Romantická svadba v prírode: Prečo si ju naplánovať?

Romantická svadba v prírode: Prečo si ju naplánovať?

Ak milujete prírodu alebo ste fanúšikmi otvorených priestorov, svadba pod holým nebom je pre vás ideálnou voľbou. Sú intímne, pohodlné a často aj finančne nenáročné – najmä, ak zorganizujete svadbu na svojej vlastnej záhrade. A nebojte sa, aj taká svadba na vlastnej záhrade môže mať dokonalú atmosféru. Nemusí to byť neformálna svadba, ktorá by trvala len pár hodín. Ak máte chápavých susedov, tak vám dovolia užiť si svoj veľký deň aj do rána bieleho.

Alebo sa poobzerajte po miestach, kde vám vedia vytvoriť svadbu snov pod holým nebom. Surová a predovšetkým krásna príroda je dekoráciou sama osebe, preto nemusíte voliť nič gýčovité, čo by danú prírodnú atmosféru narušilo. Túžite po takejto svadbe? Tak sa inšpirujte nápadmi, vďaka ktorým bude dokonalá.

Odporúčame: Japandi svadba: Neutrálny štýl, ktorý si ťa podmaní

svadba v lese

Zdroj: pinterest.com/brides/

Príroda je najkrajšou ozdobou

Svadba bez prírody? Jasné, že to nemôže byť! Veď je to tá najzákladnejšia dekorácia, ktorá na prírodnej svadbe hrá prím. Všetko navôkol – stromy, rastliny, kvety, tráva, to všetko je dokonalou ozdobou svadby. Či už ide o svadbu na záhrade alebo niekde na lúke, v parku alebo pri lese naplánujte si ju podľa svojich predstáv. Nezabudnite takejto svadbe prispôsobiť šaty i obuv.

Pozri aj: Fotografie na svadbe ako súčasť výzdoby: Ako ich do nej zakomponovať?

prírodná výzdoba

Zdroj: pinterest.com/marrymetampabay/

Výzdoba by mala byť minimalistická

Pri svadbe v prírode platí, že akékoľvek ďalšie dekorácie či výzdoba stolov mala byť minimalistická. Netreba zatieniť samotnú prírodu, preto akákoľvek ďalšia výzdoba by mala byť úplne jednoduchá. Zopár lúčnych kvetov vo vázach, nejaké tie sviečky (dotvoria atmosféru hlavne večer), drevené podnosy a kamienky. Žiadne výrazné farby, len zelená, hnedá a biela. Ako svadba, tak aj výzdoba by mala byť nespútaná.

Zaujme ťa aj: Trendy svadobné šaty, z ktorých nevesty šalejú: Oslovia aj teba?

kytica z lúčnych kvetov

Zdroj: pinterest.com/jane_thompson3/

Kytica z lúčnych kvetov

Ľalie, ruže, orchidea – to všetko sa pridáva do moderných svadobných kytíc. Pri prírodnej svadbe siahnite skôr po lúčnych kvetoch, ktoré si môžete aj samé natrhať. Pokojne sa do tvorby svadobnej kytice pustite aj samé. Nevadí, že si na to netrúfate, pretože aranžovanie kytíc nemáte v krvi. Kytica nemá byť okrúhla a dokonalá. Kytica z lúčnych kvetov má byť nespútaná a „kadejaká“. Sem-tam z nej môžu vytŕčať kvety alebo rôzne trávy.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní