Buď rebelkou a buď originálnou! Obleč si dvojdielne svadobné šaty

Buď rebelkou a buď originálnou! Obleč si dvojdielne svadobné šaty
  • 05.09.2019
  • Michaela Kožáková

Každá nevesta chce v deň D vyzerať nádherne. Mnohé z nás túžia po jedinečných šatách, ktoré sme si vysnívali vo svojich predstavách už ako malé dievčatká. Pri listovaní svadobných časopisov a návšteve módnych salónov vytúžené šaty dostávajú reálnu podobu. Všetci máme odlišný vkus a páči sa nám niečo iné a náš názor možno nezmenia ani módne trendy či modelky kráčajúce po móle v najnovšej kolekcii svadobných šiat. A iné z nás zase dychtivo sledujú všetky módne prehliadky. Klasika, čipka, veľké sukne, odhalené ramená, korzet – počuli ste o dvojdielnych svadobných šatách?

Pozri aj: Svadobné šaty pre moletku: Ako si vybrať tie správne?

Porušte pravidlá

Zdroj: pinterest.com

Porušte pravidlá!

Vystúpte z tieňa tradícií a buďte originálna. Zabudnite na klasické jednodielne korzetové či prezdobené svadobné šaty. Zvoľte dvojdielne svadobné šaty. Možno svokra nebude nadšená a vaša mama sa bude chytať za hlavu so slovami: „Čo na to povedia všetci svadobčania?“ Nepovedia nič, pretože budú len stáť a zízať s otvorenými ústami na vaše krásne, iné a jedinečné svadobné šaty. Je to predsa váš deň a je na vás, aké šaty si vyberiete. Hlavne, aby sa vám páčili a vy ste sa v nich cítili dobre, pohodlne aj po prvom svadobnom tanci, troch pohároch vína či niekoľkých krémešoch. Dvojdielne svadobné šaty sú pre nevesty, ktoré chcú porušiť pravidlá a tradície.

Nielen pre šestnásťročné

Keď sa povie crop top (dámsky odev na zakrytie vrchnej časti tela, ktorý je skrátený tak, že odhaľuje brucho), hneď si predstavíme divoké tínedžerky skákajúce na rockovú hudbu pod pódiom na letnom festivale. Existuje veľa spôsobov, ako crop top nosiť, ale určite by vám nikdy nenapadlo, že tento kúsok oblečenia by mohol byť súčasťou svadobných šiat. Crop topy sú zábavné, ľahko kombinovateľné, sexi, chutné, ale nikdy by ste ich asi nespojili so slovom elegantné. Ale budete prekvapené, ako niektorí módni dizajnéri v kolekciách jeseň 2019, jar 2020 povýšili tento jednoduchý odev na nádhernú, nevulgárnu a pôvabnú časť svadobných šiat. Počkať, nie, nebudete prekvapené, budete ich milovať!

Ako ich nosiť

Zdroj: Shutterstock®

Ako ich skombinovať?

Pravdaže, každý má iný vkus a niekomu môžu takého dvojdielne svadobné šaty s odhalenou časťou brucha prísť ako nevhodné a vulgárne. Na klasickú svadbu s pytačkami, tradíciami a odčepčovaním v krojoch nie sú tieto šaty asi správnou voľbou. Ak však premýšľate nad svadbou v bohémskom štýle, letnou svadbou vonku, vidieckou svadbou alebo svadbou na pláži, tak dvojdielne šaty sú ideálnym a originálnym riešením.  

Svadobné crop topy môžu byť jednoduché z príjemnej látky, čipkované s dlhými rukávmi, voľné alebo tesné s ramienkami, bez rukávov alebo priesvitné či s hlbokým výstrihom. Nádherne vyniknú s dlhou sukňou v tvare A so zvýrazneným pásom, ale aj s ľahkou dlhou saténovou sukňou s rozparkom či tesnou čipkovanou sukňou. Tie naozaj odvážne môžu zvoliť i dlhé biele nohavice. Možností je veľa. Záleží na tom, čo sa vám páči a čo vám sadne.

Nezabudnite však, že je to svadba. Vaša svadba. Vyberajte šaty tak, aby ste nevyzerali príliš vyzývavo. Takisto buďte sebakritická, zohľadnite svoju postavu a na skúšku šiat si vezmite pravdovravnú a najúprimnejšiu kamarátku. 

Ak sa vám myšlienka dvojdielnych svadobných šiat páči a premýšľate, že by ste možno jedny z nich vyskúšali, prezrite si aj našu galériu nižšie. Možno vás inšpirujeme. Ja som si už tie svoje vybrala. :)

1 z 19

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Alžbeta Neuschlová 19.09.19 15:14

AN
karma
109.00

Tento trend ma až tak neoslovil

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 19.09.19 19:17

MM
karma
100.00

zaujímavé a trendové, hlavne pre mladé nevesty

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 22.09.19 11:24

MC
karma
109.00

Netradičné ,ale pekné pre mladé nevesty.

  • 0
Odpovedať

Marika Michálková 07.10.19 17:37

MM
karma
107.00

...pre mladé a štíhle nevesty

  • 0
Odpovedať

Ing. Silvia Vargová 09.10.19 08:29

ISV
karma
-1.00

Veľmi pekné ❤️

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní