Zachyťte lásku a magické okamihy! Rozmazané svadobné fotografie sú hitom tohto roka

Zachyťte lásku a magické okamihy! Rozmazané svadobné fotografie sú hitom tohto roka

Súčasné trendy sú, vskutku, rozmanité. Nevesty volia buď minimalistické alebo maximalistické svadobné šaty. Vplyvom koronavírusu sa z veľkých svadieb stavali skôr komornejšie posedenia, ktoré sa niesli v štýle minimalizmu. Naopak, dnes hovoríme o maximalizme – o bohatej svadobnej výzdobe, bohatých šatách a predovšetkým o veľkých svadbách.

Trendy sa menia, to je jasné. Ale tento trend možno nezaujme každého. Aj svadobní fotografi totižto prichádzajú stále s niečím novým. Už to nie sú len rekvizity, ktoré sa pri fotení používali. Dymovnice na svadobných fotografiách vyzerali dokonalo a rovnako tak aj balóny, prskavky a pod. Ale čo by ste povedali na rozmazané svadobné fotografie?

Možno ste sa práve pozastavili. Rozmazané fotografie – a to je čo za trend a výmysel? Čiastočne súhlasíme, že je to poriadny výstrelok. Veď predsa všetci mladomanželia chcú mať na svoju svadbu tie najkrajšie spomienky aj v podobe ostrých svadobných fotografií. Ale, keď uvidíte, ako tieto fotografie vyzerajú a že v nedokonalosti je v podstate dokonalosť, zmeníte názor.

Pozri aj: Šaty na svadbu pre svadobných hostí: Čo si obliecť na tú letnú?

svadobné fotografie

Zdroj: pinterest.com/mackenziealexaphotography/

Opité svadobné fotografie?

Keď je svadobná fotografia rozmazaná, ako prvé každému napadne, že ju vytvoril fotograf, ktorý už ochutnal nejeden pohárik alkoholu na svadbe. Opak je však pravdou. Ide o umelecké dielo, ktoré je vytvorené v pohybe.

Rozmazaný pohyb, rozostrené predmety – zámer moderných fotografov, ktorí tvrdia, že spraviť takéto fotografie je skutočným umením a vôbec to nie je jednoduché.

Takéto dynamické fotografie majú svoje kúzlo. Pohyb zachytený na fotografiách vo vás vyvoláva pocit, ako by ste opäť boli v svadobnej sále, na svojej svadobnej hostine a teda aj na svojej svadbe. Tento trend je súčasťou jemného, éterického vzhľadu, ktorého popularita vzrástla vďaka sociálnym sieťam.

Fotografi tvrdia, že zámerné rozmazanie upútava pozornosť mladomanželov i ich hostí. Údajne takéto rozmazané fotografie dokážu oveľa lepšie vypovedať príbeh. Príbeh lásky, ktorá sa v deň svadby spečatila.

Zaujal vás tento trend svadobných fotografií? Alebo rozmazané svadobné fotografie nie sú to, čo od fotografa očakávate? My si myslíme, že zámerné rozostrenie je skutočne kreatívnym štýlom, ktorý niektorých budúcich mladomanželov zaujme. Hlavne tých, ktorí majú radi všetko netradičné, čo, takpovediac, vybočuje z radu.

netradičné fotografie

Zdroj: pinterest.com/kyleemaleemhill/

moderné fotografie

Zdroj: pinterest.com/KaylaRaeMyzia/

fotografie na svadbe

Zdroj: pinterest.com/photobugcommunity/

svadobné fotky

Zdroj: pinterest.com/ronniemaephotography/

fotky na svadbe

Zdroj: pinterest.com/ginger_skywalker/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné fotografie

Čo čítajú ostatní