Najlepšie hotely na Maldivách, kde zažijete nezabudnuteľné medové týždne

Predstavte si nekonečnú belasú lagúnu s húfom farebných tropických rýb, v ktorej šnorchlujete. Keď sa utierate uterákom, raňajky sa podávajú na podnosoch, ktoré plávajú v bazéne vo vašej vile. Okolo obeda si vychutnáte piknik na pláži, vyberiete sa plávať s mantami a následne strávite popoludnie vychutnávaním si masáže v kúpeľoch. V noci na vás zase čaká veľkolepé predstavenie v podobe nenapodobiteľného západu slnka a nádhernej hviezdnej oblohy po zotmení. Toto je len zopár dôvodov, prečo sú medové týždne na Maledivách považované za jedny z najlepších a najromantickejších na svete.

Luxusná vodná vilka na pobreží, medové týždne v raji, sukromný ostrov či nezabudnuteľné romantické miesta - je to presne to, čo hľadáte? Tak vašou jasnou voľbou sú Maldivy. Ak premýšľate nad svadobnou cestou práve v tejto destinácii, máme pre vás zopár skvelých tipov na hotely, ktoré v sebe snúbia krásne prostredie a špičkové služby. 

Neprehliadni: Prečo by ste mali navštíviť Rím aspoň raz v živote?

Oplatí sa ísť na Maldivy?

Áno. Maldivy majú vo všeobecnosti jedny z najvyšších štandardov služieb a politika krajiny jeden ostrov a jeden rezort zaisťuje také súkromie, aké by mohli očakávať i hollywoodske hviezdy. Kdekoľvek sa ubytujete, čakajú na vás priestranné vily, často so súkromnými bazénmi a komorníkmi, ako aj bezprostredný prístup k Indickému oceánu a najkrajšie biele pláže, o ktorých sa vám len snívalo.

Počas posledného desaťročia sa väčšina letovísk na Maldivách zmenila z romantických úkrytov na rodinné strediská, často s veľkými detskými klubmi a krikom v bazéne. Ak túžite po súkromí, oplatí sa vyhľadať rezort len pre dospelých alebo rezervovať si hotel mimo školských prázdnin

Maldivy jednoducho ponúkajú luxus, romantiku, komfort, relax a nezabudnuteľné zážitky v jednom. Tak nádherné pláže, oceán s bohatým podmorským životom, vynikajúcu kuchyňu a skvelé služby len tak niekde nenájdete.

Hotel na Maldivách

Zdroj: PINTEREST/jeremyaustiin

Soneva Jani - luxus a pohodlie na Maldivách pre novomanželov

Hľadáte luxusný rezort na Maldivách pre svoje medové týždne? Strávte ich presne tam, kde aj Gwyneth Paltrow a Brad Falchuk. Na južnom cípe ostrova sa nachádza 31 úplne nových, romantických stavieb nad vodou. Sú to jedny z najväčších vodných víl vôbec, s obrovskými súkromnými bazénmi, úchvatnými terasami, sklenenými podlahovými panelmi, toboganmi a zaťahovacími strechami, ktoré sa dajú zrolovať a poskytnú vám čarovný pohľad na hviezdy, keď sa zotmie. Balíček Soneva Unlimited zahŕňa jedlo a nápoje, transfery hydroplánom a kúpeľné procedúry.

Medové týždne na Maldivách

Zdroj: PINTEREST/destinationdeluxe.com

Jeden z najkrajších a najromantickejších hotelov - Joali

Tento luxusný hotel na Maldivách spája dizajnérske umenie s uvoľnenou boho atmosférou. Architektúra a interiéry definujú slamené strechy, farebné záhrady, tajné domčeky na stromoch a nedbalé, ale zároveň dobre premyslené detaily. Vodné vilky (všetky so súkromnými bazénmi) sú v tmavých ružových a baby blue odtieňoch, s pávími stoličkami a ručne vyrezávanými stenami z tmavého dreva. Zamierte do baru, kde si vychutnáte dômyselné koktaily a živú hudbu. Alebo so svojou polovičkou obdivujte čarovný západ slnka.

Pozri aj: Manželstvo podľa numerológie: Bola vaša svadba správnym rozhodnutím alebo omylom?

