Jesenné svadobné ozdoby: TOP inšpirácie, ktoré doladia svadbu do posledného detailu

Jesenné svadobné ozdoby: TOP inšpirácie, ktoré doladia svadbu do posledného detailu

Jeseň je krásnym obdobím na svadbu. Avšak toto obdobie môže mať jednu nevýhodu, a to v tom, že nemusia byť dostupné všetky kvety, po akých túžite. No smútiť nemusíte, pretože jeseň je pani bohatá a ponúka množstvo „prvkov,“ ktoré na svojej svadbe môžete využiť. Vďaka ním dodáte svojej svadbe osobitý sezónny nádych. Máme pre vás hneď niekoľko inšpirácií, ktoré môžete zakomponovať do svojej svadobnej výzdoby.

listy v jesennej výzdobe

Zdroj: pinterest.com/rusticwedchic/

Listy, vinič a bobule

Najkrajšia jesenná výzdoba je tá z listov, viniča a rôznych bobúľ. Jesenné obdobie hýri farbami a rovnako tak môže farbami žiariť aj vaša svadobná výzdoba. Pridajte zopár vetvičiek do stredu svadobných stolov, sem-tam zopár lístkov, rôzne bobule a podobne. Pridajte aj jesenné kvety, ako je nechtík, kvet Artičokov, iskerník, bodliak, a ďalšie.

šišky vo svadobnej výzdobe

Zdroj: pinterest.com/whimsicalwonderlandweddings/

Šišky a sviečky

Lacnou možnosťou pre dekorácie na svadobné stoly sú šišky v kombinácii so sviečkami. Ak sa vyberiete do lesa na šišky, tak si nazbierajte tie najväčšie. Aby ste sa zbavili všetkých chrobákov v nich, tak ich upečte v rúre. Upečením sa šišky aj viac roztvoria – pečte ich v rúre na 200 °C približne 30 minút (alebo aj kratšie). Sviečky, či už v skle alebo v stojanoch, budú rovnako vyzerať priam magicky.

Pozri aj: Romantická svadba v prírode: Prečo si ju naplánovať?

vetvičky vo svadobnej výzdobe

Zdroj: pinterest.com/bridalmusings/

Vetvičky vo vázach

Neviete, aké prvky zakomponovať do svojej svadobnej výzdoby? Ak chcete na svadobnej výzdobe ušetriť, tak si zájdite do lesa a nazbierajte všetko, čo vám padne do oka – aj také vetvičky. Tie budú rovnako zaujímavou dekoráciou. Ak na ne niečo aj zavesíte, tak o to viac bude vaša výzdoba dokonalejšia.

Neprehliadni: Drevené prstene namiesto obrúčok z drahého kovu: Lacná a vkusná náhrada

tekvice vo svadobnej výzdobe

Zdroj: pinterest.com/atimelesscelebration_wedding/

Tekvice

Ďalšou dekoráciou vhodnou do jesennej svadobnej výzdoby je tekvica. Či už halloweenska alebo ozdobné tekvice sú samé osebe krásnym umeleckým dielom, pretože žiadne dve nevyzerajú rovnako. Môžete ich vydlabať a vložiť do vnútra sviečku, čo bude skvelým dizajnom a prvkom na svadbe.

Nemajú tekvice farby podľa vašich predstáv? Nevadí! Vezmite farby a namaľujte ich, aby zapasovali do štýlu vašej svadby. Nebojte sa popustiť uzdu svojej fantázii a tekvice namaľujte rôzne – zvoľte aj rôzne vzory, farby a pod.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

jesenná svadba

Čo čítajú ostatní