Dámske svadobné topánky – ktoré modely budú tento rok najobľúbenejšie?

Dámske svadobné topánky – ktoré modely budú tento rok najobľúbenejšie?

Svadobný deň je pre nevestu výnimočným okamihom, a preto každý detail musí byť dokonalý. Jedným z najdôležitejších doplnkov sú dámske svadobné topánky, ktoré nielenže musia byť pohodlné, ale aj štýlové a elegantné. 

Aké modely sú tento rok najobľúbenejšie a do ktorých sa oplatí investovať? To sa dozviete v tomto článku.

Romantické baleríny

Jedným z najpopulárnejších štýlov svadobných topánok sú baleríny so šnurovaním. Tento romantický a elegantný dizajn je perfektným doplnkom každej svadobnej róby, nehovoriac o samotnej pohodlnosti tejto obuvi.

Tieto topánky sa viažu okolo členkov a vyzerajú veľmi štýlovo a pôvabne. Sú k dispozícii v rôznych materiáloch a farbách, čo znamená, že si môžete vybrať ten správny model, ktorý najlepšie doplní váš svadobný outfit.

Zvoliť ale môžete aj klasické špicaté kožené baleríny so zatvorenou alebo otvorenou pätou. Pokiaľ si ako topánky na svadbu zvolíte baleríny, rozhodne sa nemusíte báť neželaných pádov ani nepríjemných bolestí a otlakov. Môžete tiež bez problémov pretancovať celú noc.

Dámy, pre ktoré je ich svadobný deň pohodlnosť na prvom mieste, sú ďalšou voľbou biele tenisky. V dnešnej dobe sú dámske tenisky v spojení so svadobnými šatami veľkým trendom. Túto voľbu ocenia aj ženy, ktoré preferujú uvoľnené prostredie, no tiež tie, ktoré sa budú vydávať napríklad na lúke alebo v prírode. Je to vaša svadba – pravidlá určujete vy!

Pozri aj: Kvetinové svadobné šaty: Trend, pre všetky romantické nevesty

topánky na svadbu

Zdroj: CCC

Elegantné lodičky s jemnými detailmi

Ak preferujete klasický a elegantný štýl, klasické špicaté lodičky s jemnými detailmi sú pre vás ideálnou voľbou. Tieto topánky často zdobia jemné kamienky, mašle alebo čipkované detaily, ktoré im dodávajú sofistikovaný a luxusný vzhľad.

Môžete si vybrať medzi rôznymi výškami podpätkov a materiálmi, ako je hodváb alebo satén. Tieto elegantné topánky pridajú vášmu svadobnému outfitu šmrnc a eleganciu.

Ak vám špica vadí, siahnite po akýchkoľvek iných lodičkách – základom je, aby sa vám v topánkach dobre a pohodlne chodilo. Nechcete predsa počas obratu myslieť na to, že vás tlačia topánky, ani na to, ako sa v bezpečí dostať od oltára do auta.

V letných mesiacoch, keď je vonku naozaj teplo, budú lepšou voľbou sandále. V tomto prípade máte opäť na výber z množstva rôznych štýlov. Vybrať si môžete pár na podpätku, na platforme alebo dokonca úplne bez podpätku.

Zaujme ťa aj: Biele šaty pre družičku: Konkurujú šatám samotnej nevesty?

dámske topánky na svadbu

Zdroj: CCC

Viac než len svadobné topánky

Dámske svadobné topánky nie sú len pre jeden špeciálny deň. Môžete ich využiť aj na iné príležitosti a dokonca aj na každodenné nosenie. Po svadbe si môžete tieto topánky obuť aj na slávnostné udalosti, ako sú rodinné oslavy, večerné premiéry alebo romantické rande.

Nebojte sa preto investovať do páru, ktorý si zamilujete. Vedzte, že svadobné topánky nemusia byť kúskom, ktorý si obujete iba raz v živote. Vytvorte si s týmito štýlovými topánkami množstvo skvelých outfitov a nechajte ich ozvláštniť váš celkový vzhľad aj počas bežných dní.

Všetky tieto štýly dámskych svadobných topánok a mnoho ďalších typov topánok nájdete v širokom výbere v obchode CCC. S ich kvalitou a rozmanitosťou si môžete byť istá, že nájdete ten správny model pre váš veľký deň. Navštívte obchod CCC a vyberte si tie najkrajšie svadobné topánky, ktoré doplnia vašu svadobnú róbu a spravia z vás okúzľujúcu nevestu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní