Plus size svadobné šaty: TOTO sú trendy pre všetky oblejšie nevesty

Nevesty každého tvaru a veľkosti by mali byť schopné nájsť svoje vysnívané svadobné šaty. Až do posledných rokov na svadobnom trhu chýbala veľkostná inkluzivita a rozmanitosť štýlu pre moletky.

Plánovanie svadby je vzrušujúca cesta a každá nevesta si zaslúži, aby sa vo svoj výnimočný deň cítila sebavedomá a krásna. Pre plnoštíhle ženy, bacuľky a ženy s oblejšími krivkami môže byť hľadanie dokonalých svadobných šiat niekedy náročné, dokonca i stresujúce. Popri niekedy až príliš komplikovaných vzťahoch k telu môže byť skľučujúce premýšľať o nákupe svadobných šiat, keď nespadáte do bežných parametrov veľkosti vzorky. S rastúcim dôrazom na inkluzívnosť v svadobnom priemysle je však hľadanie ideálnych svadobných šiat väčších veľkostí dostupnejšie ako kedykoľvek predtým.

Patríte aj vy do kategórie plus size a hľadáte svoje rozprávkové svadobné šaty? Poradíme vám, na čo sa zamerať pri výbere šiat väčších veľkostí a tiež, ktoré svadobné šaty pre moletky sú trendom.

Neprehliadni: Perly v svadobnom účese: Vsaďte aj vy na tento romantický doplnok

Svadobné šaty pre plnoštíhle

Časy obmedzených možností svadobných šiat veľkých rozmerov sú preč. Dnes svadobné salóny ponúkajú kolekcie svadobných šiat, ktoré uznávajú krásu rozmanitosti a ponúkajú širokú škálu štýlov, ktoré vyhovujú každému typu postavy. Od áčkového po plesové šaty, od morskej panny po empírový pás či prepracované čipky, dnes je výber svadobných šiat skutočne široký.

Šaty veľkých veľkostí, xxl šaty s čipkou, svadobné dlhé šaty plus size, exkluzívne plus size šaty pre náročné nevesty, elegantné plus size šaty, svadobné šaty voľnejšieho strihu, rozprávkové svadobné šaty pre bacuľky, svadobné midi šaty plus size pre odvážne, svadobné šaty veľkosti 50-58, trendy svadobné šaty pre moletky - každá nevesta si dokáže vybrať svoje vysnívané svadobné šaty, ktoré dokonale dopĺňajú vaše krivky a vďaka čomu sa budete cítiť úžasne.

Plus size svadobné šatyPINTEREST/weddingforward.com

Ako vybrať tie správne svadobné šaty pre moletky?

V prvom rade majte na pamäti, že počas vášho svadobného dňa by ste sa mali cítiť nielen krásne, ale najmä príjemne a pohodlne. Zabudnite na výraz pre krásu sa trpí a vsaďte na komfort. Hľadajte šaty so strečovými látkami, podpornými štruktúrami a lichotivými strihmi, ktoré zvýrazňujú vaše prirodzené krivky. Dobre padnúce šaty nielen zvyšujú vaše pohodlie, ale aj sebavedomie a umožňujú vám vychutnať si každý okamih vášho výnimočného dňa.

Každá nevesta má jedinečné vlastnosti, ktoré si zaslúžia byť oslavované. Či už ide o srdiečkový výstrih, ktorý zvýrazní váš plný dekolt alebo šaty so stiahnutým pásom, ktoré podčiarknú vaše krivky, vyberte si šaty, ktoré zvýrazňujú vaše obľúbené črty. Pamätajte si, že vo svadobných šatách by ste sa mali cítiť ako tá najkrajšia verzia seba samého.

Preskúmajte strihy, štýly, obchody, dizajnérov a materiály, aby ste si vytvorili jasnejší obraz o tom, čo chcete, pretože to určí, na ktorých dizajnérov a butiky sa zamerať. Nebojte sa vopred zavolať alebo poslať e-mail, aby ste zistili, aké rozsahy a veľkosti vám môžu ponúknuť ako plus size neveste, a tiež aby ste nestrácali čas cestovaním do obchodov, ktoré neponúkajú svadobné šaty pre plnoštíhle.

Pozri aj: Najlepšie hotely na Maldivách, kde zažijete nezabudnuteľné medové týždne

Aké svadobné plus size šaty vyzerajú dobre na nevestách oblejších tvarov?

Plus size svadobné šaty s rukávmi

Trend svadobných šiat s „rukávmi“ je v tomto roku, ale aj bude v roku 2025 stále hlavným hitom. Nevesty si môžu vyberať z modelov šiat s odnímateľnými rukávmi.  Pre tie, ktoré sa vydávajú v lete, nie je rukáv po celej dĺžke vždy praktickou voľbou. Bacuľky a moletky milujú odnímateľné rukávy, pretože im poskytujú požadované zakrytie ramien, ale tiež im umožňujú zmeniť svoj vzhľad výmenou celého rukáva napríklad za odnímanie ramenného popruhu na slávnostnú a tanečnú časť ich svadobného dňa.

Svadobné šaty pre moletkyPINTEREST/essensedesigns.com

Plus size svadobné šaty s vrchnou sukňou

Vrchné sukne sú obrovským trendom pre nevesty roku 2024/2025. Sukne sú výborným riešením pre tú nevestu, ktorá sa nevie rozhodnúť, či uprednostňuje priliehavejší vzhľad, alebo chce ísť do toho s plnšou sukňou. Sukňu si môžete obliecť na obrad a neskôr počas dňa ju zložiť. Získate tak priliehavú sexi siluetu a úžasné svadobné šaty, v ktorých môžete ľahko pretancovať celú noc. Od korálkových a trblietavých sukní až po jednoduché elegantné štýly, určite v takýchto svadobným šatách ohúrite všetkých svadobčanov.

Svadobné šaty pre bacuľkyPINTEREST/justinalexander.com

Svadobné šaty pre moletky so spustenými ramienkami

Romantické, zmyselné, sofistikované a neprehliadnuteľné - presne takéto sú svadobné šaty so spustenými ramienkami. Po praktickej stránke tento model šiat sčasti zakryje ramená bez toho, aby sa nevesty cítili príliš zahalené.

Zaujme ťa: Kedy fotiť svadobné portréty - počas svadobného dňa, či v iný deň?

Jednoduché svadobné šaty pre plus size nevestyPINTEREST/essensedesigns.com 

Jednoduché plus size svadobné šaty

Kto hovorí, že elegancia musí byť komplikovaná? Vsaďte na elegantné puzdrové šiaty, uhladeného a sofistikovaného štýlu, ktorý je o oslave vašej prirodzenej krásy. So svojimi čistými líniami a siluetou, ktorá obopína postavu, je táto róba ideálna pre nevestu, ktorá chce mať veci jednoduché, no zároveň ohromujúce.

Influenceri a celebrity za posledných pár rokov mali oblečené jednoduché, elegantné svadobné šaty, takže nie je prekvapením, že ide o jeden z najväčších trendov pre nevesty v súčasnosti. Niekedy je menej viac, a preto kolekcie svadobných šiat zvučných mien predstavili jednoduchšie, no modernejšie možnosti pre moletné nevesty, ktoré nechcú tradičné čipkované šaty. Stavte aj vy na očarujúce svadobné šaty vyrobené pre módne vyspelú nevestu, ktorá miluje jednoduchú a čistú estetiku.

Boho svadobné šaty pre plus size nevestyPINTEREST/drorkontento.com

Plus size svadobné šaty pre bacuľky v bohémskom štýle

Zažiarte v svadobných šatách, ktoré sú stelesneným slobodomyseľnej romantiky s padavými sukňami, jemnou čipkou a rozmarnými detailmi. Či už sa rozhodnete povedať svoje áno v slnkom zaliatej záhrade alebo na pláži, tento štýl inšpirovaný boho zachytí podstatu vášho milostného príbehu tým najkúzelnejším možným spôsobom.

Odporúčame: Inšpirácie na svadobné dekorácie na svadbu v záhrade

Moderné svadobné šatyPINTEREST/marelliexclusive.boutique

Svadobné šaty z moderných látok

Pre moletky so zmyslom pre súčasný pôvab a elegantnú rafinovanosť je moderné zdobenie a látky tým najlepším štýlom! Predstavte si, že máte na sebe šaty s elegantnými látkami, ako je krep alebo organza, zvýraznené trblietavými akcentmi alebo modernou čipkou, ktorá nanovo definuje svadobnú módu. Či už sa sobášite na úrade, v exteriéri alebo v kaplnke, začlenenie moderných ozdôb a látok dodá vášmu svadobnému vzhľadu nádych vzrušenia a individuality a zaistí, že vo svoj výnimočný deň zažiarite.

INŠPIRUJTE SA: Svadobné šaty plnoštíhle nevesty

Svadobné šaty pre väčšie veľkostiPINTEREST/aandbebridalshop.com

Svadobné šaty s čipkouPINTEREST/essensedesigns.com

Svadobné šaty so spustenými rukávmiPINTEREST/galitrobinik.com

Sofistikované svadobné šaty pre moletkyPINTEREST/oliviabottega.com

Svadobné šaty v bohémskom štýlePINTEREST/marelliexclusive.boutique


XXL svadobné šatyPINTEREST/essensedesigns.com

Svadobné šaty pre plnoštíhle nevestyPINTEREST/studiolevana.com


Zdroj foto: úvodná koláž - PINTEREST/drorkontento.com, PINTEREST/justinalexander.comPINTEREST/Brie


0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE