotografovi, aby sa vedel pripraviť a dokázal splniť to, čo od neho očakávate. Ak chcete vyjsť z davu a netúžite po bežných fotografiách v prírode, v ateliéri alebo v meste, tak buďte kreatívni a pri fotení využite rôzne rekvizity, ktoré dotvoria každú jednu fotografiu. Aké sú teda trendy pri tvorbe svadobných fotografií?

Odporúčame: Svadobný tanec otca a dcéry: 9 najkrajších piesní, ktoré dojmú každého!

svadobné fotografie s dáždnikom

Zdroj: pinterest.com

Svadobné fotografie s dáždnikom

Teraz je ideálne obdobie na takéto svadobné fotografie. Pre jeseň je typické sychravé počasie, v ktorom sa bez dáždnika nezaobídete. Buďte pripravení nielen na nástrahy počasia, ale aj na svadobné fotografie. Fotky s dáždnikom sú nesmierne romantické a ak sa pri ich tvorbe spustí dážď, budú dokonalo autentické.

svadobné fotografie so svetielkami

Zdroj: pinterest.com

Svadobné fotografie so svetielkami

Ak máte v pláne nočné fotenie, ktoré má rovnako niečo do seba, tak určite pri ich tvorbe využite svetielka. Tie budú na fotke pôsobiť romanticky a zároveň vďaka ním bude fotka jemnejšia a teplejšia. Keďže svadba je o detailoch, tak pridajte na svoje fotografie malý detail, akým sú práve svetielka, respektíve svetelné reťaze.

svadobné fotografie s konfetami

Zdroj: pinterest.com

Svadobné fotografie s konfetami / okvetnými lístkami

Hádzanie ryže, lupienkov alebo konfiet po svadobnom obrade je veľmi bežné. Ale čo poviete na svadobné fotografie s konfetami alebo teda okvetnými lístkami? Ďalší spôsob, ako si vytvoriť zaujímavé svadobné fotografie. Konfety alebo lupienky dotvoria fotku, vďaka čomu nebude pôsobiť prázdno.

svadobné fotografie so závojom

Zdroj: pinterest.com

Svadobné fotografie so závojom

Svadobný závoj je v dnešnej dobe medzi nevestami veľmi žiadaný. Je krásnym prvkom každého účesu, tak prečo ho nevyužiť aj ako rekvizitu pri fotení? Aj vďaka svadobnému závoju môžu vaše svadobné fotografie získať nový rozmer a pôsobiť romanticky zároveň.

Zaujme ťa: Aké si vybrať obrúčky? Ktoré sú lacnejšie, ktoré odolnejšie a luxusnejšie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobné fotografie

Čo čítajú ostatní