Svadobné bolerko, bunda alebo plášť: Čo si vybrať do nepriaznivého počasia?

Svadobné bolerko, bunda alebo plášť: Čo si vybrať do nepriaznivého počasia?

Každá nevesta sa snaží vybaviť si priaznivé počasie v deň svadby. No ovládanie počasia nie je v našej moci, preto je potrebné myslieť aj na nepriazeň počasia a vybaviť sa aj teplejšími kúskami, ktoré každú nevestu zahrejú. Nenechajte počasie, aby vás prekvapilo, ale buďte na všetko pripravené. Obzvlášť v jesennom období to môže byť s počasím skutočne všelijaké. Z minúty na minútu sa môže poriadne ochladiť, preto je vhodné mať pripravené rôzne alternatívy, aby ste na deň svadby nespomínali ako na deň, kedy ste takmer zamrzli.

Keď máte naplánovanú svadbu v kostole, tak vezmite do úvahy aj fakt, že v kostoloch býva o čosi chladnejšie. Odhalené ramená či holý chrbát preto nie je úplne ideálnou voľbou. Pri výbere svadobných šiat sa poobzerajte aj po ponuke svadobných salónov, ktoré častokrát majú pre nevesty k dispozícii aj rôzne zvršky, ktoré sú prispôsobené strihu či štýlu svadobných šiat. Nepôsobia tak ako „päsť na oko,“ ale skôr so šatami ladia a dopĺňajú ich. Aké zvršky sa oplatí zvážiť?

svadobné bolerko

Zdroj: pinterest.com

Svadobné bolerko

Možno ste si mysleli, že tento kus odevu už dávno vyšiel z módy, no zo sveta svadieb určite nie. Svadobné bolerko je viac-menej kratším kabátikom, ktorý prekrýva predovšetkým ramená a chrbát nevesty. Svadobné bolerká sa navyše vyrábajú z rôznych materiálov. Môžete voliť svadobné kožušinové bolerko, ktoré je vhodné skôr do zimného počasia. Ak hľadáte niečo sofistikovanejšie, čo by nebolo moc výrazné, tak siahnite po saténovom bolerku. V elegantnejšej verzii vás môže osloviť čipkované bolerko, ktoré je vhodnejšie na letné svadby.

Zaujme ťa: Svadobný bedeker kvetín: Kvety na svadbu v lete – ktoré sú ideálne?

svadobný plášť

Zdroj: pinterest.com

Svadobný plášť

Staňte sa v deň svojej svadby Popoluškou a prehoďte cez seba svadobný plášť. Zakryje nielen vaše ruky, ale poskytne vám celkovú ochranu pred chladnejším počasím. Svadobné plášte sú najčastejšie navrhnuté tak, aby splývali so svadobnými šatami a zapadali do ich strihu či štýlu. Zdobenie svadobného plášťa pôsobí akoby ste ho na sebe vôbec nemali. Čipkovaný lem pritom najčastejšie ladí so sukňou svadobných šiat alebo s vlečkou.

Inšpiruj sa: Saténové svadobné šaty: Stavíš aj ty na romantiku a eleganciu?

svadobná bunda

Zdroj: pinterest.com

Svadobná bunda

Poslednou voľbou sú svadobné bundy, ktoré sú však vhodnejšie pre extravagantnejšie nevesty, no ohľad je potrebné brať aj na štýl svadobných šiat. Svadobné bundičky totižto pôsobia rebelsky, preto sa nehodia k luxusne a elegantne pôsobiacim svadobným šatám.

Nebojte sa však experimentovať s materiálom bundičky. Niektoré sú prispôsobené svadobným šatám a sú vyrábané zo saténu či čipky (alebo aspoň obsahujú nejaké prvky z tohto materiálu), no mnohé sú vyrobené z rifľoviny alebo koženky. Napríklad svadobná kožená bunda pôsobí rockersky, no jej výhodou je, že ju môžete po svadbe pokojne nosiť ako súčasť bežného outfitu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

zimná svadba
svadobné doplnky
jesenná svadba

Čo čítajú ostatní