Romantický svadobný účes alebo v jednoduchosti je krása

Romantický svadobný účes alebo v jednoduchosti je krása

Správne zvolený svadobný účes dokáže podčiarknuť vzhľad nevesty. No podľa čoho si účes plánujete vybrať? Zadáte do vyhľadávača frázu: svadobný účes pre nevestu a budete si prezerať obrázky a ten, ktorý vás osloví ukážete svojej kaderníčke? Áno, je to ten najjednoduchší spôsob, no môže zabrať aj množstvo času. Už len náš obľúbený Pinterest je plný skvelých inšpirácii, no obrázkov s inšpiráciami na účes na ňom nájdete na tisícky.

Menej často nevesty hľadajú účes podľa typu svojich vlasov či typu tváre. Napríklad oválny typ tváre je skôr univerzálny a hodí sa k nemu akýkoľvek účes. Pokojne si môžete všetky vlasy vyčesať alebo nechať rozpustené. Štvorcová tvár to môže mať ťažšie, no spustené pramienky pozdĺž tváre môžu pôsobiť zaujímavo a tomuto typu tváre sa určite hodia. Ak máte podlhovastý typ tváre, mali by ste sa vyhnúť účesom, ktoré tvár predĺžia. To znamená, že by ste nemali voliť spustené pramienky pozdĺž línie tváre. Skôr voľte rozstrapatený drdol s pramienkami vlasov z neho spustenými.

Problémom pri výbere správneho účesu môžu byť aj rovné alebo naopak, kučeravé vlasy. Ak sú vaše vlasy kučeravé, tak využite ich textúru a zbytočne ich nevyrovnávajte. A naopak, ak máte vlasy rovné a vlny vám dlho nevydržia, tak ich zbytočne nenatáčajte. Jemné vlasy je vhodné obohatiť o klipy alebo príčesky, poprípade ich rovno zopnúť do drdola.

svadobný účes

Zdroj: Shutterstock®

Jednoduché svadobné účesy pre nevesty

Keď ešte stále hľadáte účes, ktorý by sa hodil k vašej osobnosti, k štýlu vašej svadby, k svadobným šatám i doplnkom, tak sa nechajte inšpirovať našou galériou, v ktorej nájdete moderné a predovšetkým jednoduché účesy, ktoré pôsobia romanticky. V dnešnej dobe je limitom len nebo, preto sa nenechajte ovplyvniť svojim okolím a voľte taký účes, v ktorom sa budete cítiť príjemne.

Ak myslíte, že drdol je najlepšou voľbou, tak zvoľte aj pre váš veľký deň účes s drdolom. Budete sa najlepšie cítiť s rozpustenými vlasmi? Tak zvoľte nejakú zaujímavú sponu alebo ozdobu do vlasov, čím im dodáte romantickejší vzhľad. V súčasnosti sú veľkým trendom napríklad mašle vo vlasoch, tak sa nebojte po nejakej siahnuť aj vy.

Nesmrteľnou klasikou sú aj kvety vo vlasoch – veľké a výrazné, ale aj malé a nenápadné. Okrem kvetov sa do hairstylingu vrátili aj čelenky a sponky. Zaujímavou voľbou sú tiež korunky či diadémy.

1 z 21

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobný účes

Čo čítajú ostatní