Čierne šaty pre družičky - neprehliadnuteľný trend pre svadby v roky 2024

Čierne šaty pre družičky - neprehliadnuteľný trend pre svadby v roky 2024
  • 23.10.2023
  • Michaela Kožáková

Každá nevesta túži po dokonalej svadbe, presne takej, akú si vysnívala vo svojich najtajnejších snoch. Od svadobných šiat, cez výzdobu svadobnej sály, až po svadobné menu, pozvánky či program pre hostí - každá jedna svadba totiž nie je len o radosti a obrovskom nadšení, ale aj o plánovaní a povinnostiach, ktoré nemusia byť vždy zábavné, najmä vtedy, ak máte obmedzený rozpočet. I napriek menšiemu rozpočtu však vaša svadba môže byť výnimočná a nezabudnuteľná.

Okrem tých povinných svadobných položiek, ktoré sú základom každej svadby, niektoré nevesty túžia i po tom, aby ich družičky boli neodolateľné a pekne zladené. Často nevesty vyžadujú určitý dress code. Nielenže družičky vyzerajú naozaj pekne, ale i svadobné fotografie sú krásne.

Ak aj vy premýšľate nad tým, že požiadate svoje družičky, aby sa obliekli do rovnakej farby, určite vsaďte na čiernu. Možno sa vám zdá táto farba vhodná skôr na smútočné udalosti. Ale my vás presvedčíme o opaku.

Prečo sú jednofarebné spoločenské šaty v čiernej farbe horúcim trendom pre svadby v roku 2024?

Neprehliadni: Nevesty nutne čítať - 5 dôvodov prečo toto neprehliadnite!

Prečo čierna farba? Prečo práve čierne šaty?

Pýtate sa, prečo čierna? Čierna je nadčasová, elegantná, zoštíhľujúca a neuveriteľne všestranná. Poskytuje krásny kontrast k bielym šatám nevesty, vďaka čomu je nevesta nepopierateľným ústredným bodom svadobného sprievodu. A presne tak to má na každej svadbe byť. Okrem toho je čierna farba ako čisté plátno, čo umožňuje, aby úžasné svadobné kytice a doplnky skutočne zažiarili.

Čierne spoločenské šaty sú navyše praktickou voľbou. Na rozdiel od bežnejších pastelových alebo pestrofarebných šiat sa čierne šaty dajú ľahko nosiť aj na iné formálne udalosti.

Okrem toho, voľba čiernej farby môže presahovať rámec šiat a byť použitá i v podobe prvkov svadobnej výzdoby, čím vytvára sofistikovanú a koordinovanú estetiku. Táto farba sa dobre kombinuje s kovovými akcentmi, ako je zlato alebo striebro, ale môžete ju tiež zjemniť pastelovými dotykmi v kvetinových aranžmánoch, kvetinových závesných dekoráciách alebo v prestieraní.

Ak teda plánujete svadbu a uvažujete o farebnej palete, čierne šaty pre družičky sú trendom, ktorý stojí za zváženie

Čierne spoločenské šaty pre družičky - majú byť všetky rovnaké?

Mal by byť strih šiat pre družičky rovnaký? Majú byť správne spoločenské šaty pre družičky v rovnakej dĺžke? Či už sú to krátke šaty, dlhé šaty, večerné šaty s výstrihom, elegantné spoločenské šaty, luxusné spoločenské šaty, malé čierne šaty či rôzne spoločenské šaty v štýle boho alebo glamour neexistuje žiadne pravidlo, ktoré by definovalo svadobný trend čiernych šiat pre družičky.

Módne strihy, nadčasové vzory alebo veľkosť šiat pre družičky závisia od vás, resp. od vašich družičiek. Dôležité je, aby šaty boli elegantné, noblesné a strih či dĺžka vyhovovala štýlu a pohodliu každej z vašej družičiek. Určite každá z nich má iný typ postavy a nosí inú veľkosť spoločenských šiat. Preto, ak hľadáte vhodné šaty pre družičky, určite ku každej z nich pristupujte individuálne.

Pozri aj: Akú manikúru zvoliť na svadbu? S našimi tipmi určite nič nepokazíš!

Šaty

Zdroj: PINTEREST/bridalmusings.com

Nádherné spoločenské šaty pre družičky v čiernej farbe s dlhým rukávom

Šaty s dlhým rukávom - neprehliadnuteľné, elegantné a neskutočne príťažlivé dámske šaty pre družičky, ktoré sa hodia na formálne svadby a očaria každého svadobného hosťa. Vďaka dlhým rukávom sú výborné pre jarnú či teplejšiu jesennú svadbu. Jemný rozparok dodá vašim družičkám adekvátnu dávku pikantnosti. S doplnkami to netreba veľmi preháňať, pretože šaty sami o sebe sú krásnym šperkom.

Čierne šaty pre družičky s výstrihom do V

Dlhé spoločenské šaty s ľahkým véčkovým výstrihom sú skvelou voľbou ako minimalistické čierne šaty pre družičky. Hodia sa najmä na svadbu v lete, ale správnou kombináciou s jemným svetríkom alebo sakom môžu byť i vhodnými šatami pre iné obdobie. Pohodlnosť a zároveň pútavý vzhľad týchto šiat ocenia družičky, ktoré nemajú v obľube luxusné šaty s prepracovanými detailami, ale skôr preferujú jednoduchší štýl a design.

Elegantné dámske šaty s prekrížením

Do týchto šiat sa zamiluje každá družička! Lichotivé prevedenie šiat s jemným prekrížením neunikne pozornosti žiadnemu slobodnému mužovi na svadbe. Ak hľadáte pre svoje družičky sofistikované a nadčasové čierne šaty, tak presne tieto sú tou najlepšou voľbou.

Čierne šaty pre družičky so štvorcovým výstrihom

Absolútny favorit na nadchádzajúcu svadobnú sezónu je moderný štýl šiat pre družičky so štvorcovým výstrihom, ktorý pozdvihuje vzhľad, zatiaľ čo rozparok dodáva ten správny šmrnc. Navyše tieto šaty sú veľmi univerzálne a všestranné. Po svadbe vám určite nebudú zapadať prachom v šatníku. Zažiarite v nich i na firemnom večierku alebo rodinnej oslave.

Priliehavé čierne šaty pre družičky

Tento druh šiat najviac pristane družičkám so štíhlou postavou. Avšak ani ženy s plnšími krivkami sa nemusia vyhýbať priliehavým šatám. Staviť môžu na úzky typ šiat s nariaseným živôtikom, véčkovým výstrihom a špagetovými ramienkami. Navyše, čierna farba predsa zoštíhluje!

INŠPIRUJTE SA: Elegantné dámske šaty pre družičky v čiernej farbe

Čierne dlhé spoločenské šaty so štvorcovým výstrihom

Šaty

Zdroj: PINTEREST/showmeyourmumu.com

Čierne spoločenské šaty pre družičku

Šaty

Zdroj: PINTEREST/balticborn.com

Čierna farba šiat pre družičky

Šaty

Zdroj: PINTEREST/infinityhospitalitygroup.com

Nádherné dámske šaty v čiernej farbe s prekrížením

Šaty

Zdroj: PINTEREST/birdygrey.com

Luxusné šaty pre družičky v čiernej farbe

Šaty

Zdroj: PINTEREST/bridalguide.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

druzičky

Čo čítajú ostatní