Four Season hotel na Maldivách

Zdroj: PINTEREST/saltyluxe.com

Four Seasons Maldives at Landaa Giraavaru

Ostrov Landaa Giraavaru je dostatočne veľký na to, aby ho hostia mohli preskúmať na bicykloch. Vily sú tiež nadrozmerné, každá s množstvom vonkajšieho priestoru a obrovským veľkým bazénom. Najromantickejšie sú pláže, ktoré sú oddelené hustou tropickou zeleňou a tvorí ich široký pás platinového piesku. Toto magické miesto ponúka rôzne zážitky ako návšteva rehabilitačného centra s korytnačkami s tromi plutvami, pomoc morským biológom pri identifikácii manty v zálive Hanifaru, potápanie či pozorovanie nádherného západu slnka.  V senzačných ajurvédskych kúpeľoch si zase môžete rezervovať hodinový tantrický milostný rituál. Tento rezort jednoducho predstavuje dokonalé miesto na Maldivách pre novomanželov. 

Maldivy medové týždne

Zdroj: PINTEREST/Six Senses

Medové týždne v v eco-rezorte Six Senses Laamu

Táto časť Maldív zostáva blažene nedotknutá. Je príliš ďaleko na to, aby tam hydroplány priamo pristáli, takže návštevníci dochádzajú do nádherného Six Senses Laamu kombináciou letov a jazdy motorovým člnom. Ale keď sa pozriete na tú zdanlivo nekonečnú plochu zafírovo modrého Indického oceánu, tá dlhá cesta okamžite stojí za to.

Toto eko- luxusné útočisko má drevitý rustikálny vzhľad s detailmi naplaveného dreva a prvkami s čerešňovými, citrónovými a limetkovými odtieňmi. Podmorský život je veľkolepý – manty, žraloky veľrybí, kladivári. Pri tak malom svetelnom znečistení v tejto oblasti vyzerá nočná obloha ako trblietavá prikrývka na čiernom zamate.

Zaujme Ťa: Priania k svadbe - čo do nich napísať a čomu sa radšej vyhnúť?

Hotely na Maldivách

Zdroj: PINTEREST/simplymaldivesholidays.co.uk

Kudadoo Maldives Private Island - miesto pre najromantickejšie zážitky

„Čokoľvek. Kedykoľvek. Kdekoľvek“ je motto tohto hniezda lásky na atole Lhaviyani. Stojí to skvelých 2600 dolárov za pár na noc, ale zahŕňa to všetko od neobmedzených exkurzií a non-stop kúpeľných procedúr až po chutné jedlo na požiadanie.

Využite centrum vodných športov a preskúmajte bohaté útesy atolu (potápači sa môžu ponoriť do hlbokých kanálov a hľadať vraky), vydajte sa plávať s morskými korytnačkami alebo sa nechajte unášať sparnými popoludniami v luxusných kúpeľoch. Vily s japonským nádychom sú veľmi moderné, útulné a nájdete v nich všetko, čo potrebujete pre dokonalé medové týždne. Navyše celý rezort funguje na solárnu energiu.

Medové týžnde na Maldivác

Zdroj: Depositphotos

Koľko stojí svadobná cesta na Maldivách?

Je to jedna z najobľúbenejších a najdrahších destinácií na svadobnú cestu na svete, s cenami od 2330 dolárov na osobu za týždenný balík v skromnom rezorte až po 11 870 dolárov za jednu noc v podvodnom apartmáne. Je dobré zistiť si, aké výhody pre novomanželov ponúkajú jednotlivé rezorty. Kým takmer každý hotel obdaruje novomanželov na svadobnej ceste posteľou pokrytou lupeňmi ruží, fľašou šampanského a možno aj špeciálnym perličkovým kúpeľom, niektoré rezorty sú oveľa štedrejšie a originálnejšie. Novomanželia, ktorí sa ubytujú napríklad v elegantnom hoteli Six Senses Laamu, dostanú bezplatnú 60-minútovú masáž pre páry, grilovanú večeru na pláži, súkromnú plavbu pri západe slnka a jedny raňajky so šampanským do postele.

Tak či onak, ak túžite po medových týždňoch na Maldivách, mali by ste začať šetriť už teraz. Určite však nebudete peniaze minuté na takúto luxusnú dovolenku ľutovať.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE