Minimalistická svadobná kytica: Inšpiruj sa jednoduchosťou, ktorá dokáže okúzliť

Minimalistická svadobná kytica: Inšpiruj sa jednoduchosťou, ktorá dokáže okúzliť

Svadobná kytica je jedným z najdôležitejších prvkov každej svadby. Pre niektoré nevesty je dokonca kytica hlavným doplnkom, ktorý dokáže dokonale vyjadriť ich osobnosť a štýl.

V súčasnej dobe stále viac neviest volí minimalistický prístup k svadobnej výzdobe a minimalistická svadobná kytica sa stáva stále populárnejšou vo svete svadobnej módy.

Prečo je to tak? Prečo sa práve minimalistická kytica hlási o slovo a dokáže zaujať natoľko, že ju volia mnohé nevesty z celého sveta? Je to hlavne vďaka jej jednoduchosti. Minimalistická kytica vyniká svojou jednoduchosťou a čistotou. Jeden ústredný kvet dodáva kytici elegantný a sofistikovaný vzhľad.

Ďalším dôvodom, prečo je minimalistická kytica správnou voľbou je jej praktickosť a ľahkosť. Kytice sú totižto ľahké na nosenie. Nehovoriac o tom, že sú odzrkadlením osobného štýlu a vkusu každej nevesty. Základom teda je voliť také kvety, ktoré máte v obľube a ktoré sa vám páčia najviac.

Ruža ako stredobod kytice

Pokiaľ sa jedna o výber kvetov do svadobnej kytice, ruže sú stále populárne a dokonca vedú v rebríčku kvetov vhodných do svadobnej kytice. Ich veľkým plusom je rôznofarebnosť, vďaka čomu sa hodia ku každému štýlu svadby.

Pokiaľ však netúžite po veľkej kytici z ruží, ktorá by bola plná ruží a zelene, tak voľte minimalistický vzhľad. Jedná väčšia ruža dozdobená vetvičkami zelene okolo je oku lahodiaca. Dokonca môžete v podobnom duchu vytvoriť aj kytičky pre družičky.

svadobná kytica z ruže

Zdroj: pinterest.com/arabiaweddings/

Jedinečná kráľovská Protea

Protea sa hodí do kytíc, ktorými chcete vytvoriť dramatický dojem. Jej tropický vzhľad s veľkou hlávkou kvetu, výraznými a hrubými okvetnými lístkami je sám osebe okúzľujúci a viac nepotrebuje.

Protea môže byť sama osebe svadobnou kyticou, no ak chcete, môžete ju aj doplniť malými vetvičkami zelene. Vhodnou voľbou je aj sušená tráva.

protea svadobná kytica

Zdroj: pinterest.com/kmiskra/

Konvalinky pre klasickú eleganciu

Plánujete minimalistickú a zároveň elegantnú svadbu? Tak siahnite po jemnej konvalinke, ktorá do štýlu vašej svadby rozhodne zapadne. Inšpirujte sa teda kráľovskými rodinami, ktoré častokrát volia konvalinku ako súčasť kytíc na kráľovských svadbách.

Menší zväzok konvaliniek už viac nepotrebuje. Jemné kvety a zelené listy vytvoria krásnu nežnú kyticu.

Pozri tiež: Svadobný web: Aké sú jeho výhody a ako si ho vytvoriť?

konvalinky vo svadobnej kytici

Zdroj: pinterest.com/wholeblossoms/

Odvážna a jemná sasanka

Viete, ako vyzerá sasanka? Inak zvaná aj ako kvet anemone či veternica? Biele okvetné lístky a čierny stred pôsobí vizuálne nenápadne, no v kytici zase bohato.

Kytica z kvetov anemone je skvelou voľbou, pokiaľ volíte minimalistickú svadobnú kyticu. Dokonca nepotrebuje ani zeleň, aby vyzerala zaujímavejšie a bohatšie.

anemone

Zdroj: pinterest.com/southernliving/

Špicatá ľalia

Vďaka svojej veľkosti a špicatým okvetným lístkom si ľalie určite získajú pozornosť. Vyberte si farbu, ktorá sa vám páči a zapadne do svadobnej témy.

Bude to žltá, oranžová, ružová alebo biela? Nech zvolíte ktorúkoľvek nemusíte ju nijako viac ozdobovať.

Zaujme ťa aj: Unikátne spôsoby, ako využiť papraď na svadbe: Zakomponuj ju do výzdoby i kytice

svadobná kytica z ľalií

Zdroj: pinterest.com/SimmyVos/

- Anketa

OSLOVILI VÁS MINIMALISTICKÉ SVADOBNÉ KYTICE?

Odpovedalo 235 ľudí  

Áno, majú svoje čaro
2%
Aj áno, ale na svadby by som volila niečo iné
98%
Moc nie, som za maximalizmus
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná kytica

Čo čítajú ostatní