Pánske motýliky zažívajú boom. Prím stále držia drevené modely

Pánske motýliky zažívajú boom. Prím stále držia drevené modely

Váš deň “D” sa pomaly, ale isto blíži a vy ešte musíte doladiť posledné detaily do konca? Máte už vybraté doplnky k obleku? Oblek na svadbu síce zohráva kľúčovú úlohu, ale je potrebné venovať čas a pozornosť aj doplnkom k obleku. Chcete sa predsa na svojej svadbe blysnúť a nie vyzerať ako nenápadná šedá myška. Kravaty si nechajte do práce, na svadbu zvoľte rafinované pánske motýliky, ktoré oživia váš svadobný oblek. 

svadobný motýlik

Zdroj: Unsplash.com

Moderné pánske motýliky na každú príležitosť

Pozor, pozor, svadobná kravata hlási ústup! Pánske motýliky zažívajú obrovský boom. Klasické elegantné pánske motýliky sú stávkou na istotu. Čierny, tmavomodrý, šedý alebo bordový? Klasikom ulahodia jednofarebné motýliky, ale čo tak trochu nekonvenčnosti. Ak sa nebojíte zmeny a máte zmysel pre detail, neváhajte ani na chvíľu a vyberte si k vášmu elegantnému outfitu vzorovaný pánsky motýlik. Kockovaný alebo s bodkami? Veľkým hitom je jemný kvetinový vzor s folklórnym nádychom.

Prím si držia drevené motýliky

Medzi doplnkami k svadobnému obleku aj naďalej kraľujú drevené motýliky. Originálny pánsky doplnok, ktorý vášmu svadobnému outfitu vdýchne jedinečnosť a osobité čaro.

Drevené motýliky si prešli neskutočnou dizajnovou premenou. Už dávno to nie je len drevo v tvare motýlika k obleku. Drevené motýliky sú dnes na úplne inej úrovni. Je to umelecké dielo, ktoré tvoria dizajnéri s láskou, precíznosťou a zmyslom pre detail. Každý jeden motýlik vyrobený z dreva je originál a unikátny kúsok. Ich výhodou, okrem širokej škály motívov, je aj neutrálna farba dreva, ktorá zapadne do akéhokoľvek štýlu a vynikne pri každej tematickej svadbe.

Odporúčame: Najštýlovejšie spôsoby viazania kravaty i s návodom

motýlik pre ženícha

Zdroj: Unsplash.com

Svadba podľa tradícií

Ak si myslíte, že tradičnej slovenskej svadbe už odzvonilo, mýlite sa. Čoraz častejšie sa mladé páry vracajú k svojim koreňom a túžia po romantickej svadbe plnej tradícií. Čo viac podčiarkne koncept pravej slovenskej svadby? Folklór.

Prepojenie starého, tradičného s novým a moderným je základ pre elegantnú ľudovú svadbu. Kroj si odložte na polnočné čepčenie nevesty! K svadobnému obleku si zvoľte motýlik s folklórnym motívom, ktorý musíte farebne zladiť so vzorom na šatách vašej nastávajúcej alebo s farbami na svadobnej kytici.

Folklórne motýliky sú to pravé orechové pre svadby v ľudovom štýle . Na výber máte klasické látkové motýliky s kvetinovým vzorom alebo dizajnové drevené motýliky s prvkami folklóru. Farebný kvetinový vzor a ľudové motívy pridajú vášmu svadobnému looku istú dávku elegancie, tradície a sofistikovanosti.

Neprehliadni: Svadobný oblek pre ženícha či svedka: Prečo sa neobmedzovať len na čiernu?

elegantný pánsky motýlik

Zdroj: Unsplash.com

Motýlik podľa predpísaného dress code

Ak plánujete luxusnú svadbu, bude potrebné určiť vaším hosťom vhodný dress code. Najpopulárnejší dress code je Black tie. Čierny smoking, čierne smokingové nohavice, biela košeľa s dvojitými manžetami a skrytým zapínaním, lakované čierne oxfordky a samozrejme elegantný čierny motýlik tvoria gro slávnostného Black tie dress code. Black tie dress code dokáže premeniť každého ženícha na očarujúceho elegantného a pravého gentlemana.

Aj keď je svadba dôležitý deň vo vašom živote, nebojte sa netradičného prevedenia doplnkov. Váš oblek na svadbu a doplnky k nemu by mali ladiť s vašou partnerkou, ale zároveň je vítané, aby váš celkový svadobný look odrážal vašu osobnosť.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní