Svadobné obrúčky z inovatívnej zlatníckej dielne EGNE nájdete na e-shope, ale aj v košickom Showroome

Svadobné obrúčky z inovatívnej zlatníckej dielne EGNE nájdete na e-shope, ale aj v košickom Showroome

Svadobné obrúčky a ich výber sú nesmierne dôležitou časťou prípravy samotného obradu. Svadba si vyžaduje nesmierne množstvo vybavovačiek a obnáša výber množstva detailov.

Vyberať farby, chute, strihy a materiály môže byť vyčerpávajúce, no v konečnom dôsledku ide o pominuteľné veci. Obrúčky však budete na ruke nosiť celý život a preto je potrebné, aby boli kvalitné, nadčasové, odolné, no zároveň, aby si nevyžadovali nadmerné množstvo starostlivosti.

Výber obrúčok si vyžaduje rozvahu a trpezlivosť. Treba siahať po kúskoch, ktoré korešpondujú nielen s vašim vkusom, ale aj vhodnými vlastnosťami. Zároveň je však jasné, že obrúčky nosíme každodenne a preto dostávajú zabrať. Ideálne je teda investovať do odolných kovov, ako je zlato, či platina, ktoré si vyžadujú minimum starostlivosti a bezproblémovo vás budú doživotne sprevádzať. Medzi zlatníctva, ktoré sa ponúkajú širokú ponuku obrúčok zo zlata a platiny, či zásnubných prsteňov patrí napríklad zlatníctvo EGNE.

zlatnícka dielňa EGNE

Zdroj: EGNE

Predstavujeme vám zlatnícku dielňu EGNE

Zlatnícka dielňa EGNE ponúka svojím zákazníkom viac ako 1000 jedninečných modelov svadobných obrúčok. Veľká časť modelov je dostupná priamo v internetovom obchode, prípadne ich môžete všetky nájsť aj v Showroome Košice, ktorý sa spolu s predajňou šperkov rozpestiera na dvoch poschodiach nádhernej historickej budovy v centre mesta. Výhodou však nie len široký výber dizajnových kúskov, ale aj variabilita týchto produktov. Môžu byť totiž modifikované, prispôsobené a personalizované presne podľa vašich predstáv. Vyberať si tak môžete rôzne druhy od minimalistických jednoduchých prsteňov až po výraznejšie extravagantné kúsky.

Zlatníctvo EGNE všetky ponúkané produkty vyrába priamo vo vlastnej zlatníckej dielni. Na jednotlivé výrobky máte navyše doživotnú záruku, rovnako ako máte k dispozícii profesionálny servis. Pri nákupe cez internet je postup jednoduchý, pretože vám obchod bezplatne odošle profesionálne merače prstov na zmeranie veľkosti – pomocou plastových aj kovových profilov.

zlatníctvo EGNE Košice

Zdroj: EGNE

Zlatníctvo EGNE Košice funguje na princípe showroomu a predajne kde si s pomocou kvalifikovaného personálu môžete vyberať zo širokej ponuky. Vďaka prehľadnej predajni si môžete vyskúšať a prezerať všetky prstene, ktoré vás oslovia. Každú obrúčku si vo finále môžete zvoliť v rôznom prevedení – napríklad môžete modifikovať farbu, veľkosť, šírku a povrchovú úpravu. Vďaka tomu si vytvoríte prsteň kompletne podľa vašich predstáv, ktorý vám bude celý život pripomínať váš najkrajší deň života. Samozrejmosťou je bezplatné vnútorné gravírovanie. V prípade, že do showroomu dochádzate z diaľky, odporúčame Vám vopred si dohodnúť stretnutie.

Svadobné obrúčky v rôznych prevedeniach

Čo sa týka ponuky svadobných obrúčok, nájdete tu obrúčky zo zlata, ale tiež aj nadčasové kúsky z platiny. Zlaté obrúčky sú klasikou, ktorou sa nedá nič pokaziť, práve naopak nemôžete siahnuť vedľa. V sortimente dielne EGNE navyše nájdete rôzne dizajnové kúsky – od kompletne minimalistických bez výrazných prvkov, až po rôzne zaujímavo zdobené. Zlaté obrúčky z dielne EGNE sú zdobené diamantmi, zirkónmi, zafírmi, smaragdami, rubínmi, či čiernymi diamantami. Novinkou v ponuke žiarivých kameňov osádzaných do svadobných obrúčok sú žiarivé Moissanity, ktoré si Vás získajú svojimi vlasnosťami.

Platinové obrúčky EGNE sú nadčasové, ťažšie ako zlato a pôsobia nesmierne elegantne, tešia sa veľkej obľube aj pre svoje hypoalergénne vlastnosti. Okrem elegantných kúskov sa v sortimente vždy objavujú vždy aj nové trendy, aby ste mohli siahnuť po akomkoľvek prevedení. V EGNE vám radi nacenia aj svadobné obrúčky na mieruMomentálnym trendom sú dámske obrúčky z kolekcie Eternity. Ide o prstene, ktoré sú po celom obvode alebo jeho časti vykladané diamantami alebo zirkónmi, vďaka čomu predstavujú nesmierne luxusný šperk, ktorý sa nádherne leskne.

svadobné obrúčky s gravirovaním

Zdroj: EGNE

Veľkej obľube sa tešia personalizované svadobné obrúčky zdobené laserovým gravírovaním na ktoré sú v EGNE skutoční odborníci. Nás zaujali svadobné obrúčky s gravírovanými vzájomnými odtlačkami prstov. Vybrať si môžete z vonkajšieho gravírovania na povrchu obrúčok, alebo klasického z vnútornej strany prstienkov, gravírovať sa okrem odtlačkov prstov a textu dajú rôzne ikonky a obrázky.

Ponuka kvalitných svadobných obrúčok od popredného výrobcu šperkov EGNE je tu pre Vás, stačí si len vybrať ten ideálny prsteň pre spečatenie vášho manželského života.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní