Pes na svadbe je vítaný! Máme pre teba inšpirácie, ako ho vystrojiť

Pes na svadbe je vítaný! Máme pre teba inšpirácie, ako ho vystrojiť

Svadby sú rodinnou záležitosťou. Avšak, treba si uvedomiť, že súčasťou rodiny sú aj domáce zvieratá. A práve tie majú svoje nezameniteľné postavenie, čoho dôkazom je aj fakt, že si mnohé páry bez nich nevedia predstaviť svoj svadobný deň.

Existuje veľa spôsobov, ako zapojiť svojho psíka do svadby, napríklad zahrnúť ho do svadobného erbu, pomenovať na jeho počesť koktail alebo vytlačiť jeho obrázok na obrúsky na nápoje. No nie je nič lepšie, ako ho mať v tento veľký deň priamo pri sebe. Môže vám napríklad niesť svadobné obrúčky alebo košík s lupeňmi. Rovnako môže pózovať na vašich svadobných fotografiách.

Nezabúdajte však, že každá svadba má svoje dress code.  Ten by mal spĺňať aj váš psík. Teda, robíme si trošku srandu, ale nebolo by rozkošné, ak by mal váš psík rovnako oblek, ktorý by ladil s oblekom vášho budúceho manžela?

Voliť nemusíte len oblek. Aj taký motýlik bude postačujúci, alebo kravata, ktorá bude v rovnakej farbe ako ženíchova. Či už zvolíte niečo jednoduché alebo viac zaujímavejšie, váš psík bude na svadobných fotografiách vyzerať božsky.

Formálna svadba, formálny dress code, formálny pes

Ako sme vyššie naznačili, ak máte stanovený dress code, tak to naplánujte tak, aby ho spĺňať aj váš domáci maznáčik. V prípade, že budú všetci hostia vo formálnom oblečení, tak nech formálne vyzerá aj váš psík. Voliť môžete klasický čierny smoking pre psíka.

Neprehliadni: Svadobná krabička na blahoželanie či peňažné dary: Inšpirácie, ktoré zapadnú aj do výzdoby

Kontrastné farby v kontraste so psíkom

Páčia sa vám kontrastné farby? Napríklad kombinácia bielej a čiernej? Tak sa zamyslíte nad kontrastom k svojmu domácemu maznáčikovi. Ak má váš psík čiernu srsť, ozdobte jeho obojok napríklad bielymi kvetmi.

Zlaďte si svadobné doplnky

Kto hovorí, že psy nemôžu nosiť šperky? Všetko je možné! A tak zvážte zladenie vašich šperkov so šperkami vášho domáceho miláčika. Ak budete mať ako doplnky perlové náušnice, perlový náramok a náhrdelník, váš psík môže mať perlový obojok.

Kvetinová vôdzka

Nemusíte voliť len kvetinový obojok, ale aj vôdzku. Práve vôdzke v štýle greenery sa hodí k akémukoľvek štýlu svadby. Ak ju skombinujete s kvetmi, bude pôsobiť zaujímavejšie a hlavne bude ladiť aj s vašou výzdobou.

Niečo modré na domácom miláčikovi

Psík bude na svadbe aj vašim doplnkom. Oblečte teda svojho psíka do modrého svetríka, modrej tylovej sukničky alebo zvoľte modrého motýlika, modrú kravatu alebo šatku.

pes

Zdroj: pinterest.com/tidewatertulle/

svadobné fotografie

Zdroj: pinterest.com/hitchedcouk/

svadobný pes

Zdroj: pinterest.com/jessicaheronimages/

domáci maznáčik

Zdroj: pinterest.com/holbeint22/

ak obliecť psíka

Zdroj: pinterest.com/IHeartDogsCom/

psík na svadbe

Zdroj: pinterest.com/Pet_Faves/

kvetinový obojok pre psa

Zdroj: pinterest.com/luxemtweddings/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní