Streetwear svadobná móda? Prečo nie!

Streetwear svadobná móda? Prečo nie!

Pokiaľ ide o svadby, mnohé páry sa rozhodli odkloniť od tradícií a prijať svoj jedinečný štýl. Jedným z trendov, ktorý získava na popularite, je svadobná móda streetwear.

Svadobná móda v štýle streetwear

Pokiaľ ide o svadby, mnohé páry sa rozhodli odkloniť od tradícií a prijať svoj jedinečný štýl. Jedným z trendov, ktorý získava na popularite, je svadobná móda streetwear. Tento moderný prístup k oblečeniu kombinuje mestské prvky so špičkovými dizajnérskymi značkami, čím vytvára vzhľad, ktorý je módny a zároveň osobný.

Mestský štýl s obuvou Vans

Jednou z kľúčových zložiek svadobnej módy streetwear je obuv a značka Vans dokonale stelesňuje mestský štýl. Značka Vans, známa svojimi ikonickými teniskami a dizajnom inšpirovaným skateom, ponúka celý rad možností, ktoré môžu dodať vášmu svadobnému kompletu punc hrany.

Či už sa rozhodnete pre klasické plátenné tenisky alebo kožené vysoké tenisky, ktoré nájdete napríklad tu: https://prm.com/sk/m/vans, obuv Vans dodá každému svadobnému vzhľadu pohodovú a ležérnu atmosféru.

Vylepšenie vzhľadu s Versace

Zatiaľ čo streetwear je o ležérnom pohodlí, pridanie dotyku luxusu môže váš svadobný outfit posunúť na vyššiu úroveň. Vstúpte do Versace, talianskeho módneho domu známeho svojimi odvážnymi potlačami, bohatými látkami a očarujúcou estetikou. Začlenenie kúskov Versace z tejto stránky https://prm.com/sk/m/versace do vášho outfitu inšpirovaného streetwearom dodá pocit bohatstva a sofistikovanosti. Od výrazných búnd až po pútavé doplnky - Versace prinesie do vášho svadobného vzhľadu špičkovú módu.

Redefinovanie svadobného štýlu s Rickom Owensom

Pre tých, ktorí chcú posunúť hranice tradičnej svadobnej módy, ponúka Rick Owens jedinečný a avantgardný prístup. Owensove modely, známe svojou temnou a drsnou estetikou, spochybňujú zaužívané predstavy o kráse a elegancii. Začlenenie kúskov z jeho kolekcií do svadobného odevu môže dodať pocit dramatickosti a individuality. Od drapériových šiat až po netradičné siluety - návrhy Ricka Owensa sú odvážnym vyhlásením a odlíšia vás od davu. Nájdite odvážne kúsky na tomto linku: https://prm.com/sk/m/rick-owens.

Miešanie a kombinovanie pre individuálny vzhľad

Jednou zo skvelých vlastností svadobnej módy streetwear je jej všestrannosť. Páry môžu kombinovať kúsky od rôznych značiek a vytvoriť si tak vzhľad, ktorý odráža ich osobný štýl. Či už skombinujete tenisky Vans s oblekom Versace, alebo ku klasickým svadobným šatám pridáte bundu Rick Owens, možnosti sú neobmedzené. Streetwearová svadobná móda umožňuje párom kreatívne sa vyjadriť a oslobodiť sa od tradičných módnych noriem.


Vo svete svadieb neexistujú pravidlá, ktoré by hovorili, že sa musíte držať tradícií. Svadobná móda streetwear ponúka svieži a moderný prístup k oblečeniu, ktorý párom umožňuje vyjadriť svoju individualitu a osobný štýl v ich výnimočný deň. Začlenením značiek ako Vans, Versace a Rick Owens do svojich svadobných kompletov si páry môžu vytvoriť jedinečný vzhľad a štýlovo sa vyjadriť, keď si povedia "áno". Prečo teda neprijať svadobnú módu streetwear a neurobiť svoj svadobný deň skutočne nezabudnuteľným?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní